Savina Atai: ŽENSKA ZAKLADNICA V PRAKSI

Savina Atai: ŽENSKA ZAKLADNICA V PRAKSI, praktična vadba in integracija ženske alkimije, prižiga zlatih hormonov in polnjenja ženskih elektrarn (maternica, prsi, zlata sredica v glavi itn.) + ritual za doma: izbor vaj za vsakodnevno prižiganje zlatih ženskih hormonov.

Zlata vadba, ki jo vodi Savina Atai. Poskrbela bo, da vse znanje o aktivaciji Ženskih zakladov in centrov moči, postane praksa zate, ter da so vsa tvoja vprašanja odgovorjena.

Vzele si bomo čas in šle čez vse najbolj pomembne vaje za obnovo glavnih ženskih elektrarn (maternice, prsi, jajčnikov) in proizvodnjo pomlajevalnih hormonov.

Savina bo poskrbela, da vsaka vaja resnično zaživi v tebi - da jo boš za vedno znala uporabljati. Pomagala ti bo, da se tvoje novo znanje* usede.

Pogovor se bo dotaknil tudi uporabe t.i. žadastih jajčk, za trening notranjih mišic.

Savina ti bo istočasno pripravila poseben tudi ‘ritual za doma’, zlati izbor vaj, s katerimi boš na najkrajši možen način, vsak dan, v svojem polnem urniku, lahko nabrala svojo moč in preprečila, da bi ti odtekala.

Ritual bo nudil zaščito tvojemu hormonskemu, živčnemu in imunskemu sistemu, ter negoval tvoja čustva, lepoto in sijaj.

*idealno bi bilo, da si najprej prisotna na delavnici, ki jo vodi Mantak Chia: ŽENSKA ZAKLADNICA, da dobiš vse znanje in teorijo. Ta vadba je namenjena praksi, ponotranjenju in vsem vprašanjem, ki se pojavijo ob prejemanju tako obilnega znanja. Nujno pa ni.

Ob prijavi na dve ali več delavnic, ti priznamo 10% popust. Izkoristi to čudovito darilo in se nam pridruži na ‘ZLATEM POMLAJEVALNEM TEDNU SAMOZDRAVLJENJA’.

Mantak Chia

Razlog, zakaj je Mantak v Sloveniji in zakaj dobivamo najnaprednejše znanje

Sama že od šestnajstega leta intenzivno študiram vse programe Mantaka Chie. To znanje je hkrati temelj za vsakogar, ki ga zanima zdravje, pomlajevanje in polje neomejenih možnosti razvoja duhovne zavesti. Z globokim spoštovanjem do vseh učiteljev sem 1000 % prepričana, da je Mantak Chia največja živa zakladnica in enciklopedija, glede poznavanja anatomije, samozdravljenja, spolne energije in regeneracije na celični ravni. To znanje na najpreprostejši in razumljiv način poveže s prakso, in ravno v tem je njegov čar. Njegova čarobnost je v tem, da te nauči, kako lahko sam proizvajaš svojo lastno čarobnost in vitalnost.

Ob prijavi na dve ali več delavnic, ti priznamo 10% popust. Izkoristi to čudovito darilo in se nam pridruži na ‘ZLATEM POMLAJEVALNEM TEDNU SAMOZDRAVLJENJA’.