RDEČA
ŽENSKA

Prižgana

ZDRAVJE & TELO Uau, čestitam ti za ta rezultat! Veš, kako je redek! Ti si vzor magnetizma in odprtega srca, žariš, živiš sebe. Tako si v odličnem stanju, da boš zdaj lahko napredovala v … Nikolino Teslo. 🙂 Začela se boš igrati in zabavati s prižiganjem svojih zlatih hormonov. In ne samo hormonov, tudi zlatih feromonov. Saj veš, kaj so feromoni, a ne? Iskrice privalčnosti. Iskrice, ki povečujejo senzualnost in pomlajujejo. Vse tri glavne elektrarne v telesu boš lahko res odprla in povezala: kristalno palačo v glavi, srce in maternico. Iz tega ne pride ven “samo” sešteti magnetizem, ampak močno potencirani magnetizem in zdravilne sposobnosti. Tvoja bližina bo dobesedno zdravila ljudi. Tvoje celice bodo same sebe obnavljale ter komunicirale med sabo. Tvoje telo bo postalo še bolj pretočno, mlado, močno.

Preberi več

MODRA
ŽENSKA

Prižgana

ZDRAVJE & TELO Ljuba Čarobnica, v čast mi je, da se pogovarjam s tabo! Ti si res mojstrica svoje regeneracije. Znaš si napolniti svojo posodo življenjske energije (nadledvično žlezo) in se zavedaš, da je to najpomembnejše, da si ti najpomembnejša. Več kot pripravljena si, da to posodo pozlatiš. Da pozlatiš svoj celotni hormonski sistem ter se potopiš v globlji stik s svojo senzualnostjo in intimnostjo s sabo. Dvignjena energija Čarobnice (voda) bo s tehnikami, ki te jih bom naučila, postala kot para, ki bo lahko popolnoma pomladila tvoje notranje organe in možgane ter pozlatila še ostale štiri Ženske, ki prebivajo v tebi.

Preberi več

BELA
ŽENSKA

Prižgana

ZDRAVJE & TELO Spoštovana Kraljica, ti si res Kraljica. Tvoje telo je tvoj dvor, tvoja dragocenost. Varuješ ga, neguješ ga. Tako, kot so imeli starodavni cesarji in cesarice vedno svetovalce, bo Lifting Zlate Ženske zate priložnost, da še pomnožiš bogastvo svojega zdravja in odnos do svojega telesa. Da vstopiš v novo dimenzijo samozdravljenja in vodenja energije. Ker si v tako odličnem stanju, se boš res lahko posvetila dodajanju diamantov na svoji kroni. Se izurila v novih lepotnih obredih, izmojstrila v vzpostavljanju pretočnosti v vezivnem tkivu in meridianih, še bolj izklesala svoje lepo telo in obraz. Pa seveda – zelo pomembno! – še ostale štiri ženske v sebi prižgala do popolnosti.

Preberi več

RUMENA
ŽENSKA

Prižgana

ZDRAVJE & TELO Spoštovana Samozdravilka, čestitam! Ti si doma v sebi. Prijateljica s svojim telesom. Blagoslov vsem okoli sebe. Močna in zdrava vranica potrebuje močne in zdrave zaveznike: ledvice, pljuča, srce in jetra. In pa seveda nadaljnjo superiorno skrb in nego. V stanju si, da nabereš še več moči ter še bolj podpreš sebe in svoj svet. Že zdaj znaš negovati sebe. A zdaj napreduješ v vrhunsko skrb zase – skrivnosti starodavnih mojstric pomlajevanja in nege bodo pri tebi padle na plodna tla in zacvetele.

Preberi več

ZELENA
ŽENSKA

Prižgana

ZDRAVJE & TELO Ti pa si en žuboreči, nagajivi tolmun, poln življenja. Tako si ljubka, tako živahna in polna energije. Čestitam ti in te občudujem! Aktivna, gibčna, produktivna, zdrava kot dren, ki se ekspresno regenerira, a ne? Tvoja Vizonarka – Zelena Ženska (element lesa po kitajski medicini) je tako zelo močna, da ob sebi potrebuje enako močno Čarobnico, Modro Žensko (element vode), in Magnetično, Rdečo Žensko (element ognja). Predstavljaj si sebe kot veliko, Mogočno Sekvojo. Rasteš, rasteš in se širiš – zato potrebuješ ogromno vode, da se ne izsušiš. To se boš zdaj naučila – “navlažiti” svoj hormonski sistem, spočiti svoj živčni sistem in pravilno upravljati s svojim ognjem. Zdaj si že mojstrica fokusa in akcije. Če še nisi, je čas, da postaneš tudi mojstrica počitka in regeneracije. To te bo pomladilo in poživilo navznoter in navzven.

Preberi več