VSTOPI V KRALJEVI PARTNERSKI ODNOS

17.12. od 15.00 -18.30, Plesna šola Urška, Gospodarsko razstavišče Ljubljana

SAMO OMEJENO ŠTEVILO MEST!

Kako postati Kraljica v Intimnem partnerstvu in podpreti svojega Moškega, da bo (še večji) Kralj?
Kako ga opolnomočiti, da bo on dal tebi varnost, ki jo potrebuješ?
Kako izraziti svoje potrebe in z odprtim srcem ostati zvesta sebi?
Kako se imeti rada, da te bo tudi On lahko imel rad?

Si Kraljica, ljubi tako in sprejemaj ljubezen!

Vse, ki smo bile na dogodku Gala Zlata Ženska; kjer je bil gost tudi Bruno Šimleša, smo si zaželele, da bi imele priložnost slišati še več, se še bolj poglobljeno in intimno pogovoriti z njim, o najpomembnejši temi: o odnosu, ki ga imamo same s sabo, same do sebe; ter o partnerskem odnosu.

Na delavnici bomo šli iskreno in globoko v naše rane, povezane s partnerskimi odnosi in dobili "recept", kako jih resnično zaceliti; ter se naučili z odprtim srcem, ter jasnostjo spuščati v svoje življenje le tiste, ki nas spoštujejo in podpirajo.

.

Vrednost dogodka je neprecenljiva, cena, ki jo plačaš ti, pa je
69€, če prideta oba s partnerjem, pa le 109€ za oba.

Če si del akcije Lifting Zlate Ženske, potem boš na email prejela kodo za popust, ki jo lahko vnočiš na naročilnici

PRIJAVI SE

SAVINA ATAI

Odkar se tudi sama intenzivno posvečam temi partnerskih odnosov, ter odkar uradno študiram pri Alison Armstrong (svetovno znani specialistki za partnerstvo; avtorici Queen’s Code), se še bolj zavedam, kako zelo, zelo pomembno je, da se Ženske in Moški naučimo podpreti en drugega.  Pri tem pa ne smemo pozabiti na dejstvo, da vsak izmed nas govori svoj univerzalni jezik. Obstaja 5 jezikov ljubezni in 5 jezikov spolnosti. Kateri je tvoj boš izvedel/ izvedela na delavnici.

Delavnico bomo začeli s posebno meditacijo, ki izvira iz 4000 let stare, skrbno varovane taoistične tehnike: ZLITJE ŽENSKE IN MOŠKE ENERGIJE in prinaša izjemne rezultate: zaceli morebitne travme, ki jih imamo v povezavi s partnerstvom, zaupanjem moškim/ženskam, ljubeznijo in spolnostjo. Istočasno pa nas odpre in poveča naš magnetizem.

BRUNO ŠIMLEŠA je strokovnjak za ljubezen in medsebojne odnose, popularni hrvaški avtor knjižnih uspešnic in srčni predavatelj. Na delavnici nam bo povedal, kako se odpreti pravi ljubezni, kako prepoznati in zaceliti naše rane, kako postati Kraljica v odnosu. Kraljica, ki ljubi s celim srcem, daje nesebično, podpira svojega Kralja, ampak zna postaviti zdrave meje, spustiti v sredico sebe osebe, ki jo zdravijo in ne poškodujejo.

Kako nadgraditi naš obstoječi odnos s partnerjem oziroma kako najti pravega partnerja zase?

Kako zares vzljubiti tiste dele sebe, ki so najbolj ranjeni, umazani in temni? Kako čutiti vse, tudi tisto, kar najbolj boli? Kako se ne zapreti in ograditi, ko pa preveč boli, kadar smo odprti? Kako ne pobegniti iz sebe? Kako se ne ustrašiti vsega lepega, ko se nam zgodi? Kako se ne ustrašiti uspeha in se zapreti pred njim? Kako zares verjeti, da smo vredni? In sprejeti ljubezen takrat, ko končno pride do nas?

Komu je delavnica namenjena

Tako moški, kot ženske, smo ranjeni in izgubljeni. Skupaj imamo priložnost, da se zacelimo in najdemo.

kaj boš na delavnici izvedel-a?

Nismo na BOJIŠČU, smo na "LJUBIŠČU".

Vendar smo tako zelo različni; Moški in Ženske. Dobesedno govorimo drug jezik. Resnično smo iz drugega planeta. Mnogokrat imamo in eni in drugi dober namen; pa pride ven čisto nekaj drugega. Se ranimo, namesto, da bi si dali varnost. Potem se vsi počutimo prizadete in ogrožene. Narobe si tolmačimo. Naše izvorne travme se restimulirajo - namesto da bi se zacelile.

Nihče nas ni naučil jezika drug drugega. Ne znamo drugače. Nobena stran ni kriva. Niso nas tega učili ne starši z vzgledom, ne v šolah. Vsaka stran prizadene drugo. Vse skupaj postaja večja in večja snežena kepa, pred katero bežimo, da nas ne bo še bolj poškodovala. Vsi smo ranjeni. Nismo krivi. Samo ne znamo.

Tako drug jezik je. Tako drug način delovanja možganov. Drugačna napeljava ‘elektrike’ - živčnega sistema. Tako drugačna hormonska slika.

Dobesedno - znanstveno dokazano - drug planet. Kar ima totalne prednosti. Ker vsi rabimo to, kar ima drug planet za nas. Če ne nas ne bi magnetizem vlekle na drug planet. Brez dveh planetov ne bi bilo življenja na tej zemlji. Ne bi bilo kreativnosti, inspiracije.

A ker, ko pridemo v stik z drugim planetom, pozabimo, da je to drug planet in potem za nas ta planet izpade toksičen. In mi zanj. Pa ni tako.

Zdaj je čas, da se naučimo sodelovati. Da se naučimo jezika drug drugega. Da en drugega opolnomočimo in se z odprtim srcem predamo ljubezni. Ker zato smo tukaj. Ljubezen je bistvo vsega. Tukaj smo, da ljubimo.

Vrednost dogodka je neprecenljiva, cena, ki jo plačaš ti, pa je
69€, če prideta oba s partnerjem, pa le 109€ za oba.

Če si del akcije Lifting Zlate Ženske, potem boš na email prejela kodo za popust, ki jo lahko vnočiš na naročilnici

PRIJAVI SE

VSTOPNICO ZA DELAVNICO LAHKO OSVOJIŠ BREZPLAČNO

Med štirimi QUOTI izberi svojega najljubšega in ga deli na Facebooku in Instagramu. Poleg uporabi #kraljevipartnerskiodnos, označi mene @SavinaAtai, dodaj povezavo do delavnice 
in napiši, kaj zate pomeni Kraljevi odnos.

Do petka bom izbrala osebo ali par, ki me najbolj navduši.
Če boš vmes že oddala prijavo in se prijavila na dogodek, ti bomo povrnili kupnino.