OČISTI DIM IZ PLJUČ

Te zanima, kako lahko očistiš svoja pljuča po požarih? Katere vaje lahko delaš, katera superživila ti bodo pomagala po vdihovanju dima... Vse to si lahko prebereš v e-knjigici OČISTI DIM IZ PLJUČ.

Dostopaj

Pripravila sem zelo učinkovite in preproste vaje in izbor superživil, ki bodo Tebi in Tvojim v pomoč pri tako zelo nujnem čiščenju dima in delcev povezanih s požarom iz tvojih pljuč, dihal, prebavil, jeter … Če si na področju požarov, je še toliko bolj pomembno, da očistiš pljuča in zavaruješ svoj organizem. So pa dim in delci požara zajeli celo Slovenijo in okolico - tako da so vaje zelo koristne res za vse.

  • Vaje lahko izvajaš tudi v naprej: kadarkoli želiš očistiti in podpreti svoja pljuča, kadar ti pade imunski sistem, imaš težave z alergijami ali dihali, kadar si v onesnaženem zraku, po letu z letali …
  • Pomagajo nam tudi v vročih dneh, nas shladijo in varujejo.
  • V e-knjigici najdeš tudi nekaj superživil in dodatkov, ki bodo tvoja pljuča podprli pri razstrupljanju, te zavarovali pred vročino in v tvoje celice vnesli več kisika.


Priporočam ti, da vaje izvajaš vsak dan … in še vsaj en teden po prenehanju onesnaženosti zraka.

Prosim deli vaje, vsi jih potrebujemo.

 

Želim dostop do e-knjigice

INSTAGRAM @savinaatai

FACEBOOK @savinaatai

Na javnem profilu Savina Atai se lahko pridružiš Live druženjem in pogovorom, slediš vsebini za ženske in se povežeš z ženskami iz cele Slovenije. Tukaj se med seboj podpiramo in si pomagamo na poti rasti.

PrePOROD skrivnost sijoče zanositve nosečnosti, poroda, pomlajevanja in samozdravljenja Ženske z Darjo Pristovnik+ nagradna igra,knjiga prePOROD💓💓💓💓https://savinaatai.com/darja-in-savina-preporod-eknjiga/

Gepostet von Savina Atai am Donnerstag, 9. August 2018