TERAPEVTSKA JOGA + VEČERNI RITUAL ZA GLOBOKO REGENERACIJO

Zdaj je čas, da se spočiješ za nazaj in naprej, se pomladiš in revitaliziraš.

Terapevtska joga je medicinsko priznana vadba globoke regeneracije, ki te spočije vse do kosti – bolj, kot dolge počitnice.

Vsi terapevtski položaji skozi vadbo, bodo namenjeni temu, da se tvoji organi, ki jih stres najbolj prizadene, napolnijo z novo življenjsko silo in dihom.

Poudarek bo na ledvicah, nadledvični žlezi, na srcu, ter na vezivnemu tkivu.

Vezivno tkivo je kot obleka, v katero so oblečeni tvoji notranji organi.

Stres pregreva živčni sistem in vezivno tkivo, zaradi česar se 'obleka' skrči – tvoji notranji organi pa ne morejo dihati in optimalno delovati.

Osrčnik je vezivno tkivo, ki objema srce. Ko se tukaj začne dogajati pregrevanje, je srce v veliki nevarnosti.

Zato boš na vadbi dobesedno 'ohladila' srce, segrela ledvice, ter tvoje tovarne hormonov – žleze.

Le tako je lahko organizem v ravnovesju.

Za domov in za domačo nalogo, pa boš dobila tudi večerni ritual terapevtske joge, s katerim boš lahko celo zimo, čisto vsak večer, spočila svoje telo, ter prižgala stikala za nočno regeneracijo.

Tako kot je prvih 21 minut po prebujanju ključnega pomena, za stanje živčnega sistema skozi cel dan, tako je zadnjih 21 minut pred spanjem odločilnih pri tem, kako globoko se bo organizem regeneriral in spočil.

Najpomembnejši, zlati hormoni (med drugim melatonin, rastni hormon ...) se proizvajajo ponoči, a izključno, če se telo pred tem 'shladi', nadledvična žleza pa umiri.

Od tega kako preživiš prvih 21 minut, po prebujanju, je odvisno v kakšnem stanju bo tvoj živčni sistem skozi cel dan.

Ali bo pregret – kar vodi v izgorelost, sušenje hormonov in slabo produktivnost.

Ali pa bodo tvoje varovalke vklopljene, zaradi česar bo tvoj dan blagodejen tako za tvoje zdravje, počutje, kot rezultate.

Ob prijavi na dve ali več terapevtskih delavnic, ti priznamo 10% popust. Podari si čas samo zase in odkleni zlati trezor pomlajevanja in regeneracije.