Vsi se slej ko prej začnemo spopadati s črnimi mislimi, zgubljeno tavamo v odnosih, v karieri, v zdravju ali v življenju na sploh. Do tega razpotja sem prišla tudi sama, konec poletja 2017. Moje razmišljanje me je pripeljalo tako daleč, da sem doživela panični napad in s tem najhujši trenutek v mojem življenju. Nisem upala stopiti niti iz stanovanja, saj sem imela občutek, da se ruši cel svet okoli mene.

Dobri stari striček Univerzum je prisluhnil mojim tegobam in mi usmeril fokus na sporočilo Savine z razpisom o tečaju "Liftinga zlate ženske". Najprej sem naredila test ali imam prižganih pet žensk, ki so povezane z glavnimi petimi organi v telesu, čeprav sem vedela odgovor že vnaprej. Seveda je bilo vse ugasnjeno, da niti ne omenim, da se nisem počutila ne ženstveno, ne privlačno, le zgubljeno in duševno uničeno. Odločila sem se, da zagrabim priložnost z obema rokama. Kot veseli prvošolček sem prejela lep zvezek, novo pisalo, ravnilo, svinčnik, radirko in šilček. Lahko rečem, da me je tečaj povlekel notri že v prvih dveh tednih.

Ne samo, da sem se naučila tako veliko o celotnem zdravju, jogi obraza, pravilni prehrani, ženski energiji, odnosih, ...vse to je pripomoglo k moji popolni ozdravitvi duše in telesa. S pomočjo znanja sem se ponovno postavila na obe nogi, zakorakala v svet, začela manifestirat in uresničevat cilje, odstranila vse "toksične osebe" iz življenja, prejela popolnoma nove ljudi in čudovite ženske v svoje življenje, jokala od veselja in žalosti ko sem videla kaj vse lahko naredim s svojo močjo in žensko energijo, prvič v življenju sem s posebnimi vajami z veseljem začela vstajati ob sončnem vzhodu in te so pustile ogromen pečat na moji življenski energiji, zdravju in magnetičnem videzu.

Danes, ko se tečaj končuje, lahko ponosno rečem, da sem se končno spoznala, da razumem vse svoje temne in svetle plati, da se počutim zapeljivo, neustrašno, celostno, zdravo, pozitivno, umirjeno, znam izražat svoja čustva, se spopadat s stresom in strahom, zaupam vase in v Univerzum, ki me vsakodnevno nagradi z obiljem zdravja, ljubezni in izpolnjenimi željami. Življenje mi še vedno daje lekcije, vendar sedaj se znam soočiti z njimi. Moje telo je zdravo, raztrupljeno, vitko, čvrsto, znam mu prisluhniti ob vseh težavah in željah, moja koža je mladostna, gladka in čista, končno razumem moški spol in jih ne pošiljam več na drugi planet in kar je najbolj pomembno, počutim se odlično znotraj in zunaj. Ma zgledam boljše kot pri 20-tih 🙂

Zelo sem tudi vesela, da sem v skupini spoznala toliko neverjetno čudovitih žensk, ki so postale tudi moje prijateljice. Zlate sestrice, kakor smo se poimenovale, s katerimi smo delile solze, smeh, strahove, bolezni, osebne stiske, veselje ob napredkih, slastne in zdrave recepte in pravo podporo. Naša energija je resnično neverjetna od prvega dne in z največjim veseljem vsak dan odprem našo Facebook skupino. Ja, tudi Facebook lahko postane nekaj tako lepega in koristnega.

Lifting zlate ženske je življenska šola, ne tečaj in nikakor ne morem najti besede, ki bi opisale občutke in zahvalnosti do naše drage Savine in do vseh njenih gostov, ki so nam skozi različne teme pomagali, da smo se izoblikovale na področju ljubezni, spolnosti, odnosov, zdravja, joge obraza, denarja in življenja na sploh. Tako zelo se veselim novega šolskega leta in upam, da nas bo v skupini še več, saj je potrebno to čudovito znanje širiti v svet.

Ženske smo tako dragocena bitja in tega se moramo zavedati čim prej in vsak dan! Potrebno je le reči "ALL IN" in se prepustiti čudovitemu znanju, ki ga nato z veseljem uporabljaš vse dni in ko opaziš rezultat, ostaneš brez besed...

...Hvala Savina, najlepša hvala iz dna srca!!!!

S spoštovanjem in ljubeznijo,

Tanja Rihtaršič