Veseli me, da si si prenesla meditacijo "Danes je NOV ZAČETEK"!  Spodaj najdeš direktno povezavo na predvajanje avdio meditacije. Povezavo za prenos pa sem ti poslala na email. Preveri. 🙂

Meditacija DANES JE NOV DAN te bo spomnila na to, da si ljubljena, sprejeta, preskrbljena - da nisi nikdar sama, ampak si objeta in varovana.
Okrepila bo tvoje zavedanje o tem, kdo si; kakšna je tvoja pot; poslanstvo v svetu in kateri naj bo tvoj naslednji korak.
Dala ti bo zavetje Ženske energije, oksitocinski objem (objem hormona ljubezni) in prostor, da se lahko izraziš v vsej svoji dragoceni edinstvenosti.
 
Najbolj idealen čas za to meditacijo je prvi dan menstruacije in/ali na prazno luno. Pred novo manifestacijo, pred postavljanjem namere, novih ciljev.
Pride ti prav vedno, kadar se počutiš sama in rabiš objem podpore in razumevanja.

ODKLENI vse Savinine Ženske meditacije

Tvoja zdravilna, lepotilna omarica zlatih meditacij - opremljena z vsem, kar potrebuješ, za čisto vsako situacijo, izziv, čustveno stanje.

Za ljubeč stik s tvojo sočno žensko energijo, za nasmejane notranje organe, za kreiranje tvojega življenja na vseh področjih, za intimno zlitje z Moškim in tvoj varen prostor počitka, resničnega pomlajevanja, ter regeneracije.

Vseh 9 Savinih Zlatih meditacij v avdio obliki (skupaj več kot 3 ure vsebine so tvoji ZA VEDNO, za le 27,90€!

Meditiranje je nekaj najbolj zdravilnega in pomembnega na svetu.
Vendar - a veš, da so za Ženske primerne čisto drugačne meditacije, kot za Moške?!
Tega nam nihče ne pove!
Zaradi stresa, tempa življenja, tisoč obveznosti in kupom vlog, ženske živimo ‘od vratu navzgor’. Vsa naša energija je v hitenju, v mislih, v glavi.

Ženske pa smo zdrave, sijoče in magnetične takrat: ko smo globoko utelešene v svojem srcu, v svojih prsih, v maternici in v Veneri. Šele takrat se naš živčni sistem ohladi, da se organizem lahko obnovi.

Če meditiramo ‘na moški način’, asketsko, statično in s fokusom na to, da nimamo misli - si s tem ne naredimo neke posebne koristi.
Razen, da še bolj okrepimo moško energijo, v kateri smo že cel dan.
Za nas pa je ključno, da se vrnemo v svojo esenco, v svojo mehkobo, milino, odprtost, v svoja čustva. Ne samo za nas. Tudi za našega partnerja. Njegova naloga je, da te varuje. Tvoje darilo njemu pa je, da ga inspiriraš in hraniš s svojim ženskim magnetizmom. To je potem prava polarnost in privlačnost, ki sta temelj intimnega odnosa.
Bolj ti povečuješ svojo žensko vibracijo; bolj on postaja jasen v svoji moški prisotnosti in moči.

Meditiranje je nekaj najbolj zdravilnega in pomembnega na svetu.

Katerih 9 meditacij dobiš in zakaj ti bodo koristile?

KAJ TI BO DALA?

 • Z dihom in toploto boš oživela svoje jajčnike; kar bo še bolj prižgalo tvojo lepoto, ustvarjalnost, žensko energijo, tvoje hormone in orgazmičnost
 • Po tej meditaciji boš kakor magnet za zdravo, globoko intimno partnerstvo s tvojim Moškim.
 • Če si samska, te bo redno izvajanje pripravilo na tvojega Kralja; če pa Kralja že imaš - ga bo tvoja sveža, iskriva vibracija še bolj zbližala s tabo.
 • Ta meditacija izvira iz starodavne taoistične tehnike ‘zlitje moške in ženske energije’, ki so jo uporabljali za najgloblje pomlajevanje organizma na celičnem nivoju, ter za regeneracijo možganov (spolna energija je tista, ki pomlajuje možgane in žleze v glavi).

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Če želiš zanositi, jo lahko izvajaš vsak večer, pred spanjem.
 2. Za prebuditev tvojih hormonov in spolne energije, pa če si v obdobju druge pomladi (menopavze): jo izvedi vsaj 1x na teden. Ker se hormonski sistem obnavlja pomoči, je zelo primerna za zaključek dneva.
 3. Sicer je pa to veličastna starodavna tehnika za pomlajevanje in regeneracijo - tako da jo uporabi kadarkoli si jo zaželiš.

KAJ TI BO DALA?

 • Vsa tvoja izgubljena in razpršena energija se bo vrnila vate. To ti bo vrnilo moč, prečistilo te bo in spočilo.
 • Začutila boš svojo vibracijo; ter jo ohranjala ne glede na to, kje boš, kdo bo okoli tebe in kaj se bo dogajalo izven tebe.
 • Vrnila te bo v tvoj varen prostor, v tvojo oazo. To je tvoja energetska zaščita; a ne v smislu, da se imaš česarkoli za bati; ampak v smislu, da ne znižuješ več sebe in s svojo energijo ne hraniš več drugih, niti se ne morejo drugi napajati s tabo. Naj bodo sami svoj vir.
 • Ta meditacija te bo opolnomočila, da se boš lahko poslovila od toksičnih odnosov, oziroma jih transformirala v zdrave; ter k sebi privabila cele ljudi.

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Krasna je zvečer, pred spanjem, po dolgem in napornem dnevu.
 2. Takoj zjutraj, če veš, da boš ogromno med ljudmi, da boš veliko govorila, se razdajala.
 3. Če imaš intenziven odnos z določeno osebo in čutiš, da ‘vstopa v tvoj prostor’, da se vmešava vate, da ti ne pusti dihati. Tako boš naredila zdravo, ljubečo razmejitev - koristno za vaju obe.
 4. Če si mamica. Krasno je, da skrbiš za svoje; a enako pomembno je, da se vrneš v svoj center in obnoviš Samo tako boš imela kaj za dati.
 5. Po prepirih, nesoglasjih - ko želiš razrešitev in celjenje odnosa.
 6. Če želiš privabiti nove, čudovite ljudi in priložnosti v svoje življenje.

KAJ TI BO DALA?

 • Za žensko zdravje in sijaj je najpomembnejše, da smo ohlajene in ‘utelešene’. Tisoče misli, stresa in skrbi nam pregreva živčni sistem in uničuje naše hormone. S to meditacijo se boš vrnila nazaj v svoje telo, kar bo umirilo tvoje misli, razbremenilo tvoje napetosti, ter obnovilo tvojo energijo.
 • Za nekaj minut se bo cel zunanji svet ugasnil, vse tvoje obveznosti se bodo utišale - zato, da se boš potem lahko vrnila nazaj na svoj dvor bolj jasna, učinkovita in zbrana. Tvoje ‘vladanje’ pa te ne bo izčrpalo; saj boš svoje nahrbtnike predala Univerzumu.
 • Resetirala boš svoja čustva: prečistila se bodo, sprostila in preobrazila v tebi podporna.
 • Vrnila se boš v svoj dom - v svojo maternico. To ne bo prerodilo samo tebe, ampak tudi tvojega partnerja. Ženska, ki je doma v svoji maternici najbolj privlačna na svetu in samo s svojo prisotnostjo inspirira in opolnomoči svojega moškega.

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Vedno, ko se želiš res globinsko spočiti in razbremeniti.
 2. Če sredi dneva postaneš utrujena, ali izpraznjena - si privošči teh 11 minut odklopa. Natočila boš svoje gorivo, da boš potem lahko varno peljala naprej po avtocesti svojega tempa.
 3. Kadar si čustveno razburjena.
 4. V obdobjih, ko je tvoj urnik še bolj poln, kot ponavadi; ali pa si v stresu - jo izvajaj čim bolj redno. Tvoja zaščita bo.
 5. V času vseh življenjskih prelomnic, sprememb, novih poglavij. Kjer rabiš biti res v svoji energiji: recimo če menjaš službo, zaključuješ diplomsko nalogo, odpiraš svoje podjetje, zaključuješ ali začenjaš razmerje …
 6. Ko je pred tabo pomembna odločitev.

KAJ TI BO DALA?

 • Srce, prsi in žleza timus so glavni center Ženske polarnosti. Ko si tukaj odprta in pretočna, je takšno tvoje Življenje, so takšni tvoji odnosi. Žal so nas težke življenjske izkušnje v tem predelu zaprle; zato smo se pomanjšale in izgubile stik s svojimi krili. Zdaj se boš odprla nazaj v vase: v Ljubezen, ki je tvoja esenca.
 • V kitajski medicini srcu pravijo - kralj, ki potrebuje svoj prestol. Za zdravje našega srca ključno, da ima dovolj prostora. Napačna drža, sedenje za računalnikom … vse to stiska srce. Anatomsko je srce postavljeno tako, da ga ob pravilni drži in pravilnem dihanju, premikanje reber, difragme in pljuč, ti organi masirajo. Dobesedno boš naredila prostor za svojega kralja.
 • Ta meditacija ti bo pomagala, da se boš odprla temu, da si vidna, da si slišana: naj bo to v odnosu s tvojimi bližnjimi, ali na področju kariere.
 • Začela se boš počutiti varna. V svojem telesu. Varna, da se odpreš Moškemu. Novim izzivom.
 • Tvoj imunski sistem bo sprejel to vibracijo varnosti; kar bo ugodno vplivalo na tvoje morebitne alergije, težave z dihali, s kožo

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. To je takšna luškana, kratka&sladka meditacija, ki jo lahko narediš res kadarkoli v dnevu in jo ponoviš kolikokrat ti paše, v tednu.
 2. Če želiš postati bolj vidna: bodisi v partnerstvu, ali pa v tvojem poklicu: jo izvajaj 21 dni zapored, vsak dan.
 3. Če čutiš, da imaš še veliko ran ali travm v zvezi z Moškimi, jo prav tako uporabljaj redno: najbolje pred spanjem, vsaj 21 dni.
 4. Če imaš težave z imunskim sistemom, s pljuči, z astmo, alergijami, s srcem, z prsmi … potem je prava zate.

KAJ TI BO DALA?

 • V trenutku, ko se vrneš v sedanji trenutek; se tvoj stres zniža, tvoj organizem sprosti in začne obnavljati; ti pa naenkrat ne vidiš več problemov - ampak najdeš rešitve.
 • Stik z vsemi petimi čutili, te bo najbolj ekspresno vrnil v telo, umiril in spočil.
 • Začutila boš, kako se ti po meditaciji nabira slina. V kitajski medicini slini pravijo eliksir življenja, vsakič, ko se začne nabirati je to dokaz, da se je organizem sprostil, hormoni pa so se prižgali.

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Kadarkoli, lahko večkrat na dan, kjerkoli.
 2. Sama jo velikokrat naredim, ko sem dolgo za računalnikom, kljukam svoje neskončne obveznosti na listi nalog in sem v opravilni, fokusirani, strogi - moški energiji. Takoj se vrnem v svojo nežnost, lahkotnost in igrivost.
 3. Uporabna je tudi kot prehod med enim delom dneva v drugega, ali med enim opravilom in drugim.
 4. lahko jo narediš, ko prideš iz službe, kar v avtu, preden vstopiš domov - sploh če veš, da te doma čaka cel lunapark. Istočasno te bo spočila, pa tudi pomagala ti bo, da ‘službeno sebe’ pustiš pred vrati in zaživiš ostale aspekte sebe. Da ne nosiš službe domov.
 5. Ko si utrujena med kakšnim dolgim sestankom, sredi predavanja, določenega opravila - te bo zbudila bolje, kot kavica.

KAJ TI BO DALA?

 • Spomnila te bo na to, da si ljubljena, sprejeta, preskrbljena - da nisi nikdar sama, ampak si objeta in varovana.
 • Okrepila bo tvoje zavedanje o tem, kdo si; kakšna je tvoja pot; poslanstvo v svetu in kateri naj bo tvoj naslednji korak.
 • Dala ti bo zavetje Ženske energije, oksitocinski objem (objem hormona ljubezni) in prostor, da se lahko izraziš v vsej svoji dragoceni edinstvenosti. 

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Najbolj idealen čas za to meditacijo je prvi dan menstruacije in/ali na prazno luno.
 2. Vedno, kadar se počutiš sama in rabiš objem podpore in razumevanja.
 3. Pred novo manifestacijo, pred postavljanjem namere, novih ciljev …
 4. Ko rabiš veter v svojih krilih, da kot Metuljčica poletiš v povečano verzijo sebe.

KAJ TI BO DALA?

 • Najboljši možen začetek dneva.
 • Od tega, kako preživiš prvih dvajset minut po prebujenju, je odvisno tvoje počutje cel dan. Če zjutraj prižgeš svoje ženske hormone in greš v sladko, sočno, žensko energijo - potem boš cel dan zaščitena pred škodo, ki jo organizmu dela stres (kortizol). Tvoj živčni sistem ne bo pregret, tvoj krvni sladkor pa bo uravnovešen; zaradi česar ne boš hlepela po nezdravi hrani, energija pa ti ne bo nihala.
 • Ta meditacija izvira iz najpreprostejše in najmočnejše vaje taoistične medicine: ‘notranji smehljaj’ - ki je temelj za prižig vseh procesov samozdravljenja in pomlajevanja v organizmu.
 • Preden se boš odpravila prižgati vseh 5 Žensk v sebi, pa boš objela svojo punčko v sebi; malo tebe, ki tako zelo potrebuje tvojo ljubezen in pozornost. Ko jo dobi, se na najbolj nežen način, same od sebe, zacelijo rane tvoje preteklosti.

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Takoj ob prebujanju, lahko čisto vsak dan. Ampak … kadarkoli jo narediš - šteje in se sešteva!
 2. Če si slučajno bolna, če imaš menstruacijske krče in ležiš - jo lahko narediš večkrat zapored.
 3. Če želiš okrepiti svoje fizično zdravje vseh petih notranjih organov, jo izvajaj redno.
 4. Ko potrebuješ čustveno podporo in si v obdobju velikih čustvenih izzivov, se spomni nanjo in takoj ti bo lažje!
 5. Kadar mala punčka v tebi, mala ti, joka in potrebuje da jo slišiš, varuješ in spoštuješ. Ko boš njej dala vse, kar si želi; boš dobila vse, kar si si kdajkoli želela, pa ti niso dali. Zame osebno je negovanje moje male punčke, najbolj dragocen odnos.

KAJ TI BO DALA?

 • To je zelo močan obred, ki te bo pripeljal v sredico tvojega svetišča; v najmehkejši del in mnogokrat čustveno najbolj poškodovan del tebe - v tvojo maternico, v tvojo Venero (vagina+vulva). Zato, da zaceli tvoje boleče izkušnje, sprosti v ta del ujete travme in odstrani energetske nitke, ki te povezujejo s preteklimi partnerji.
 • Šele, ko začnemo spoštovati svojo Venero, potem nas življenje začne spoš Začnemo dobivati izkušnje, ki nas spoštujejo. Navezala boš stik z organi tvoje resnične moči - tvojega vira. Tukaj se skrivajo tvoji žarki in tvoja ženskost. Mnogokrat smo same ugasnile luč v teh organih - zato, da bi bile varne. Zato, ker nismo bile varne. Zdaj si varna. Da se lahko vrneš nazaj.
 • Ves sram, vsi predsodki, vsa otopelost, vsa omrtvičenost, vse travme povezane s spolnostjo - vse to se bo stopilo, v objemu ljubezni, diha in sooč Ko boš pripeljala dih, kisik, toploto, kri in življenje - v ta tvoj tako dragocen del sebe, boš tudi ti oživela in še bolj zacvetela.
 • Pomagala ti bo sočutno sprejeti in objeti sebe, skupaj z vsemi tvojimi odločitvami in izkušnjami povezanimi s spolnostjo, intimnostjo, materinstvom.
 • Vrnila te bo v tvojo svobodo, v tvojo sladkobo, v tvojo orgazmičnost.

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Že ko boš 1x naredila ta obred, bo zelo učinkovito in močno.
 2. Predlagam ti, da ga izvedeš 1x na teden, tri tedne zapored. Naj med eno in drugo meditacijo mine sedem dni, ker se proces vmes dogaja. Potem pa se potopi vanjo ob vsaki menjavi letnega č 4x-5x letno je dovolj.
 3. Če želiš zanositi, ali imaš težave npr. s spontanimi splavi - jo lahko izvajaš več tednov zapored. Tako boš pripravila zlat prostor.
 4. Če si pred kratkim končala toksično partnerstvo; pa želiš pozdraviti vzorec, ki te je pripeljal do njega, ter se resnično posloviti od tega moškega - jo lahko delaš pet tednov zapored.
 5. Če si doživela hude travme, npr. spolno zlorabo, jo izvajaj eno leto, 1x na mesec.
 6. Če želiš povečati tvojo naravno sposobnost čutenja užitka in orgazmičnost, jo izvajaj 1x na mesec.
 7. Če imaš težave z maternico, endometriozo, z vaginalnimi vnetji, s suho nožnico … jo naredi 1x na teden, 5 tednov zapored; potem pa vsak mesec.
 8. Če želiš pozdraviti svoje trenutno partnerstvo po težkem izzivu v odnosu, na prelomnici, jo izvajaj 1x tedensko. Kmalu boš videla: ali je čas, da se posloviš - in se bo to zgodilo spontano - ali pa se bosta na novo zbližala in se bo vajina vez okrepila.

KAJ TI BO DALA?

 • Ta meditacija je prava infuzija energije, najbolj aktivna je od vseh: saj boš istočasno božala svoje notranje organe, trenirala svoj obraz, prižigala vseh 5 Žensk v tebi in pomnoževala svoje dobro poč
 • Skozi ustne kotičke vodita dva pomembna meridiana: želodčni in pa poseben pomlajevalni kanal. Ko so kotički dvignjeni, se začne dogajati energetski in fizični lifting tvoje notranjosti. (Zato pa vedno vidiš Budo, da ima dvignjene ustne kotičke, ko meditira.) Pri tej meditaciji pa ne boš ‘samo dvignila’ ustnih kotičkov, ampak boš trenirala mišico na tem delu. To je drobna mišica, velika kot zrno prosa - nanjo pa so pripete vse lifting mišice obraza, ki se bodo zdaj dvignile! Ker ustne kotičke dviguješ skupaj z mišico, se bo tvoj rezultat pomnožil, notranji organi pa še bolj odzvali.
 • Še bolj bo prižgala vse vrline in moči, ki jih nosi vseh 5 Žensk v tebi: Intuicijo Čarobnice, Fokus Vizionarke, Privlačnost Magnetične, Prijaznost Zdravilke in Pogum Kraljice.
 • Trenira tvoje krožne mišice, ki jim v kitajski medicini poimenujejo okna in vrata življenja. Kolikor so močne tvoje krožne mišice, tako mlada in polna energije si. 

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Na to meditacijo se čim večkrat spomni. Tvoja je, to si ti. To so tvoje super moči.
 2. Idealna je, če si noseča, če želiš zanositi, za regeneracijo in lifting po porodu.
 3. Zelo blagodejna je v času druge pomladi (menopavze).
 4. Odlična je proti težavam z inkontinenco.
 5. Čudovita je za tvoje fizično, energetsko in čustveno telo: 1x tedensko bo krasno, da uživaš v njej.

Katerih 9 meditacij dobiš in zakaj ti bodo koristile?

KAJ TI BO DALA?

 • Z dihom in toploto boš oživela svoje jajčnike; kar bo še bolj prižgalo tvojo lepoto, ustvarjalnost, žensko energijo, tvoje hormone in orgazmičnost
 • Po tej meditaciji boš kakor magnet za zdravo, globoko intimno partnerstvo s tvojim Moškim.
 • Če si samska, te bo redno izvajanje pripravilo na tvojega Kralja; če pa Kralja že imaš - ga bo tvoja sveža, iskriva vibracija še bolj zbližala s tabo.
 • Ta meditacija izvira iz starodavne taoistične tehnike ‘zlitje moške in ženske energije’, ki so jo uporabljali za najgloblje pomlajevanje organizma na celičnem nivoju, ter za regeneracijo možganov (spolna energija je tista, ki pomlajuje možgane in žleze v glavi).

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Če želiš zanositi, jo lahko izvajaš vsak večer, pred spanjem.
 2. Za prebuditev tvojih hormonov in spolne energije, pa če si v obdobju druge pomladi (menopavze): jo izvedi vsaj 1x na teden. Ker se hormonski sistem obnavlja pomoči, je zelo primerna za zaključek dneva.
 3. Sicer je pa to veličastna starodavna tehnika za pomlajevanje in regeneracijo - tako da jo uporabi kadarkoli si jo zaželiš.

KAJ TI BO DALA?

 • Vsa tvoja izgubljena in razpršena energija se bo vrnila vate. To ti bo vrnilo moč, prečistilo te bo in spočilo.
 • Začutila boš svojo vibracijo; ter jo ohranjala ne glede na to, kje boš, kdo bo okoli tebe in kaj se bo dogajalo izven tebe.
 • Vrnila te bo v tvoj varen prostor, v tvojo oazo. To je tvoja energetska zaščita; a ne v smislu, da se imaš česarkoli za bati; ampak v smislu, da ne znižuješ več sebe in s svojo energijo ne hraniš več drugih, niti se ne morejo drugi napajati s tabo. Naj bodo sami svoj vir.
 • Ta meditacija te bo opolnomočila, da se boš lahko poslovila od toksičnih odnosov, oziroma jih transformirala v zdrave; ter k sebi privabila cele ljudi.

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Krasna je zvečer, pred spanjem, po dolgem in napornem dnevu.
 2. Takoj zjutraj, če veš, da boš ogromno med ljudmi, da boš veliko govorila, se razdajala.
 3. Če imaš intenziven odnos z določeno osebo in čutiš, da ‘vstopa v tvoj prostor’, da se vmešava vate, da ti ne pusti dihati. Tako boš naredila zdravo, ljubečo razmejitev - koristno za vaju obe.
 4. Če si mamica. Krasno je, da skrbiš za svoje; a enako pomembno je, da se vrneš v svoj center in obnoviš Samo tako boš imela kaj za dati.
 5. Po prepirih, nesoglasjih - ko želiš razrešitev in celjenje odnosa.
 6. Če želiš privabiti nove, čudovite ljudi in priložnosti v svoje življenje.

KAJ TI BO DALA?

 • Za žensko zdravje in sijaj je najpomembnejše, da smo ohlajene in ‘utelešene’. Tisoče misli, stresa in skrbi nam pregreva živčni sistem in uničuje naše hormone. S to meditacijo se boš vrnila nazaj v svoje telo, kar bo umirilo tvoje misli, razbremenilo tvoje napetosti, ter obnovilo tvojo energijo.
 • Za nekaj minut se bo cel zunanji svet ugasnil, vse tvoje obveznosti se bodo utišale - zato, da se boš potem lahko vrnila nazaj na svoj dvor bolj jasna, učinkovita in zbrana. Tvoje ‘vladanje’ pa te ne bo izčrpalo; saj boš svoje nahrbtnike predala Univerzumu.
 • Resetirala boš svoja čustva: prečistila se bodo, sprostila in preobrazila v tebi podporna.
 • Vrnila se boš v svoj dom - v svojo maternico. To ne bo prerodilo samo tebe, ampak tudi tvojega partnerja. Ženska, ki je doma v svoji maternici najbolj privlačna na svetu in samo s svojo prisotnostjo inspirira in opolnomoči svojega moškega.

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Vedno, ko se želiš res globinsko spočiti in razbremeniti.
 2. Če sredi dneva postaneš utrujena, ali izpraznjena - si privošči teh 11 minut odklopa. Natočila boš svoje gorivo, da boš potem lahko varno peljala naprej po avtocesti svojega tempa.
 3. Kadar si čustveno razburjena.
 4. V obdobjih, ko je tvoj urnik še bolj poln, kot ponavadi; ali pa si v stresu - jo izvajaj čim bolj redno. Tvoja zaščita bo.
 5. V času vseh življenjskih prelomnic, sprememb, novih poglavij. Kjer rabiš biti res v svoji energiji: recimo če menjaš službo, zaključuješ diplomsko nalogo, odpiraš svoje podjetje, zaključuješ ali začenjaš razmerje …
 6. Ko je pred tabo pomembna odločitev.

KAJ TI BO DALA?

 • Srce, prsi in žleza timus so glavni center Ženske polarnosti. Ko si tukaj odprta in pretočna, je takšno tvoje Življenje, so takšni tvoji odnosi. Žal so nas težke življenjske izkušnje v tem predelu zaprle; zato smo se pomanjšale in izgubile stik s svojimi krili. Zdaj se boš odprla nazaj v vase: v Ljubezen, ki je tvoja esenca.
 • V kitajski medicini srcu pravijo - kralj, ki potrebuje svoj prestol. Za zdravje našega srca ključno, da ima dovolj prostora. Napačna drža, sedenje za računalnikom … vse to stiska srce. Anatomsko je srce postavljeno tako, da ga ob pravilni drži in pravilnem dihanju, premikanje reber, difragme in pljuč, ti organi masirajo. Dobesedno boš naredila prostor za svojega kralja.
 • Ta meditacija ti bo pomagala, da se boš odprla temu, da si vidna, da si slišana: naj bo to v odnosu s tvojimi bližnjimi, ali na področju kariere.
 • Začela se boš počutiti varna. V svojem telesu. Varna, da se odpreš Moškemu. Novim izzivom.
 • Tvoj imunski sistem bo sprejel to vibracijo varnosti; kar bo ugodno vplivalo na tvoje morebitne alergije, težave z dihali, s kožo

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. To je takšna luškana, kratka&sladka meditacija, ki jo lahko narediš res kadarkoli v dnevu in jo ponoviš kolikokrat ti paše, v tednu.
 2. Če želiš postati bolj vidna: bodisi v partnerstvu, ali pa v tvojem poklicu: jo izvajaj 21 dni zapored, vsak dan.
 3. Če čutiš, da imaš še veliko ran ali travm v zvezi z Moškimi, jo prav tako uporabljaj redno: najbolje pred spanjem, vsaj 21 dni.
 4. Če imaš težave z imunskim sistemom, s pljuči, z astmo, alergijami, s srcem, z prsmi … potem je prava zate.

KAJ TI BO DALA?

 • V trenutku, ko se vrneš v sedanji trenutek; se tvoj stres zniža, tvoj organizem sprosti in začne obnavljati; ti pa naenkrat ne vidiš več problemov - ampak najdeš rešitve.
 • Stik z vsemi petimi čutili, te bo najbolj ekspresno vrnil v telo, umiril in spočil.
 • Začutila boš, kako se ti po meditaciji nabira slina. V kitajski medicini slini pravijo eliksir življenja, vsakič, ko se začne nabirati je to dokaz, da se je organizem sprostil, hormoni pa so se prižgali.

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Kadarkoli, lahko večkrat na dan, kjerkoli.
 2. Sama jo velikokrat naredim, ko sem dolgo za računalnikom, kljukam svoje neskončne obveznosti na listi nalog in sem v opravilni, fokusirani, strogi - moški energiji. Takoj se vrnem v svojo nežnost, lahkotnost in igrivost.
 3. Uporabna je tudi kot prehod med enim delom dneva v drugega, ali med enim opravilom in drugim.
 4. lahko jo narediš, ko prideš iz službe, kar v avtu, preden vstopiš domov - sploh če veš, da te doma čaka cel lunapark. Istočasno te bo spočila, pa tudi pomagala ti bo, da ‘službeno sebe’ pustiš pred vrati in zaživiš ostale aspekte sebe. Da ne nosiš službe domov.
 5. Ko si utrujena med kakšnim dolgim sestankom, sredi predavanja, določenega opravila - te bo zbudila bolje, kot kavica.

KAJ TI BO DALA?

 • Spomnila te bo na to, da si ljubljena, sprejeta, preskrbljena - da nisi nikdar sama, ampak si objeta in varovana.
 • Okrepila bo tvoje zavedanje o tem, kdo si; kakšna je tvoja pot; poslanstvo v svetu in kateri naj bo tvoj naslednji korak.
 • Dala ti bo zavetje Ženske energije, oksitocinski objem (objem hormona ljubezni) in prostor, da se lahko izraziš v vsej svoji dragoceni edinstvenosti. 

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Najbolj idealen čas za to meditacijo je prvi dan menstruacije in/ali na prazno luno.
 2. Vedno, kadar se počutiš sama in rabiš objem podpore in razumevanja.
 3. Pred novo manifestacijo, pred postavljanjem namere, novih ciljev …
 4. Ko rabiš veter v svojih krilih, da kot Metuljčica poletiš v povečano verzijo sebe.

KAJ TI BO DALA?

 • Najboljši možen začetek dneva.
 • Od tega, kako preživiš prvih dvajset minut po prebujenju, je odvisno tvoje počutje cel dan. Če zjutraj prižgeš svoje ženske hormone in greš v sladko, sočno, žensko energijo - potem boš cel dan zaščitena pred škodo, ki jo organizmu dela stres (kortizol). Tvoj živčni sistem ne bo pregret, tvoj krvni sladkor pa bo uravnovešen; zaradi česar ne boš hlepela po nezdravi hrani, energija pa ti ne bo nihala.
 • Ta meditacija izvira iz najpreprostejše in najmočnejše vaje taoistične medicine: ‘notranji smehljaj’ - ki je temelj za prižig vseh procesov samozdravljenja in pomlajevanja v organizmu.
 • Preden se boš odpravila prižgati vseh 5 Žensk v sebi, pa boš objela svojo punčko v sebi; malo tebe, ki tako zelo potrebuje tvojo ljubezen in pozornost. Ko jo dobi, se na najbolj nežen način, same od sebe, zacelijo rane tvoje preteklosti.

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Takoj ob prebujanju, lahko čisto vsak dan. Ampak … kadarkoli jo narediš - šteje in se sešteva!
 2. Če si slučajno bolna, če imaš menstruacijske krče in ležiš - jo lahko narediš večkrat zapored.
 3. Če želiš okrepiti svoje fizično zdravje vseh petih notranjih organov, jo izvajaj redno.
 4. Ko potrebuješ čustveno podporo in si v obdobju velikih čustvenih izzivov, se spomni nanjo in takoj ti bo lažje!
 5. Kadar mala punčka v tebi, mala ti, joka in potrebuje da jo slišiš, varuješ in spoštuješ. Ko boš njej dala vse, kar si želi; boš dobila vse, kar si si kdajkoli želela, pa ti niso dali. Zame osebno je negovanje moje male punčke, najbolj dragocen odnos.

KAJ TI BO DALA?

 • To je zelo močan obred, ki te bo pripeljal v sredico tvojega svetišča; v najmehkejši del in mnogokrat čustveno najbolj poškodovan del tebe - v tvojo maternico, v tvojo Venero (vagina+vulva). Zato, da zaceli tvoje boleče izkušnje, sprosti v ta del ujete travme in odstrani energetske nitke, ki te povezujejo s preteklimi partnerji.
 • Šele, ko začnemo spoštovati svojo Venero, potem nas življenje začne spoš Začnemo dobivati izkušnje, ki nas spoštujejo. Navezala boš stik z organi tvoje resnične moči - tvojega vira. Tukaj se skrivajo tvoji žarki in tvoja ženskost. Mnogokrat smo same ugasnile luč v teh organih - zato, da bi bile varne. Zato, ker nismo bile varne. Zdaj si varna. Da se lahko vrneš nazaj.
 • Ves sram, vsi predsodki, vsa otopelost, vsa omrtvičenost, vse travme povezane s spolnostjo - vse to se bo stopilo, v objemu ljubezni, diha in sooč Ko boš pripeljala dih, kisik, toploto, kri in življenje - v ta tvoj tako dragocen del sebe, boš tudi ti oživela in še bolj zacvetela.
 • Pomagala ti bo sočutno sprejeti in objeti sebe, skupaj z vsemi tvojimi odločitvami in izkušnjami povezanimi s spolnostjo, intimnostjo, materinstvom.
 • Vrnila te bo v tvojo svobodo, v tvojo sladkobo, v tvojo orgazmičnost.

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Že ko boš 1x naredila ta obred, bo zelo učinkovito in močno.
 2. Predlagam ti, da ga izvedeš 1x na teden, tri tedne zapored. Naj med eno in drugo meditacijo mine sedem dni, ker se proces vmes dogaja. Potem pa se potopi vanjo ob vsaki menjavi letnega č 4x-5x letno je dovolj.
 3. Če želiš zanositi, ali imaš težave npr. s spontanimi splavi - jo lahko izvajaš več tednov zapored. Tako boš pripravila zlat prostor.
 4. Če si pred kratkim končala toksično partnerstvo; pa želiš pozdraviti vzorec, ki te je pripeljal do njega, ter se resnično posloviti od tega moškega - jo lahko delaš pet tednov zapored.
 5. Če si doživela hude travme, npr. spolno zlorabo, jo izvajaj eno leto, 1x na mesec.
 6. Če želiš povečati tvojo naravno sposobnost čutenja užitka in orgazmičnost, jo izvajaj 1x na mesec.
 7. Če imaš težave z maternico, endometriozo, z vaginalnimi vnetji, s suho nožnico … jo naredi 1x na teden, 5 tednov zapored; potem pa vsak mesec.
 8. Če želiš pozdraviti svoje trenutno partnerstvo po težkem izzivu v odnosu, na prelomnici, jo izvajaj 1x tedensko. Kmalu boš videla: ali je čas, da se posloviš - in se bo to zgodilo spontano - ali pa se bosta na novo zbližala in se bo vajina vez okrepila.

KAJ TI BO DALA?

 • Ta meditacija je prava infuzija energije, najbolj aktivna je od vseh: saj boš istočasno božala svoje notranje organe, trenirala svoj obraz, prižigala vseh 5 Žensk v tebi in pomnoževala svoje dobro poč
 • Skozi ustne kotičke vodita dva pomembna meridiana: želodčni in pa poseben pomlajevalni kanal. Ko so kotički dvignjeni, se začne dogajati energetski in fizični lifting tvoje notranjosti. (Zato pa vedno vidiš Budo, da ima dvignjene ustne kotičke, ko meditira.) Pri tej meditaciji pa ne boš ‘samo dvignila’ ustnih kotičkov, ampak boš trenirala mišico na tem delu. To je drobna mišica, velika kot zrno prosa - nanjo pa so pripete vse lifting mišice obraza, ki se bodo zdaj dvignile! Ker ustne kotičke dviguješ skupaj z mišico, se bo tvoj rezultat pomnožil, notranji organi pa še bolj odzvali.
 • Še bolj bo prižgala vse vrline in moči, ki jih nosi vseh 5 Žensk v tebi: Intuicijo Čarobnice, Fokus Vizionarke, Privlačnost Magnetične, Prijaznost Zdravilke in Pogum Kraljice.
 • Trenira tvoje krožne mišice, ki jim v kitajski medicini poimenujejo okna in vrata življenja. Kolikor so močne tvoje krožne mišice, tako mlada in polna energije si. 

KDAJ TI JO PRIPOROČAM?

 1. Na to meditacijo se čim večkrat spomni. Tvoja je, to si ti. To so tvoje super moči.
 2. Idealna je, če si noseča, če želiš zanositi, za regeneracijo in lifting po porodu.
 3. Zelo blagodejna je v času druge pomladi (menopavze).
 4. Odlična je proti težavam z inkontinenco.
 5. Čudovita je za tvoje fizično, energetsko in čustveno telo: 1x tedensko bo krasno, da uživaš v njej.

Vseh 9 Savinih Zlatih meditacij v avdio obliki (skupaj več kot 3 ure vsebine so tvoji ZA VEDNO, za le 27,90€!

kaj te čaka znotraj programa?

9 avdio meditacij

Mojih najljubših meditacij za obnovo hormonskega sistema, za reset živčnega sistema, za nego ženske energije, vizualizacijo, manifestacijo. Vse kar potrebuješ v vseh svojih 5 ciklih Ženskosti, da prižgeš svojo moč, sijaj in zdravje.

navodila za izvajanje

V učilnici te poleg meditacij v avdio obliki čakajo tudi natančna navodila, kdaj izvajati posamezno meditacijo, kako si pripraviti prostor, kakšno energijo si boš kreirala s posamezno meditacijo.

možnost prenosa na elektronsko napravo

Vse meditacije boš lahko poslušala znotraj učilnice, do katere boš prejela vstop po prijavi in plačilu. Meditacije si lahko preneseš tudi na računalnik ali telefon in vzameš s seboj kamorkoli.

Največja skrivnost, ki ti jo želim predati, je da Ženske vladamo s čustvi, ne z glavo! Zato s tabo delim svojih devet najljubših meditacij; ki sem jih zložila zase, po več kot 30 letih študija in poglabljanja v skrivnosti kultiviranja energije.

Ženska znanja, so se v starodavnosti vedno prenašala usuto, iz roda v rod, od ene Bele Tigrice, do druge. Od ene tantrične mojstrice, joginike, nesmrtnice - do druge. Niso se učila in zapisovala na tak način, kot moške tehnike. Moške take, ki se jih da zapisati; strukturirane so, po pravilih, statične, enake. Ženske pa prenašamo svoje inciacije ena na drugo preko čutov. Preko energije.

Zato sem te meditacije posnela s to žensko energijo, da te poboža, vrne vate in te spomni, kdo si. Ter ti da pogum, da vsak dan bolj iskrivo in strastno živiš sebe. To je največje darilo svetu, ki ga lahko daš!

Vseh 9 Savinih Zlatih meditacij v avdio obliki (skupaj več kot 3 ure vsebine so tvoji ZA VEDNO, za le 27,90€!