Kako lahko osvojiš tedensko nagrado "TOP preobrazba 100% Moj Bikini Eliksir-ja"?

Na email naslov [email protected] nam pošlji tvojo zgodbo, s slikico in zapiši, kakšne rezultate si prejela v preteklem (ali tekočem) tednu akcije 100% Moj Bikini Eliksir.

Rezultatov ne odmerja samo tvoja tehtnica in kilogrami!

Tudi tvoji hormoski signali so pravi pokazatelj, kako učinkovita je akcija 100% Moj Bikini Eliksir. Torej od počutja, zdravstvenega stanja, energije, kvalitete spanja, produktivnosti, mirnosti, sproščenosti - VSE TO SO TOP ZGODBE, ki jih bom osebno z veseljem nagradila!

Vsak teden bom med vsemi preobrazbami izbrala 1, ki jo bom bogato nagradila.

Nagrajenka bo prejela 5 - mesečno ekskluzivno akcijo Lifting Zlate ženske, s katero uradno pričnemo septembra!

Pravila sodelovanja

Deli z mano tvojo zgodbo in slikico

Na email [email protected] mi do vsakega ponedeljka za pretekli teden pošlji svojo zgodbo, preobrazbo ali napredek, ki si ga občutila v tednu, ki je za tabo ali v celotni akciji 100 % Moj Bikini Eliksir. Zgodbo naj spremlja tvoja slikica, da ne bo pomote, ni potrebno, da se slikaš v spodnjem perilu itd. Le tvoj prelep obraz naj se vidi.

Si udeleženka akcije 100% Moj Bikini Eliksir

Za sodelovanje pri izboru top preobrazbe, moraš biti del akcije, logično kajne.:)

Strinjaš se z objavo slikice in zgodbe

S tem ko se poteguješ za naziv top preobrazba tedna, se strinjaš, da tvojo zgodbo in slikico delim naprej. Objavila jo bom na Facebooku, na spletni strani in emailu. 

Nagrada ni prenosljiva ali zamenljiva

Tedenska nagrada za top preobrazbo je dostop do ekskluzivne spletne akcije, v obliki 5-mesečnega mentorstva "Lifting Zlate Ženske", ki se bo pričela septembra. Žal ne moreš zamenjati te nagrade z drugimi tečaji/delavnicami, ki ti jih nudim.            Pravtako nagrada ni unovčljiva - pomeni, da ne izplačujem denarja.