Baba Femi in Baba Dare ekskluzivno v Sloveniji, s posebno gostjo Sasho Cobro.

Kako uporabiti sile narave za manifestacijo, zaščito, zdravje in obilje

 

Svetovno priznana vrhovna svečenika IFE in predavatelja bosta imela v Sloveniji ekskluzivno delavnico, kjer se boš naučila, kako uporabiti sile narave za manifestacijo, zaščito, zdravje, intimnost, kreacijo, pravilne odločitve in obilje. To niso čarovnije, so pa elementi narave čarobni in mogočni. Ter zelo matematični. Bolj jih razumemo, bolj lahko z njimi sodelujemo. Preden se je Baba Dare podal na to pot, je delal kot programer za NASO. IFA je zelo logična in točna, zato daje takšne rezultate.

Greva po vrsti.

 

Kdo sta Baba Femi in Dare? In zakaj prvič po treh letih organiziram dogodek v živo?

Če si ena izmed 2000 online šole Sočnih Detox Kraljica,  ali si bila v kateri mojih prejšnjih šol … potem Baba Femija in Dareta že zelo dobro poznaš. Vedno prideta, nam naredita napoved in zaščito leta.

Jaz sem ju spoznala 5 let nazaj, preko Sashe Cobre (jo še predstavim). Potrebovala sem vpogled v določeno situacijo, da bi se pravilno odločila in delovala.

Od takrat so ‘readingi’ z njima moja stalnica. (Približno 2 do 3x na leto jih imam.)

Dve leti nazaj sva z Garrettom po dolgem iskanju našla sanjsko parcelo na Novi Zelandiji. 13 hektarov, tik ob nacionalnem parku, native gozd, pogled na ocean. Bila sva tik pred podpisom pogodbe.

Pa pokličem Babo Dare-ta, če ‘pogleda’, ali je vse ok s pogodbo.

“Pogodba je super. Zemlja je super.” mi reče. “A situacija na Novi Zelandiji se bo popolnoma spremenila. Ne bosta več želela živeti tam.

“Baba, tvoj reading pa danes ne dela.” nisem mogla verjeti, kaj mi govori. “Niti mask ne rabimo tukaj, najboljše na celem svetu je.”

“Ampak ne bo več dolgo.”

Točno en teden kasneje, se je na Novi Zelandiji VSE spremenilo. Iz najbolj sproščene situacija (za nas, ki smo bili znotraj države) … do najbolj ekstremne.

Če bi takrat podpisala pogodbo za tisto zemljo, bi nastalo toliko komplikacij.

Univerzum je imel veliko, veliko boljši plan za naju. Dom na Visu. Neskončno sva srečna in hvaležna, da sva tukaj. Tukaj je najin dom.

No, na tak način ti lahko pomaga znanje IFE in readingi.

To NI vedeževanje. Ampak branje energij. Sodelovanje z naravo.

Bereš pa lahko ZELO NATANČNO, ZELO TEHNIČNO za vsa področja.

Odgovori so jasni.

Dobiš vpogled, potem pa sama sprejemaš odločitve. Večji zorni kot imamo, boljše odločitve lahko sprejemamo.

Readingi so super. Ampak krasno je imeti znanje, da ga sama uporabljaš. In to je namen delavnice 18.6. ob 12ih v Hotelu Mons.

Z Garrettom sva se nameravala poročiti v New Yorku, aprila 2020. Vse sva imela že rezervirano. Poročil naju bi Baba Femi. Potem se je svet ustavil. Imela sva zadnjo poroko na Novi Zelandiji pred lockdownom. 

Baba Femi naju pride zdaj v Slovenijo poročit.

In res bi bilo škoda ne združiti prijetnega s koristnim. Zato bo imel, bosta imela tudi readinge in delavnico.

Na poroko pride tudi Sasha Cobra. Če nisi v naši šoli, se je spomniš morda iz Tv Slovenija, ali pa iz Netflixa. Vrhunska strokovnjakinja za intimnost je med drugim tudi svečenica IFE in bo tudi sodelovala na delavnici. Sashini retreati in delavnice so zelo redki, zelo razprodani, čakalne vrste za njene individualne ure so vsaj nekaj mesecev, do leta ali dveh. Ljudje priletijo iz celega sveta na njene dogodke. 

Sasha mi je ogromno pomagal pri zdravljenju mojih intimnih travm zaradi zlorab … eno leto sem imela redne individualne ure z njo, bila je pomemben člen, da sem manifestirala odnos v katerem sem sedaj, Garretta.

Zdaj pa k delavnici, ki bo trajala 8 ur, 18.6. od 12ih - 20ih v Hotelu Mons v Ljubljani

Delavnica: Kako uporabiti Sile Narave za manifestacijo, zaščito, zdravje in obilje

Nedeja 18.6. od 12ih - 20ih, v Hotelu Mons.

Za prevod bo poskrbljeno.

Kaj se boš naučila na delavnici:

Glavno znanje, ki ga boš dobila na delavnici je poznavanje Oriš (Sil Narave) in Moči Ritualov povezani z njimi.

Naučila se boš uporabiti Oriše (Sile Narave), za vodstvo in zaščito skozi Moč Ritualov.

Rituali se lahko uporabljajo kot orodje za harmoniziranje področij našega živlejnja, ki potrebujejo pomoč. 

Pravilno izbran in narejen ritual lahko prinese čudežno spremembo v človekovo življenje. Dobesedno lahko obrne smer tvojega življenja in te dvigne na nov nivo.

Teme delavnice:

  • Kako uporabiti sile narave, da delajo zate in te podpirajo?
  • Kdaj je najboljši čas za ‘Sex Magic’ in kaj je to?
  • Kaj se zgodi, ko gre Luna v tvoj Sončni Astrološki znak?
  • H kateri Sili Narave se obrniti v določenem času dneva, noči, leta?
  • Katere ‘sestavine’ uporabiti v določenih ritualih in zakaj? (Barve, določena hrana, minerali, dišave …)
  • Sveti dnevi in prave ure za specifične rituale.

Naučila se boš različnih ritualov za LJUBEZEN, OBILJE, FINANCE, DRUŽINSKE ODNOSE, LEGALNE ZADEVE, ZDRAVJE, ZAŠČITO in še in še.

V delavnico bo tudi vključeno:

⭐️ Vrhovni Svečenik Baba Femi (Chief Obafemi Fayemi) in Vrhovni Svečenik Baba Dare (Chief Counsel) bosta pripravila posebno zeliščno kopel, ki se uporablja za duhovno čiščenje, zaščito in blagoslove. Naučila te bosta, kako jo pripravljati doma - istočasno pa boš dobila del te kopeli, da jo neseš domov in jo uporabiš.

⭐️ Na delavnici bo z nami tudi Sasha Cobra, ki je bila leta 2013 posvečena v IFA-o.

⭐️ Prvih nekaj minut delavnice pa nas bom jaz vse ogrela s Tao Yogo Obraza. Da se aktiviramo, odpremo in da prekrvavimo možgane, da bomo še bolj intenzivno vsrkali vso novo znanje. Po treh letih bomo spet skupaj v živo (živo živo, ne online živo :-)) trenirali obrazne mišice, diamatno palačo z žlezami v glavi in naše možgane.

 

BONUS ob zgodnji prijavi do 10.6.

Spoznaj katera je tvoja Osebna Oriša

 

Enako kot je v tradiciji Indijancev, lahko tudi pri IFA-i spoznamo svoje duhovne vodnike in postanemo otrok Oriše (določene sile narave) skozi divinacijo, ter preko osebnega odnosa s kvalitetami in atributi energije Oriše. Gre za vzpostavljanje osebne moči in duhovne povezave. 

Baba Femi bo naredil divinacijo zate in ti povedal, katera je tvoja Osebna Oriša.

PRIJAVI SE NA DELAVNICO: Kako uporabiti Sile Narave za manifestacijo, zaščito, zdravje in obilje

PRIJAVA NA DELAVNICO

Kaj je IFA?

“IFA razlaga modrost narave in univerzalnih resnic, ki se izkazujejo skozi Naravne Zakone te dimenzije in ki so temelji mnogih religij, ter duhovnih praks.

IFA uči, da obstajajo tako pozitivne, kot negativne sile - in kako pomembno je ravnovesje v Univerzumu. Praksa dobrega karakterja, vrlin in spoštovanje prednikov so osnovni koraki za razumevanje Naravnih Zakonov.

IFA tudi uči skozi divinacije, skozi Sveti Odu, skozi molitve, obrede, fuzijo elementov, mineralov, rastlin, invokacij, iniciacij. IFA pomaga posamezniku, da sledi svoji notranji poti in je v ravnovesju v Sebi.

IFA je orodje, ki nam pomaga, da razumemo sebe in kreatorja/kreativno silo, ki je v nas. IFA nam pomaga razumeti in živeti naše poslanstvo. Pomaga nam ustvariti življenje in okolje, da živimo najvišjo verzijo sebe.”

Vzeto iz: O.I.D.S.I. Aborisha Manual

IFA INDIVIDUALNE DIVINACIJE - ‘readingi’

IFA koncept divinacje je kompleksen sistem binarnih vzorcev imenovanih ‘odus’. Obstaja 256 odus in vsak odus vsebuje med 50 do 200 definicij energije osebe v momentu divinacije.

Individualni reading ti bo prebral natančno kje si v tvojem življenju v sedanjem trenutku, kaj je bilo prej in kam si namenjena. Sedanjost, preteklost, prihodnost. In kako maksimalno uporabiti energijo tega trenutka za največje rezultate in uresničitev želenega. 

Odgovorjena bodo tvoja vprašanja glede zdravja, kariere, ljubezni, družine … ter razložene blokade in ovire na tvoji poti, ter kako jih odpraviti.

Na individualni divinaciji se s tabo pogovarjajo tvoji predniki, tvoji duhovni vodniki in tvoj Višji Jaz - skozi binarne vzorce, iz katerih se sestavi tvoja zgodba in odgovori na tvoja vprašanja.

To ni vedeževanje, niti jasnovidnost - ti pa da natančen vpogled v to kako priti do obilja, dobrega zdravja in dolgega življenja. Tvoja osebna vprašanja bodo odgovorjena. Najprej dobiš osnovno sporočilo zate, potem pa postavljaš specifična vprašanja.

PRIJAVI SE NA IFA INDIVIDUALN0 DIVINACIJo - ‘reading’

PRIJAVA NA READING

Kdo bo z nami na delavnici?

Skoraj 30 let nazaj je začel raziskovati sveto geometrijo, ter se popolnoma posvetil svoji duhovni poti, ter IFA svečeništvu, kjer je bil iniciiran kot duhovnik IFE, Egungun, Egbe, Sango, Obatala in Oshun.

Predaval je v več kot 60 državah, ter 8 let učil Egiptologijo in Matematiko v Kairu, Egiptu.

Prijavi se na delavnico ali na individualni reading:

DELAVNICA: Kako uporabiti sile narave za manifestacijo, zaščito, zdravje in obilje
150€
Poznavanje Oriš (Sil Narave) in Moči Ritualov povezani z njimi. Kako uporabiti Oriše, za vodstvo in zaščito skozi Moč Ritualov. Naučila se boš različne rituale za ljubezen, obilje, finance, družinske odnose, legalne zadeve, zdravje, zaščito...
18.6. od 12ih - 20ih
Hotel Mons
BONUS ob zgodnji prijavi do 10.6. - Tvoja Osebna Oriša

PRIJAVA NA DELAVNICO NI VEČ MOGOČA!

READING: ifa individualna divinacija
150€
Termini: 11., 12., 13., 14., 15., 16., 22., 23. in 26. junij. Ure: med 11. in 19. uro
trajanje readinga (50min)
izbiraš lahko med Baba Daretom in Baba Femijem
Plačilo preko PayPala (v dolarjih: 150$), ali v gotovini na readingu (v evrih: 150€)

READINGI SO ŽE ZAPOLNJENI!