Ljuba moja,

Danes je na vrsti detoks slabih novic. Nič poročil, govoric, govorjenja o težavah, poslušanja o le-teh. 🗣🗣🗣

Razstrupljanje uma je enako nujno, kot čiščenje telesa. Preveč negativnosti je vanj naloženih, izprazniti jih je treba, ter se napolniti s tistim, kar želimo, da raste. Vsaka današnja misel, kreira vaš jutri. Vsaka vest vpliva na tvoje celice in se vtisne v njih.

Tvoje misli postanejo tvoji občutki, ki vodijo v počutje, le ta v dejanja, tako pa se ustvari povratna zanka, saj ti tvoja dejanja in misli potrjujejo prvotno misel.

Arhiv vseh izzivov najdeš tukaj>>>

 

 

Zavedaj se, da tvoj um ves čas deluje na ta način, da sodi, presoja, ocenjuje, primerja. To je njegova narava. Vendar ne potrebuješ še vedno operirati na nastavitvah tvojih predjamskih prednikov, ti si v kontroli, vendar samo, če tokove ozavestiš in preusmeriš drugam. 

Tako stroga, ostra, celo nesramna, nerazumevajoča, kritična, obsojajoča, kot si do drugih, taka si do sebe. Zavedaj se to! 

Vsakič, ko se zalotiš, da želiš nekaj ocenjevati, soditi, obsojati, se vprašaj:

"Ali bodo moje aktivnosti, moji komentarji in moje misli, prinesle boljši končni rezultat, bo svet zato boljši, se bom jaz bolje počutila, bom spremenila situacijo?"

Če je odgovor NE, potem spusti. 🙏

Preiskušaj energijo usmerjati drugam, izstopiti iz situacije in jo opazovati od daleč. Ostani v svojem balončku. Svet potrebuje zgled in ne še ene obsodbe. Bodi to ti s svojo prisotnostjo.

 

Rada te imam,

Savina 

Pridruži se mi tudi na Instagramu in deli z mano tvojo sliko juhice za Zlati Detoks.

Uporabi #zlatidetoks in me označi @savinaatai.

No images found.