Mantak Chia: 6 ZDRAVILNIH ZVOKOV KITAJSKE MEDICINE IN NOTRANJI SMEHLJAJ

ŠEST ZDRAVILNIH ZVOKOV KITAJSKE MEDICINE IN NOTRANJI SMEHLJAJ - temelj samozdravljenja, razstrupljanje notranjih organov, čustveno razstrupljanje, zaščita pred stresom, krepitev življenjske moči in dolgoživost. Gre za najpomembnejšo osnovo taoistične medicine. Po tem dogodku, bo učinkovito orodje samozdravljenja za vedno z vami. Meditacija za preoblikovanje negativnih čustev in upravljanje s svojo življenjsko energijo.

Revitaliziraj svoje ledvice, jetra, srce, vranico in pljuča. Nauči se, kako vsak dan izvesti fizični in emocionalni generalni servis za svoje notranje organe: jih očistiti, napolniti z energijo in vitalnostjo. To je to za tvoje zdravje in čustva.

SPOPRIJATELJI SE S SVOJIMI NOTRANJIMI ORGANI!

Naučil/-a se boš komunicirati s svojimi organi, žlezami, hrbtenico in drugimi deli telesa – pa naj se sliši še tako smešno. Z njimi boš vzpostavil/-a zdravilen dialog, kar bo izjemno spremenilo tvoje počutje in zavest. Postal/-a boš sam svoj zaveznik in prijatelj ter veliko lažje slišal/-a in čutil/-a potrebe svojega organizma. 

Taoistični mojstri so že pred 4000 leti odkrili, da naša zavest ni prisotna samo v naših možganih, ampak tudi v vitalnih organih in v vsaki celici. Zaradi svojega hitrega tempa in okolja smo tako razglašeni, da se sploh ne slišimo. In dokler se ne slišimo, si ne moremo pomagati. To se bo zdaj spremenilo!

Ob prijavi na dve ali več delavnic, ti priznamo 10% popust. Izkoristi to čudovito darilo in se nam pridruži na ‘ZLATEM POMLAJEVALNEM TEDNU SAMOZDRAVLJENJA’.

OHLAJENO VEZIVNO TKIVO - ZA ZDRAVJE

Veliki Mojster Mantak Chia te bo naučil šestih zdravilnih zvokov kitajske medicine in šestih zdravilnih položajev za regeneracijo, uravnavanje in čiščenje vitalnih organov ter pripadajočih čustev. Ti starodavni zvoki – posebne dihalne tehnike, so osnova taoistične in kitajske medicine. Ustvarjeni so tako, da pomagajo odpihniti odvečno vročino iz vezivnega tkiva, ki objema organe.

Bolj, kot je vezivno tkivo pregreto, bolj je zakrčeno in slabše delujejo organi. Vibracije zvokov imajo hladilni učinek in uravnajo temperaturo v trodelnem grelcu (sistemu prenašanja toplote notranjih organov). Ko so organi fizično v optimalnem stanju, postanejo idealna posoda za shranjevanje zdravih čustev in vrlin.

Prakticiranje šestih zdravilnih zvokov ima torej velik vpliv tako na fizično zdravje kot na čustveno stabilnost. Zvoki odpihnejo stres in ti pomagajo vdihniti zadovoljstvo, ki predstavlja tvojo pravo naravo!

Notranji smehljaj je mogočna in preprosta vizualizacijska meditativna tehnika, ki stopi fizične in psihične zastoje v notranjih organih, zaradi katerih propada zdravje.

Kaj boš z izvajanjem notranjega smehljaja pridobil-a?

Mantak Chia

Razlog, zakaj je Mantak v Sloveniji in zakaj dobivamo najnaprednejše znanje

Sama že od šestnajstega leta intenzivno študiram vse programe Mantaka Chie. To znanje je hkrati temelj za vsakogar, ki ga zanima zdravje, pomlajevanje in polje neomejenih možnosti razvoja duhovne zavesti. Z globokim spoštovanjem do vseh učiteljev sem 1000 % prepričana, da je Mantak Chia največja živa zakladnica in enciklopedija, glede poznavanja anatomije, samozdravljenja, spolne energije in regeneracije na celični ravni. To znanje na najpreprostejši in razumljiv način poveže s prakso, in ravno v tem je njegov čar. Njegova čarobnost je v tem, da te nauči, kako lahko sam proizvajaš svojo lastno čarobnost in vitalnost.

Ob prijavi na dve ali več delavnic, ti priznamo 10% popust. Izkoristi to čudovito darilo in se nam pridruži na ‘ZLATEM POMLAJEVALNEM TEDNU SAMOZDRAVLJENJA’.