Ljuba moja,

Kako ti gre 33-dnevni Zlati Detoks? Si si zadala preveč, ali premalo?

Poglej, v obeh primerih padeš.

Preveč ciljev naenkrat, prevelike spremembe, povzročajo tebi več stresa in sčasoma nastopi samosabotaža, saj te tvoji možgani želijo zaščititi pred neudobjem. 

Premalo ali premali cilji, pa te ohranjajo v coni udobja, in tam ne moreš rasti, se spreminjati, oblikovati.

Pomembna je ZLATA SREDINA in v današnjem izzivu ti zaupam tehniko TOČKOVNIKA, ki bo pomagala to zlato sredino najti in ohranjati.

Arhiv vseh izzivov najdeš tukaj>>>

 

 

Točkovnik je najboljše orodje proti samosabotaži in najlepši opomnik za samoljubezen! 💓

Točkovnik je del našega magnetičnega rokovnika 5 Žensk v tebi, kjer je poanta, da slediš 3 zlatim navadam tedna, ki ti jih narekuje tvoja in naravna bioritemska ura (torej, da ob pravem času delaš prave stvari) ter, da si kreiraš svoje zlate navade, ki jih želiš privabiti v svoje življenje.

Sedaj ti želim ta sistem preslikati v naš Zlati Detoks.

(vseeno pa zelo, zelo vabljena k nakupu rokovnika 5 Žensk v tebi, saj verjamem, da ti bo v veliko pomoč pri tem!)

v čem je poanta točkovnika?

Bistvo vsega je v NAGRAJEVANJU. Vsak dan boš nabirala točke, ki te ne bodo pripeljale samo do izpolnitve zadanih ciljev in želja v povezavi s tvojim zdravjem, negovanjem sebe, ustvarjanjem itd., ampak ti bodo na koncu tedna in meseca prinesle konkretno nagrado. To si boš izbrala in določila sama.

Nagrajevanje bo obrnilo tvojo perspektivo in te spodbudilo, da delaš še več in več koristnega zase! Ženske napredujemo z nagrajevanjem in nazadujemo s strogimi režimi in samokaznovanjem!

 

💓Zlate navade Zlatega Detoksa ti prinesejo največ TOČK.

Zlate navade našega 33-dnevnega Zlatega Detoksa so:

  • Brez sladkorja & brez glutena
  • 1X tedensko presni dan
  • 2X tedensko prekinitveni post

Za vsake opravljeni izziv dobiš tedensko 150 točk (po 50 na posamezno!).

💓Dodatne zlate navade DOLOČAŠ SAMA in s tem kreiraš NOVE NAVADE!

Vse, kar boš koristnega in posebnega naredila zase, ti bo prineslo dodatne točke. Tudi za vsako zoprno stvar, ki si jo prej prelagala in dolagala, pa jo boš zdaj izvedla, se nagradi z dodatnimi točkami. DODATNE TOČKE SO ENKRATNI DOGODEK.

Recimo: Vzela si si prosto popoldne česar nikoli ne storiš, izklopila svoj telefon, šla v knjigarno, listala knjige in brala. Odlično. Dodatne točke! Namesto ene ure si kar tri ure posvetila pisanju svoje diplomske naloge. Perfektno. Dodatne točke. Oseba, ki te čisto vedno znervira, ti danes ni mogla priti do živega. To je to! Nujno dodatne točke. Ves dan nisi prebrala niti enega trača – fenomenalno, dodatne točke. Sama presodi, kaj si zasluži dodatne točke in koliko le-teh!

 

Sama si tudi določi, kaj bodo tvoje nagrade in koliko točk si moraš »prislužiti« zanje. Nagrada je lahko kar koli.

Od tega, da si za nagrado privoščiš neko konkretno stvar/knjigo/izobraževanje, do tega, da si zaslužiš dovoljenje. (Ja, vem. V resnici si tega ni treba zaslužiti, ampak take pač smo.)

 

Recimo: nabrala si vse točke, potrebne za nagrado, in zdaj si dovoliš, da si en dan čisto prosta in greš s prijateljico na sprehod, v savno in na kosilo. Ali pa npr. ne maraš pomivati posode, dobila si vse točke, ki si si jih zastavila, in si s tem zaslužila dovoljenje, da ves teden namesto tebe pomivajo posodo tvoji doma. Prav gotovo bodo to z veseljem naredili, ko bodo videli, koliko koristnega si zase postorila ves teden in kako pridna si bila v udejanjanju zdravih načel.

Ko jim boš razložila, te bodo s tem tudi oni nagradili. Nagrada je lahko tudi to, da npr. ves teden nisi jedla ogljikovih hidratov, ker želiš shujšati, za nagrado si pa pripraviš brezglutensko pico. Eno. Potem pa spet naprej.

 

TUKAJ najdeš primer izpolnjenega TOČKOVNIKA, ki je del našega ROKOVNIKA 5 Žensk v tebi. 

Pazi, da si ne boš zadala prevelikih zalogajev. Začni z majhnimi koraki, potem pa jih postopoma, teden za tednom povečuj.

 

Če želiš, da te pri oblikovanju novih, zlatih navad spremlja naš magnetični rokovnik in te čudovite rubrike in tehnike TOČKOVNIKA, VIBRACIJSKEGA BALONČKA ter ZLATEGA KOMPASA, pohiti z naročilom. Samo še zadnjih nekaj kosov je v skladišču.

 

Naroči svoj rokovnik tukaj>>>

 

Rada te imam,

Savina 

Pridruži se mi tudi na Instagramu in deli z mano tvojo sliko juhice za Zlati Detoks.

Uporabi #zlatidetoks in me označi @savinaatai.

No images found.