5 Žensk v tebi – DIAGNOSTIČNI TEST

Ljuba Prižgana,

Ne samo,da je tukaj 5-mesečno online mentorstvo LIFTING ZLATE ŽENSKE, pripravila sem ti tudi čisto poseben, edinstveni na svetu,

DIAGNOSTIČNI TEST - 5 Žensk v tebi, ki ti bo natančno pokazal v kakšnem zdravstvenem, emocionalnem, energetskem in intimnem stanju je vsaka izmed petih Žensk, ki prebiva v tebi.

Tukaj te čaka test, da ga rešiš in dobiš rezulate>>

Celoten sistem 5 mesečnega mentorstva LIFTING ZLATE ŽENSKE je zgrajen na teoriji 5ih elementov kitajske medicine in taoizma, ki sem jo popolnoma prilagodila za Ženske, jo nadgradila, ter naredila ultra praktično za moderno Žensko, ki živi zelo prizemljeno življenje, a ga želi posuti z zlatim čarobnim prahom prižganih hormonov! Ker je to vir zdravja, energije in  privlačnosti.

V TEBI ŽIVI 5 ŽENSK

1.ZDRAVILKA, RUMENA ŽENSKA

Povezana je z: vranico, trebušno slinavko, elementom zemlje po kitajski medicini, zgornjo veko, spodnjim delom ličnic, zgornjo ustnico, želodcem, miš

Najbolj je odgovorna za: TVOJE ZDRAVJE.

2.KRALJICA, BELA ŽENSKA

Povezana je s: pljuči, ščitnico, elementom kovine po kitajski medicini, nazolabialnim delom obraza, ličnicami, kožo, črevesom, imunskim sistemom.

Najbolj je odgovorna za: TVOJE OBILJE.

3.ČAROBNICA, MODRA ŽENSKA

Povezana je z: ledvicami, jajčniki, nadledvično žlezo, elementom vode po kitajski medicini, epifizo, hipofizo, maternico, spodnjo veko, področjem brade, sluhom, kostmi, možgani, nevrotransmiterji, spominom, sklepi, hormonskim sistemom.

Najbolj je odgovorna za: STIK S SABO.

4.VIZONARKA

Povezana je z: jetri, hipotalamusom, elementom lesa po kitajski medicini, živčnim sistemom, očmi/vidom, področjem med obrvmi, ličnicami, hormonom dopaminom in melatoninom (najmočnejši antioksidant), žolč

Najbolj je odgovorna za: TVOJO KARIERO.

5.MAGNETIČNA, RDEČA ŽENSKA

Povezana je s: srcem, žlezo timusom (žleza imunskega sistema), elementom ognja po kitajski medicini, krvožilnim sistemom, prsi, hormonom ljubezni in orgazma – oksitocinom, serotoninom – hormonom sreče, celotnim endokrinim sistemom, sijajem tvojega obraza, feromoni, žarom tvojega bitja.

Najbolj odgovorna je za: TVOJE PARTNERSTVO.

Namen liftinga zlate ženske je, da prižgeš vseh 5 žensk v sebi in postaneš zlata ženska s prižganimi hormoni.

Diagnostični test sem sestavljala več mesecev, v njem pa je vse moje znanje, ki ga širom po svetu nabiram že 30 let + izkušnje, ki sem jih pridobila z več kot 50.000 ljudmi, ki sem jih učila.

V testu je zajeto vse od teorije petih elementov kitajske medicine, diagnostike obraza, diagnostike hormonov, emocionalne medicine in še in še. Vse je pa narejeno tako, da bo najbolj možno praktično in razumljivo.

Celoten program Lifting Zlate Ženske, je dobil velik in ganljiv blagoslov tudi s strani mojih učiteljev-prijateljev-sodelavcev; svetovnih avtoritet iz področja samozdravljenja, pomlajevanja in dviga energije. (Tudi oni bodo kaj prišli na obisk, v naš spletni tempelj. :-))

KATERA JE PRIŽGANA, KATERA UGASNJENA?

Za vsako izmed 5ih Žensk, ki prebivajo v tebi, te čaka kar 20 natančnih vprašanj, čisto vsako je tam z namenom sestavljanja cele slike.

Na podlagi tvojih odgovorov, boš dobila rezultat, ali je posamezna Ženska v tebi: PRIŽGANA, UGAŠA, ali UGASNJENA.

Istočasno pa boš za vsako posebej dobila razlago, kaj to pomeni za:

TVOJE ZDRAVJE IN TELO

TVOJA ČUSTVA IN ENERGIJO

TVOJE PARTNERSTVO IN ODNOSE

Na koncu, pa te čaka še analiza tega, koliko Žensk v tebi je prižganih, oziroma ugasnjenih in kaj to pomeni.

Res ti iz dna srca priporočam, da rešiš test in dobiš natančen vpogled vase!

Izpolni svoj diagnostični test >>

Jaz osebno sem zelo zahtevna do sebe in redko, redko katero stvar proslavljam - na tale Diagnostični test sem zelo, zelo, zelo ponosna.

Zato ker vem, kako zelo ti bo pomagal, da vidiš, kje si. Ter ti dal navodila, kako se prižgati. Ker to je pa bistvo vsega. Da polno zaživiš v vsej svoji celosti. In zato sem jaz tudi tukaj. Zato bom s tabo celih 5 mesecev!

Tvoj prst bom, ki kaže proti Luni.

Ti si pa Luna, seveda. VSE je v tebi!

5 MESECEV ZAOBLJUBLJENA SEBI

V petih mesecih ti bom predala celoten, konkreten zemljevid Ženskih zakladov za dvig energije na vseh področjih tvojega življenja, za lifting tvojih hormonov, obraznih mišic, maternice, prsi, samovrednosti, sijaja, samozaupanja, notranjih organov, telesa, poguma, partnerstva, užitka, orgazmov, senzualnosti, fokusa, moči, manifestacije, kreativnosti, poslanstva, vibracije, stika s sabo, intimnosti s tvojim partnerjem ter odnosa z ljubljenimi.

V petih mesecih boš postala utelešena mojstrica zaupanja v svojo Žensko moč, umetnica sprejemanja in sijanja.

Čisto vse bo ti predano na način, ki ga boš zlahka vsrkala, ne bo ti vzelo preveč časa, a te bo vsak dan držalo v zlati energiji inspiracije in motivacije, da najlepše možno poskrbiš zase! In si celih 5 mesecev: POSVEČENA SEBI! Navkljub vsem obveznostim in tempu življenja.

Pridruži se mi na Liftingu Zlate Ženske tukaj>>

No, vzemi si pol ure čisto zase, ter v miru, res iskreno reši Diagnostični test. Potem mi pa lahko javiš, kakšni so rezultati in tvoje odločitve. Sem s tabo v mislih!

In še malo, pa bova lahko kar 5 mesecev, vsak dan, skupaj!

Rada te imam, Zlata si,

Savina