Ljuba moja,

sonček ti sveti, pojdi v naravo in se objemaj z njim. 🌞

Danes bi rada s tabo delila prav posebno tehniko - hodečo meditacijo, osredotočeno na tvoja jetra in na tvojo Vizionarko.

Arhiv vseh izzivov najdeš tukaj>>>

Tvoj organizem se najbolj razstruplja skozi dihanje in skozi kožo. Hodeča meditacija je nekaj čisto posebnega. Gibanje je nujno pri razstrupljanju.

Kadar se gibaš, sploh na svežem zraku in izvajaš dihalne vaje - odpreš vrata pravemu, varnemu razstrupljanju.

Doma se nauči vaje, potem pa jo odpelji na sprehod. Ter jo v gibanju izvajaj kolikor časa želiš. Pa se samo malo sprehajaj in zatem spet nazaj, k njej. Bolj jo boš ponavljala, globlje bo delovala, ti pa boš imela več energije.

Ta vaja ti bo koristila sploh, ko boš v svojem telesu, v svojem umu čutila napetosti, stres, jezo, bes, ali pa na drugi strani otopelost, apatičnost, pomanjkanje energije za življenje. 

Hodeča meditacija je moja najljubša oblika sprehoda. Sestavila sem si jo zato, da sem lahko v naravi, ter sočasno globoko regeneriram svojo notranjost. Vajo lahko izvajaš tudi zjutraj na balkonu, če ti časovno ne znese na kratek sprehod.

Temeljna dihalna vaja kitajske medicine za razstrupljanje jeter in čustev povezanih z njimi, v kombinaciji s hojo, bo prinesla pomlad v tvoja jetra.

kako izvajati hodečo meditacijo za razstrupljanje jeter?

 

Celoten sklop vaj hodeče meditacije (za razstrupljanje kože, pljuč, srca, ledvic, vranice in by by celulit) najdeš v PREMIUM RAZLIČICI PROGRAMA, ki je tvoj za 27,90€.

 

Tukaj lahko nadgradiš svoje članstvo>>

 

Rada te imam,

Savina 

No images found.