Mantak Chia: MOJSTRSKI JUTRANJI OBRED ZA DOLGOŽIVOST

Mantak Chia: MOJSTRSKI JUTRANJI OBRED ZA DOLGOŽIVOST
Izvedeli boste, katere vaje veliki mojster izvaja vsako jutro, da je pri 72 letih tako mladosten in ima več energije, kot pet dvajsetletnikov skupaj.

Z nami bo delil svoje najljubše vaje, namenjene dolgoživosti, vitalnosti in ohranjanju zdravja, ki jih boš lahko redno izvajal/-a doma.

Prižgi svoje glavno stikalo za manifestacijo!

Pomlajevalno vadbo, iz osebne zakladnice Mantaka Chie, bomo končali s fuzijo petih elementov: meditacijo za preoblikovanje negativnih čustev, upravljanje s svojo življenjsko energijo, svobodno kreacijo in manifestacijo želenega.

Veliki Mojster je goreč zagovornik praktičnosti, zato bo tudi meditacija z njim zelo uporabna, prizemljema in globoka kozmična izkušnja. Dobil/-a boš orodja za manifestacijo želenega na vseh področjih svojega življenja. Svoje ovire pa boš tako veliko lažje preobrazil/-a v krila.

Naredil/-a boš prostor za to, kar si želiš biti in čutiti.

Ko je organizem očiščen, se začne kozmična energija či prosto pretakati v tebi. Postane plodna, uporabna, ter hrani tvoje telo in dušo. Ti pa začneš svobodno kreirati in manifestirati svoje potenciale in želje.

Ta globoka izkušnja bo obogatila tvoje energetsko središče (Tan Tien), točko moči tvojega biti, ki je glavno stikalo za manifestacijo! Ustvarjalnost in manifestacija nista stvar misli, ampak zgoščene, svobodne in pretočne energije v tebi!

Ob prijavi na dve ali več delavnic, ti priznamo 10% popust. Izkoristi to čudovito darilo in se nam pridruži na ‘ZLATEM POMLAJEVALNEM TEDNU SAMOZDRAVLJENJA’.

Mantak Chia

Razlog, zakaj je Mantak v Sloveniji in zakaj dobivamo najnaprednejše znanje

Sama že od šestnajstega leta intenzivno študiram vse programe Mantaka Chie. To znanje je hkrati temelj za vsakogar, ki ga zanima zdravje, pomlajevanje in polje neomejenih možnosti razvoja duhovne zavesti. Z globokim spoštovanjem do vseh učiteljev sem 1000 % prepričana, da je Mantak Chia največja živa zakladnica in enciklopedija, glede poznavanja anatomije, samozdravljenja, spolne energije in regeneracije na celični ravni. To znanje na najpreprostejši in razumljiv način poveže s prakso, in ravno v tem je njegov čar. Njegova čarobnost je v tem, da te nauči, kako lahko sam proizvajaš svojo lastno čarobnost in vitalnost.

Ob prijavi na dve ali več delavnic, ti priznamo 10% popust. Izkoristi to čudovito darilo in se nam pridruži na ‘ZLATEM POMLAJEVALNEM TEDNU SAMOZDRAVLJENJA’.