Mantak Chia: MEDICINSKI ČI GONG

Mantak Chia: MEDICINSKI ČI GONG, za odpiranje samozdravilnih energetskih poti v organizmu in regeneracijo notranjih organov ter žlez.  

Naučili/-a se boš uporabiti svežo energijo dneva in jo popeljati skozi svoje meridijane, za revitalizacijo in uravnavanje vašega fizičnega, psihičnega, mentalnega in duhovnega telesa.
Medicinski Chi Gong je umetnost vodenja energije skozi organizem, povečevanja vašega zdravja in zdravja vseh okoli vas.
Izvajanje medicinskega chi gonga podaljšuje življenje, vrača moč, uravnava čustva in podpira zdravje. Ne boš pa se naučila »samo« voditi energijo, ampak jo tudi rafinirati in kar je najpomembnejše – uskladiščiti. Slednje namreč vsi pozabljamo. Kaj nam pomagajo stvari, ki jih naredimo zase, če jih potem takoj spet razpršimo?
Izuril/-a se boš v tem, kako zares skladiščiti na novo nabrano vitalnost in jo vsak dan sproti pomnoževati. Te zlata vredne vaje bodo s tabo ostale za vedno, pripravljanje, da z njimi pozdraviš vsak nov dan.

Izvajanje medicinskega či gonga podaljšuje življenje, vrača moč, uravnava čustva in podpira zdravje. Ne vadbi se ne boš naučil/-a samo voditi energije, ampak jo tudi rafinirati in kar je najpomembnejše, skladiščiti!

Ob prijavi na dve ali več delavnic, ti priznamo 10% popust. Izkoristi to čudovito darilo in se nam pridruži na ‘ZLATEM POMLAJEVALNEM TEDNU SAMOZDRAVLJENJA’.

Mantak Chia

Razlog, zakaj je Mantak v Sloveniji in zakaj dobivamo najnaprednejše znanje

Sama že od šestnajstega leta intenzivno študiram vse programe Mantaka Chie. To znanje je hkrati temelj za vsakogar, ki ga zanima zdravje, pomlajevanje in polje neomejenih možnosti razvoja duhovne zavesti. Z globokim spoštovanjem do vseh učiteljev sem 1000 % prepričana, da je Mantak Chia največja živa zakladnica in enciklopedija, glede poznavanja anatomije, samozdravljenja, spolne energije in regeneracije na celični ravni. To znanje na najpreprostejši in razumljiv način poveže s prakso, in ravno v tem je njegov čar. Njegova čarobnost je v tem, da te nauči, kako lahko sam proizvajaš svojo lastno čarobnost in vitalnost.

Ob prijavi na dve ali več delavnic, ti priznamo 10% popust. Izkoristi to čudovito darilo in se nam pridruži na ‘ZLATEM POMLAJEVALNEM TEDNU SAMOZDRAVLJENJA’.