Draga Savina in ekipa, najlepše se zahvaljujem za čudovito šolo življenja. Šolo, ki mi je dala mene, mene kot žensko. Ves čas sem iskala in sedaj sem našla preprosto sebe in to s pomočjo te čudovite šole.

Uživam v njej in sem vam vsem neskončno hvaležna za vaše zlato delo in Savina, za tvoje neprecenljivo znanje, ki ga z vsem srcem deliš. Nisem pa vam samo jaz hvaležna, tudi moja družina je dobila in še dobiva boljšo mene. Mož in moji trije sinovi dobivajo kraljico 🙂 uživam v tem, da mož postaja kralj in moji trije fantiči pravi FANTJE, da se zavedajo svoje moškosti.

 

Sem pa bolj skrita učenka in ne pišem in ne objavljam. Danes pa se mi zdi, da lahko napišem par besed. Je pa seveda moje pričakovanje, da me v naslednjem šolskem letu čaka še višja kvaliteta in še več znanja. Se že veselim drugega letnika.

 

Torej, danes praznujem svoj 40ti rojstni dan in delam, tako blago v svoji glavi, seznam del, dosežkov, dogodkov, spominov v vseh teh preteklih letih. In ... hm, ja pestro. Sem pa ugotovila, da jem življenje s ta veliko žlico in ko se moram odločit, se odločim za tisto stran, ki je življenje.

 

Savina, ko sem te prvič poslušala, sem bila skeptična, sedaj pa moram priznati, da si ne predstavljam življenja brez teh znanj, ki jih deliš z menoj. Moje življenje je kvalitetnejše, bolj prizemljeno, spontano in polno. Rada te imam in v očeh imam solze sreče.

 

Objem, moja draga učiteljica.

HVALA HVALA HVALA