PRAKTIČNA DELAVNICA – SOČNA MAGNETIČNA KRALJICA

Enkratni vadbeni dogodek: prvič v živo vse vaje novega programa, ki sva ga pripravila z največjim živečim taoističnim mojstrom Mantakom Chio:

Juicy Face Lifting - Univerza Joge Obraza; Magnetična terapevtska joga, meditacija za prižig hormonov in žlez v glavi; nega glavnih centrov ženskosti in praznovanje mojega rojstnega dne.

Sobota, 9.11.2019 ali nedelja 10.11.2019 od 13.00 ure do 19.00 ure programski del, nato praznovanje rojstnega dne, v Plesni šoli Urška v Ljubljani.

 

DVIGNI SVOJ OBRAZ, DVIGNI SVOJO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO.

ODKLENI TREZOR SVOJE ŽENSKE SOČNOSTI, REGENERACIJE IN POMLAJEVANJA.

Po dolgem, dolgem času imam spet delavnico v živo; komaj čakam, da bomo skupaj trenirale obraz in prižigale vse ženske trezorje sijaja!

S pomočjo magnetične terapevtske joge, joge obraza, masaže prsi ter preprostimi rituali meditacij bova spodbudili obnovo in zaščito pred izgorelostjo, utelesili samozavest in zdravo samopodobo ter magnetično energijo, ki jo izžareva Ženska v stiku s svojo notranjo močjo. 

Vse prakse, ki se jih bomo lotile na delavnici ti bodo pomagale nasloviti ranjene, zaprte, zakrčene dele tebe, ki ti preprečujejo, da življenje živiš pogumno, z razprtimi krili in odprtim srcem. 

Po bioritemski uri kitajske medicine sta november in december najbolj idealna meseca za obnovitev hormonskega sistema.

Karkoli boš v tem času storila zase, se ti bo maksimalno pomnožilo.

(Gre pa to v obe smeri. Zato RES ne pozabi nase v tem času.)

 
 

Ljuba Magnetična Sočna pilotka,

Vabim te, da se vkrcaš na svoje Zlato letalo, in se podaš na ekskluzivno popotovanje skozi čudovitih 5 dimenzij, ki se prepletajo v tebi in čakajo, da jih na novo odkriješ, prižgeš, objameš in se preleviš v Magnetično Sočno žensko. Saj to si ti, čudovita, unikatna, TI 😉

Čeprav se sliši abstraktno in fantazijsko, bo najino druženje 100% usmerjeno v prakso! S tabo želim deliti popolnoma nov, nadgrajen koncept Univerze joge obraza, ki sem ga poimenovala Juicy Face Lifting; skupaj z največjim živečim taoistilnim mojstrom Manatakom Chio, sva pripravila cikel 28ih vaj za obraz v povezavi z najmočnejšo notranjo aktivacijo hormonskega sistema.

PRVIČ bom te vaje učila v živo in komaj čakam, da se dotaknem tvojega obraza  ti pomagam, da jih res osvojiš!

Skupaj bova intenzivno trenirali obraz, nato se bova potopili v zdravilne učinke Zlatih Meditacij, kjer bova resetirali ves stres iz telesa, nato pa se predali terapevtski jogi in napolnili najine energijske centre. 

S tabo bom delila vse svoje največje, najbolj učinkovite zaklade, ki sem jih nabrala in preizkusila v 30-ih letih raziskovanja, kot učenka in učiteljica. Ti jih boš shranila v svojo zakladnico pripomočkov, ki ti bodo v vsakem trenutku, vremenu (čustvenem in fizičnem stanju) pomagale vrniti se v svojo izvorno moč in priklicati vse te občutke, ki jih bova kreirali na delavnici nazaj.

Čas je, da se vkrcava na letalo, ki pelje v novo življenje, v 5 dimenzij, ki te čakajo na tej enkratni popoldanski delavnici.

5 dimenzij, ki jih bova odkrili na delavnici

urnik dogodka

1. dimenzija - od 13:00 do 15:00 ure

Juicy Face Lifting

2. dimenzija - od 15:00 do 16:30 ure

Magnetična terapevtska joga

3. dimenzija - od16:45 do 17:45 ure

Zlata meditacija

4. dimenzija - od 18:00 do 19:00 URE

Juicy ples Belih tigric

5. dimenzija - od 19:00 ure dalje

Zlato praznovanje Savininega rojstnega dne

kaj ti dogodek prinaša

Dogodek ti prinaša nazaj CELOTO, zlitje s tvojim energetkim, fizičnim in umskim telesom. Globoko in vidno pomlajevanje, oblikovanje telesa, dvig prsi in obraza, zlitje- prižig vseh tvojih 5 žensk ki živijo v tebi.

To je potovanje, k poveča tvoj libido, pomnoži orgazme, prebudi zlate hormone, ti podari najboljšo emocionalno formo, prižge tvojo jasnost, strast, te zaščiti pred stresom in izgorelostjo predvsem pa se boš povezala s svojo žensko esenco, tvojimi pravimi cilji, SVOJO SENZUALNOSTJO, SOČNOSTJO!

"Verjamem, da si pripravljena, da res pogledaš vase, se soočiš s sabo in se odločiš zase"

Se sprašuješ? 

💓Kako povečati magnetizem (za vse - partnerja, kariero, denar, obilje, dobre občutke)? 

💓Kako uspeti kot ženska v dominantno moškem svetu, zakaj in kako ohraniti svojo sočno žensko energijo?

💓Kako priti v stik s svojo orgazmičnostjo,skozi katero ne samo uživam spolnost, temveč kreiram svoje življenje?

💓Kako preobraziti negativna čustva in razsvetliti svoje travme? 

💓Kako sprejeti in objeti temne dele sebe in pozdraviti svojo preteklost, da lahko živiš prihodnost?

💓Kako kultivirati občutke varnosti, sprejetosti, zaupanja, hvaležnosti in notranjega miru?

To bo najina namera delavnice, vendar vsa vrata za odpiranje teh odgovorov so v tebi, skupaj pa bova odklenili trezorje te energije, frekvence in občutja. 

VSTOPNICE

vstopnica
69€
Termin 9.11. ali 10.11.2019
Darilna vrečka s kolekcijo SUPERŽIVIL in knjigo Lebdeča Deklica
Polni dostop do programa
DIMENZIJA: Yogini Face Lifting
DIMENZIJA: Terapevtska joga
DIMENZIJA: Zlata meditacija
DIMENZIJA: Senzualni ples
Druženje s Savino in ostalimi ženskami
prijavi se
Premium vstopnica
129€
Termin 9.11. ali 10.11.2019
Darilna vrečka s kolekcijo SUPERŽIVIL in knjigo Lebdeča Deklica
Polni dostop do programa
DIMENZIJA: Yogini Face Lifting
DIMENZIJA: Terapevtska joga
DIMENZIJA: Zlata meditacija
DIMENZIJA: Senzualni ples
Druženje s Savino in ostalimi ženskami
prijavi se

najpogostejša vprašanja

VERJETNO TE ZANIMA

Nekaj, v čemer se boš počutila udobno in ti bo omogočala, da boš gibala svoje lepo telo. Tako pri terapevstki jogi, kot tudi senzualnem plesu. 

Poleg udobnih oblačil prosim prinesi še armafleks (joga mat blazino) ter priporočam neko toplo odejico, s katero boš lahko pokrila svoje telo ob meditacijah in bolj umirjenih praksah. 

Na dogodku boš lahko kupila pijačo - kombucho, ledeni čaj matche, prosim pa, da za hrano poskrbiš sama. Prinesi si kakšen prigrizek, sadje, toliko, da boš dala tvojemu telesu tisto, kar bo potrebovalo.

Navadna vstopnica ti odklepa vrata do celotnega programskega dela sočnih dimeznij, Premium vstopnica pa poleg tega vključuje še paket Savininih superživil "5 Žensk v tebi" ter knjigo Lebdeča Deklica, ki jo boš v darilni vrečki prejela na dan dogodka. 

Spletne prijave so odprte do vključno četrtka 7.11.2019 oziroma do zapolnitve mest.

NAKUP VSTOPNICE NA MESTU NE BO MOŽEN.

Vstopnico lahko naročiš preko spletne prijavnice zgornjih dveh povezavah.

Nakup vstopnice lahko opraviš z kreditno kartico, paypalom ali nakazilom na TRR, ki ga prejmeš na svoj email po prijavi.

Če ti spletna prijava povzroča težavice, nas lahko tudi pokličem na SOS telefon in ti bomo pri tem pomagali: 041 373 613.

Cena vstopnice velja za eno osebo in ni prenosljiva.

Cena vstopnice je 69€.

Spletne prijave so odprte do vključno četrtka 7.11.2019 oziroma do zapolnitve mest.

Vhod v plesno šolo Urška se nahaja iz Dunajske ceste v smeri Bežigrad, pred 'fast food' okrepčevalnico Nobel. Pred okrepčevalnico zavijete desno in greste 100m naravnost. Tam lahko tudi BREZPLAČNO parkirate.

Varnostniku na vhudo le povejte, da prihajate na delavnico v Plesno šolo Urška.