Mantak Chia: ŽENSKA ZAKLADNICA

Mantak Chia: ŽENSKA ZAKLADNICA: Proizvodnja zlatih hormonov pomlajevanja, alkimija samozdravljenja in največji biseri nabiranja energije.

Dvodnevna ekskluzivna delavnica, pripravljena izključno na željo Savine (predznanje ni potrebno)

Dihanje z jajčniki, nega prsi za zdravje in polnost, regeneracija maternice, veliki povlek, taoistična meditacija za aktivacijo hormonskega sistema–ključ za pomlajevanje, ustvarjalnost in vitalnost. Povečanje libida, spolne energije, vlažnosti in plodnosti, sodelovanje s svojim mesečnim ciklom, prestavljanje menopavze na drugo pomlad itn. Preobrazba čustev, izboljšanje partnerskega odnosa in razcvet na vseh področjih. Po navadi je za takšno delavnico treba potovati na Tajsko in opraviti vrsto predhodnih tečajev, tukaj pa bomo dobile izbrane največje modrosti, ki bodo podane tako, da bodo kar se da uporabne. To je to. As good as it gets.

Udeleženci dobijo certifikat o prisotnosti.
Cena za dva dni: 320,00 €*
Cena za en dan: 170,00 €*

Ta delavnica je vrhunec in največja dragocenost Mantakovega obiska v Sloveniji! Posebej za ženske je pripravil bisere taoističnih pomlajevalnih in alkimističnih tehnik, ki so jih uporabljale starodavne mojstrice, znane po svoji večni lepoti, energiji in dolgoživosti.

Mantak Chia ti bo predal najnaprednejše in najučinkovitejše tehnike za negovanje ženske energije in vitalnosti, ker ve, kako pridno Slovenke skrbimo zase in kako željne smo znanja!

Kaj boš z delavnico Ženska zakladnica pridobila?

Ob prijavi na dve ali več delavnic, ti priznamo 10% popust. Izkoristi to čudovito darilo in se nam pridruži na ‘ZLATEM POMLAJEVALNEM TEDNU SAMOZDRAVLJENJA’.

Delavnica pa je tudi zelo praktična, saj bomo na njej pridobili orodja, s katerimi bomo lahko vsak dan, v vsakodnevnem tempu, ohranjale stik s seboj in svojo veličastnostjo, življenje pa nas ne bo izčrpavalo in staralo, ampak polnilo in pomlajevalo.

To, da si ženska, je največje darilo! Čas je, da uživaš v tem kar si, da si zaužiješ in zasiješ v vsej svoji popolnosti, zdravju, potencialih in radostih!

Spoznaj, kakšne zaklade nosiš v sebi, spoznaj svojo vrednost! To zavedanje ti bo za vedno spremenilo pogled nase, tvoj notranji dialog in delovanje navzven. V današnjih časih je bolj kot kdaj koli pomembno, da se naučiš regenerirati svojo življenjsko silo, z njo upravljati in transformirati strahove ter stres v vrline, ki te podpirajo.
Ne glede na to v katerem življenjskem obdobju si, ti bodo te vaje izjemno koristile in te pomladile.

Dokler ženske nismo zdrave in polne, ne moremo zares dajati in zdraviti planeta.

Mantak Chia

Razlog, zakaj je Mantak v Sloveniji in zakaj dobivamo najnaprednejše znanje

Sama že od šestnajstega leta intenzivno študiram vse programe Mantaka Chie. To znanje je hkrati temelj za vsakogar, ki ga zanima zdravje, pomlajevanje in polje neomejenih možnosti razvoja duhovne zavesti. Z globokim spoštovanjem do vseh učiteljev sem 1000 % prepričana, da je Mantak Chia največja živa zakladnica in enciklopedija, glede poznavanja anatomije, samozdravljenja, spolne energije in regeneracije na celični ravni. To znanje na najpreprostejši in razumljiv način poveže s prakso, in ravno v tem je njegov čar. Njegova čarobnost je v tem, da te nauči, kako lahko sam proizvajaš svojo lastno čarobnost in vitalnost.

Ob prijavi na dve ali več delavnic, ti priznamo 10% popust. Izkoristi to čudovito darilo in se nam pridruži na ‘ZLATEM POMLAJEVALNEM TEDNU SAMOZDRAVLJENJA’.