11 meditacij, ki bodo povečale tvoj sijaj, pomnožile pozitivne občutke, prebudile senzualnost, te povezale s tvojo izvorno žensko energijo in intuicijo.

Prsi so skoncentrirana moč.
So krona ženske
energije in njena
rana.

Program Skrbnik za prsi je edini na svetu, ki razkriva zdravilne in lepotne obrede za dojke, ki so bili tisočletja dolgo varovana skrivnost taoističnih in tantričnih mojstric, ter jih nadgrajuje z modernim pristopom treninga okoliških mišic in vzpostavljanjem limfne cirkulacije.

Učinek vaj je tako zdravstveni (okrevanje po raku, preventiva, uravnavanje delovanja hormonov) kot lepotni (čvrstost, povečanje, pomanjšanje, polnost dojk) in psihološko terapevtski (ujeta čustva, blokade, strah, napetost, osvobajanje).

Prsi so skoncentrirana moč. So krona Ženske energije in njena rana.

Zdravje nas, žensk, temelji na proizvodnji in pretakanju krvi med dojkami in jajčniki/maternico.
Notranja struktura dojk je zelo zapletena, saj jo sestavlja mnogo majhnih žil, živčkov, mlečnih žlez in limfnih povezav, ki so med seboj povezani in prepleteni.

Skozi njih potujejo tudi štirje pomembni meridijani, energijski kanali: želodčni, jetrni, kanal tankega črevesja in osrčnika.

Potrebujejo redno skrb in vadbo, sicer v njih nastajajo zastoji. Zaradi tega pa se staramo, obolevamo in izgubljamo stik s sabo.

11 programov, 14 vaj + priročnik

Samo 14,90€

Po prijavi boš prejela doživljenjski dostop do spletnega templja, kjer te čakajo vse video vsebine in PDF priročnik.

naroči

Starodavno znanje za zdravje sodobnih Žensk

Naše prsi, njihovo zdravje in stik z njimi so odsev naše življenjske moči. Bolj jih negujemo, bolj smo zdrave, mlade, lepe, aktivne, sproščene in produktivne.

Pomembnost nege prsi nista poudarjali samo kitajska in taoistična medicina; tovrstne obrede so izjemno spoštovale in uporabljale tudi indijske tantrične mojstrice, egipčanske svečenice ter šamanske zdravilke Južne Amerike. Kleopatra naj bi redno s posebno tehniko masirala+ dojke – čemur je pripisovala svojo magično lepoto ter jasen um.

Tudi v Evropi so zavedne ženske (mnogokrat žal
oklicane kot čarovnice) pustile luninemu siju, da jim sveti na prsi, kar je eden najlažjih in najboljših načinov za uravnavanje hormonskega sistema.

Ko nam le-ta optimalno deluje, telo ne oboleva niti ne propada. Tako preprosto je to.

Prsi so dejansko glavni Ženski (spolni) organ in tovarna krvi. Zdravje nas, žensk, temelji na proizvodnji in pretakanju krvi med dojkami in jajčniki / maternico.

Ob nakupu 2 ali 3 spletnih programov, ti upoštevamo 10% popust.

11 programov, 14 vaj + priročnik

Samo 14,90€

Po prijavi boš prejela doživljenjski dostop do spletnega templja, kjer te čakajo vse video vsebine in PDF priročnik.

naroči