Poznaš tisti občutek, ko se po dolgem času dobiš na res dobri večerji z najboljšimi prijateljicami?

Takšna so bila naša fb druženja to šolsko leto. Polna oksitocina, intimnih pogovorov, smeha, solz, motivacije, čarobnosti, sprejemanja, presenečenj.

Kot bi vstopile v najlepši tempelj, poln zlatih, diamantnih skrinj z različnimi zakladi. Nekje se skriva joga obraza, nekje magnetična vadba, nekje superživila, pa tai chi brezpogojne ljubezni, pitje Lune, meditacije, masaža prsi, Bazi, Kung fu jajčnikov, ljubljenje s Soncem, razna predavanja s toliko aha momentov, motivacije - toliko enih zakladov, ki ti razširijo pogled na odnose in najpomembnejše - na sebe.

Najlepše je, ko odkriješ kakšno bogastvo si že samo s tem, da obstajaš. Z našimi predavanji smo odkrivale nove dimenzije naše Ženstvenosti. S tem sem se zaljubila vase, obožujem rituale, ki sem jih preko šole vnesla v moje življenje.

Počutim se kot Boginja. In prav tako bi se morala počutiti vsaka ženska. Tudi ti, ki bereš tole sporočilo. Verjemi, da je ta šola naložba za Življenje. Šola, ki ostane za vedno. Šola v katero rada vstopaš tudi, ko je pouka že konec. Še sedaj namreč rada pogledam naša predavanja v katerih vsakič odkrijem nekaj novega. To so občutki in to je energija, ki jo moraš doživeti 🙂