TEČAJ DIAGNOSTIKE OBRAZA IN FACE TAPINGA

Pridruži se nam na 8-urnem tečaju, kjer boš pridobila znanje in praktične veščine na področju Diagnostike Obraza in Face Tapinga - 'lepljenja obraza'.

Si pripravljena odkriti skrivnosti Diagnostike Obraza in Face Tapinga? Pridruži se nam na poglobljenemu tečaju in postani mojstrica v umetnosti poudarjanja naravne lepote. Spoznaj moč analize obraza ter se nauči učinkovite uporabe tehnik Face Tapinga za doseganje izjemnih rezultatov. Ne glede na to, ali si strokovnjakinja za nego kože ali zgolj strastna do holističnega zdravja, je ta tečaj tvoje vstopno mesto v novo raven strokovnosti. Ne zamudi te izjemne priložnosti za učenje – prijavi se zdaj in dvigni svoje veščine na višjo raven!

 

Tečaj je tvoj po izjemni ceni 59 €

Odkrij skrivnosti, ki se skrivajo na tvojem obrazu in z lepljenjem obraza izboljšaj tonus obraznih mišic.

PRIJAVA NA TEČAJ

KAJ JE DIAGNOSTIKA OBRAZA?

Diagnostika obraza je proces, pri katerem se analizira fizične značilnosti obraza, kot so gube, črte, žile in kostne strukture, z namenom razumeti notranje stanje in energetsko ravnotežje posameznika. S pomočjo diagnostike obraza lahko prepoznavamo povezave med telesnim, čustvenim in duševnim zdravjem ter identificiramo morebitne blokade ali neravnovesja. Ta pristop nam omogoča boljše razumevanje sebe, drugih ljudi in njihovih potreb ter nam pomaga pri ohranjanju in izboljšanju zdravja na več ravneh. Obraz zrcali različna obdobja v življenju ter dogajanje na različnih področjih življenja (zdravje, kariera, otroci, partnerstvo, starši...), poleg tega pa se na njem nahajajo tudi točke - predstavnice posameznih let našega življenja. Na tečaju bomo spoznale njihov položaj in pomen. 

KAJ JE FACE TAPING?

Face taping, znan tudi kot kinesiologija obraza, je tehnika, pri kateri se na obraz pritrdijo posebni trakovi, s čimer se spodbuja naravno dvigovanje in toniziranje mišic obraza. Ta neinvazivna metoda temelji na principih kineziologije in deluje tako, da ustvarja rahel pritisk na specifične mišice, kar spodbuja njihovo aktivnost in izboljšuje cirkulacijo krvi ter limfni pretok. Face taping se uporablja za zmanjšanje gub, povečanje napetosti kože in splošno izboljšanje tonusa obraza, brez potrebe po kirurških posegih ali injekcijah.

Termini tečaja DIAGNOSTIKE OBRAZA in FACE TAPINGA so naslednji:

1. DEL: DIAGNOSTIKA OBRAZA

Datum: Torek, 13. junij 2023

Čas: Od 18:00 dalje

Vsebina: Na tem delu tečaja se bomo posvetili diagnostiki obraza, zdravju, emocijam in hormonom. Spoznali boste, kako prepoznati znake in simptome ter razumeti njihov pomen na obrazu.

2. DEL: FACE TAPING - 'lepljenje obraza', praksa diagnostike obraza

Datum: Torek, 20. junij 2023

Čas: Od 18:00 dalje

Vsebina: Na drugem delu tečaja se bomo osredotočili na face taping, tehniko 'lepljenja obraza'. S pridobljenim znanjem diagnostike obraza boste lahko prostovoljno poslali slike sebe in svojega partnerja za izbor in analizo. Spoznali bomo, kaj nam pomenijo analize palač na obrazu, zakaj je to znanje pomembno in kako lahko z njim pomagamo sebi in drugim.

Poudarjamo, da pri analiziranju drugih obrazov pazite na privoljenje in spoštovanje zasebnosti. Na tečaju boste pridobili dragocene vpoglede v branje obraza, ki vam bodo pomagali bolje razumeti sebe, svojega partnerja in druge ljudi. Pomembno je, da to znanje uporabljate odgovorno in spoštljivo.

 

 

Savina Atai je mojstrica treninga obraznih mišic in prižiga diamantnih žlez v glavi. Ima več kot 10 let izkušenj na področju branja obraza. Verjame, da se vedno lahko učimo in odkrivamo nove stvari, kar je najlepše na svetu. Vendar je pomembno, da to znanje uporabljamo v pozitivne namene in se zavedamo svoje moči.

Savina je otroška in najstniška leta preživela ob stopalih številnih svetovnih mojstrov duhovnosti in regeneracije, ter se najbolj od blizu učila starodavnih skrivnosti obnove. Skupaj s strokovnjaki je razvila edinstven sistem vadbe ‘Tao Face Yoga’, ki preko posebnega treninga obraznih mišic aktivira celotni endokrini sistem. Za celovito regeneracijo in pomlajevanje, čustveno moč, kreativnost in aktivacijo naših potencialov.

CELOTeN 8-urni tečaj je tvoj za samo 59€!

Odkrij skrivnosti, ki se skrivajo na tvojem obrazu in z lepljenjem obraza izboljšaj tonus obraznih mišic. Ne zamudi te izjemne priložnosti za učenje – prijavi se zdaj in dvigni svoje veščine na višjo raven!

PRIJAVA NA TEČAJ