GALA ZLATA ŽENSKA

Posnetek ekskluzivnega dogodka in gala zabave

Začuti energijo več kot 1000 Žensk skupaj - kar iz domačega fotelja. Podoživi trenutke sreče, smeha, joka in ganjenosti. Uživaj v glasbenih nastopih izjemnih umetnikov in prebudi boginjo v sebi.

Savina Atai, Zvezdana Mlakar, Iza Login, Helena De Nobrega,
Anton Majhen, Bruno Šimleša, Adrian Kezele, Aleksander Lah
in glasbeni gostje Tereza Kesovija, Alenka Gotar, Samuel Lukas

Dan, ko smo praznovale in pomnožile
svojo veličino!

Skupaj z nekaterimi mojimi najljubšimi osebami, ti bomo predali najbolj učinkovite tehnike, orodja, meditacije, skrivnosti in vpoglede, s katerimi boš naredila velik preboj, v povečano različico sebe.

Dan v katerem smo vse navzoče zagotovo praznovale sebe, bile prioriteta, se zlile z drugimi Ženskami (in moškimi), začutile in pomnožile svojo veličino.

Kaj te čaka znotraj video posnetkov Gala Zlata Ženska?

Z naročilom posnetka Gala Zlata Ženska boš prejela doživljenjski dostop do videjev, s katerimi se boš lahko kadarkoli vrnila v stanje polnomočnosti, sijaja in globokih čustev.

Po nakupu ti bom poslala uporabiško ime in geslo, s katerim boš dostopala do tega dragocenega znanja in si ogledovala posnetke čisto vseh nastopov dogodka.

3 Zlate Praktične Meditacije:

Savina Atai: Ritual Zlate Ženske
Iza Login: 100% Tehnika Namere.
Helena De Nobrega: Aktivirana Mojstrica Manifestacije, češnja na torti kitajske metafizike

Okrogla miza zlatih moških

Anton Majhen: Emocionalna pogodba, preseganje strahov in samosabotaže
Bruno Šimleša: Kako se zares zares imeti rada; vključno s svojimi najbolj temnimi in bolečimi deli
Adrian Kezele: Kako obuditi Čarobnico v sebi in zakaj je meditacija tako pomebna
Aleksander Lah: Spolna energija, kako jo uporabiti za globoko zdravljenje, pomlajevanje in manifestacijo želenega?

Moje darilo zate

RITUAL ZLATE ŽENSKE

Moja zakladnica dragocenosti, ki sem jih sestavila v poseben ritual, s katerim se vrnem v svoj sijaj, prižgem svojo moč, da začutim sebe, se počutim varno in si zaupam. Da ne zbežim iz sebe, ampak se poslušam ter iz tukaj delujem, kreiram in čutim.

Najprej bomo uporabile 4000 let star ritual kitajske medicine za čiščenje notranjih organov ter z njimi povezanih čustev.

Nato bomo vseh svojih 5 glavnih notranjih organov napolnile z dihom, s smehljajem in pozornostjo. Tam, kjer je naša pozornost, tja gre kisik in kri, tam se zgodi obnova. Uporabile bomo tudi tehniko za brisanje čustvenih travm in stresov tako iz notranjih organov kot iz možganov in žlez.

Potem si bomo vrnile vso izgubljeno, razpršeno energijo nazaj vase – v svoje tri elektrarne, v maternico, srce in žleze v glavi. Te dele bomo “prižgale”, da bodo postali sijoči diamanti magneti.

Potem bomo vse tri elektrarne povezale med sabo. To vpliva na aktivacijo celotnega hormonskega sistema. Povečale si bomo svoj energetski prostor, si ga zavarovale ter vanj nasule čarobni prah želenih občutkov. Občutkov, ki bodo potem kreirali našo realnost in kot magnet k nam pripeljali tisto, kar je občuteno.

To je prava, zlata manifestacija. 

Posnetek dogodka je lahko tvoj le za 24€.

Če si se dogodka udeležila že v živo, ti pripada 50% popust. Unikatno kodo za popust smo ti poslali na email. Unovčljiva je le enkrat. 
NAROČI SVOJEGA

Kdo so bili zlati gostje, ki so nam predali dragoceno znanje?

IZA LOGIN ti je verjetno znana kot mama Talking Toma in kot Slovenka, ki je zgradila najbolj sanjski svetovni poslovni imperij. Vsi njeni uspehi so zgolj logična in naravna posledica tega, kar ona je. Ne more biti drugače. Njena energija je kot laserski žarek, ki v alkimijo spremeni vse, česar se dotakne. Dotakne z namero, s srčnostjo in … s tem, da ji je vseeno za rezultat.
Kreiranje je za Izo nekaj najbolj preprostega. Njena odločnost je ukoreninjena v zavedanju, da smo veliko več kot zgolj fizično telo; da smo središče vesolja ‑ KREATORJI.
Iza je zame ena največjih Čarobnic, kar ji je.
Za vsem, kar Iza dela, stoji ta tehnika namere. Vredna je več kot tona zlata. Resno. In absolutno deluje. Na vseh področjih. In zdaj jo bo naučila tudi tebe. Skupaj jo bomo izurile ter “naložile” vase.

ADRIAN KEZELE njegovi duhovni romani so živa energija – z njimi vstopiš v drugo vibracijo in dimenzijo ter sprožiš globoko transformacijo: Čarobnica, Veličastni Saturn, Izničenje faktorja karme, Labirinti, Angel pod masko, Maitreya, Sadašiva Tantra, Vrnitev Boginje …
Izjemni hrvaški pisatelj duhovne literature je tudi velik specialist džotiša – indijske astrologije, učitelj integralne meditacije in senzibilni predavatelj.
Na okrogli mizi zlatih moških želim od njega izvedeti, kako obuditi in negovati Čarobnico v sebi ter istočasno polno funkcionirati v tem svetu “tukaj in zdaj”. Katere so najbolj dragocene prakse starodavnih Boginj, ki jih me, sodobne Boginje, potrebujemo.
Zanimalo me bo, kako meditacija vpliva na možgane in zakaj je redna praksa tako zelo koristna: kakšen efekt ima na živčni in hormonski sistem.

ALEKSANDER LAH je učitelj erotičnih in tantričnih masaž Heart Connection, spolni terapevt. Govorili bomo o vseh višavah in nižinah, o svetlobi in temi, povezani s spolnostjo.
A najbolj pomembno vprašanje je zagotovo to, kako se popolnoma odpreti in kako vseeno varovati svoje meje? Kako naj me, Ženske, ostanemo zveste svojim standardom, ne da bi jih zniževale za to, da bi ustrezali našim okoliščinam? Kako uporabiti spolno energijo za globoko zdravljenje, pomlajevanje in manifestacijo želenega? Kako prebuditi strast, kako odkleniti moč in številčnost orgazmov? Kako se polno izraziti, osvoboditi in ozdraviti vse svoje čustvene ter spolne travmatične izkušnje? In kako vendar zgleda ta slovita “tantrična masaža”, ob kateri naj bi se sprožali verižni orgazmi?

HELENA DE NOBREGA ti je znana kot moja najbolj direktna, natančna in daleč najbolj iskrena BaZi astrologinja ter mojstrica feng shuija, ki odmaknjeno, v svojem miru, dela za izbrane stranke in zelo redko sprejme kakšno novo. Ogromno časa je preživela v Maleziji, kjer se je šolala pri največji avtoriteti na področju kitajske metafizike, osebno pri Joeyju Yapu. Na dogodku nas je naučila “češnje na torti”, specialne meditacije, kjer smo v alfa možganskem stanju uporabili smer/stopinje neba, kjer se to leto nahaja ozvezdje “Mojstrica manifestacije”. To je meni osebno najbolj sladek del kitajske metafizike, najbližje mi je, največ in najraje ga uporabljam. Gre za znanje s 4000-letno tradicijo, ki ga s pridom uporabljajo svetovno najbolj znana podjetja in imena. Dobila boš orodje, ki ga boš lahko potem celo leto uporabljala za potenciranje vseh svojih manifestacij.

BRUNO ŠIMLEŠA je strokovnjak za ljubezen in medsebojne odnose, popularni hrvaški avtor knjižnih uspešnic in srčni predavatelj. Na okrogli mizi zlatih moških bo njegova tema intimnost, spoštovanje in partnerski odnosi, pa čustva, moč občutljivosti ter ljubezen do sebe, ki je pogoj za vse. Kako se sploh imeti rad? Zares. Da ni to samo neka plastična fraza iz mikrovalovke instantnih nasvetov. Kako zares vzljubiti tiste dele sebe, ki so najbolj ranjeni, umazani in temni? Kako čutiti vse, tudi tisto, kar najbolj boli? Kako se ne zapreti in ograditi, ko pa preveč boli, kadar smo odprti? Kako ne pobegniti iz sebe? Kako se ne ustrašiti vsega lepega, ko se nam zgodi? Kako se ne ustrašiti uspeha in se zapreti pred njim? Kako zares verjeti, da smo vredni? In sprejeti ljubezen takrat, ko končno pride do nas?

ANTON MAJHEN ti je znan, če bereš moja nedeljska pisma. Ko sem pisala o emocionalni pogodbi, o posebnem “jokerju”, ki pripada nam Ženskam, o tem, kako pomemben je magnezij za našo psihološko stabilnost … Je psihoterapevt in mentalni trener, vodja slovenskega Coaching inštituta ter inštituta I AM. Na mojih mojstrskih licencah joge obraza predava o možganih, je pa tudi kreator sistema emocionalnega fitnesa. Vodil je tudi specialne enote in krizno pogajalsko skupino. Je specialist NLP, EMDR, PEAT, EFT in drugih orodij; trenira TA-coache, treniral je notranje coache na ZZRS, izvajal trening leadership coaching na MNZ in v policiji, excutive coaching v policiji in trening leadership coaching v Elanu. Povedal nam bo, kako sestaviti emocionalno pogodbo s svojim partnerjem, da se bosta oba počutila varno in emocionalno zadovoljeno; istočasno pa, da nam tudi razloži, kako preseči svoje omejitve, strahove, samosabotažo in travme. Kako narediti preboj čez svoje limite.

Zvezdanina presenečenja

Zvezdana je povabila ekskluzivne goste, so nas ganili, nasmejali, pobožali s prelepimi besedami in zvoki. S svojimi nastopi, s plesom energij, znanja, sporočil, izkušenj in moči so nas zazibali v tvojo najmehkejšo sredico.

Posnetek dogodka je lahko tvoj le za 24€.

Če si se dogodka udeležila že v živo, ti pripada 50% popust. Unikatno kodo za popust smo ti poslali na email. Unovčljiva je le enkrat.