Nega Ženske lepote in moči, redne vadbe

Dragocene ženske, dame, deklice, gospe in gospodične, toplo vabljene na osvajanje znanj in prakse o negovanju svojega čudovitega telesa.

Žensko telo je vesolje v malem, ustvarjeno za ustvarjanje. Kaj kreiramo pa je odvisno od nas.

Ko poženemo energijo v pravo smer in na pravi način, je realizacija naše namere neustavljiva. Ravno zato so bila znanja o prižiganju te moči tisočletja zatrta.

Izjemnega potenciala, ki ga ima fizično žensko telo, se nekako ne zavedamo, čeprav na lastne oči vidimo, da je sposobno iz ene celice ustvariti novo človeško bitje.

Na enak način lahko v svoji maternici, ko jo 'oplodimo' z usmerjeno namero, manifestiramo karkoli, kar posadimo vanjo, pa naj bo to zdravje, odnosi, materialne stvari ali želeni dogodki.

Da pa telo začne proizvajati želeno, moramo najprej poskrbeti, da brezhibno deluje in je odišavljeno s pravimi aromami – hormoni.

Poleg tega morajo želje izvirati iz srca, srčnosti. In ko je vse na svojem mestu, se začne ustvarjanje.

Jajčniki so izvir, srce je informacija, maternica je realizacija.

Jajčniki in maternica so področje, kjer se rojevajo mladost, svežina, brstenje in živost.

Tam se začne življenje. Tam je seme zdravja. Če je to področje nepredihano, napretočno in neprekrvavljeno, je kot zapuščeno kraljestvo.

Polno zakladov, a nihče ne vidi njihovega sijaja, saj so skriti pod debelimi odejami prahu.

Pri večini žensk je zaradi hitrega načina življenja, ko je pomanjkanje časa kolektivna bolezen družbe, to področje zadnje, na katerega bi se spomnila, kaj šele s katerim bi se ukvarjala.

V resnici so rodila dragocenost, ki bi ji morale dnevno posvečati pozornost in nego. To je sedež naše moči.

Srce je najvišji od treh glavnih centrov v ženskem telesu, prsi pa so tiste, preko katerih lahko z masažo pomnožimo njegovo vsebino.

Ob sinhronemu stimuliranju mišic medeničnega dna in masaži prsi ter ustreznemu načinu dihanja dvignemo iz maternice kri in najbolj kakovostna hranila, ki se tam vsak mesec zbirajo, če bi slučajno prišlo do oploditve.

Preko masaže prsi torej povežemo srce, maternico in jajčnike, absorbiramo najboljše snovi nazaj vase in posledično izgubljamo manj dragocene krvi od menstruaciji. S tem pa si podarimo zdravje, svežino in mladost, hormoni pa veselo zaplešejo seksi rumbo.

In tu je začetek zbiranja ženske moči. Saj vemo, da ženska moč leži v mehkobi, nežnosti in milini, kajne? Vabljena na tedensko mehčanje in negovanje svoje ženske moči ter prebujanje skritega zaklada, ki v tebi spi.

Rezerviraj si dan zase, na voljo imaš spodnji termin