12 mesečna online šola z najbolj učinkovitim znanjem in prakso globokega razstrupljanja, samozdravilnih veščin, alkimijskega dihanja in neprebojne zaščite … ki bo aktivirala tvoje sočne hormone, pomladila vsako tvojo celico, ter te dvignila in podprla na vseh nivojih.

Naj leto 2022 postane najbolj Sočno leto v tvojem življenju.

 

 

Zakaj je v naslednjih 12 mesecih globoko razstrupljanje ključnega pomena?

Ne samo, da bom s Tabo delila vso znanje in predvsem prakso za aktivacijo sočnih hormonov, ki ga nabiram že več kot 35 let in sem ga v zadnjem letu še bolj poglobila na področju globokega, temeljitega in varnega razstrupljanja … v šolo sem (poleg ostalih gostov) pripeljala dva Angela, od katerih znanje je čudežno in istočasno izjemno težko dostopno. No, bolj natančno: eni je ime Angel, drugemu pa Devon.

Oba imata ekskluzivno znanje, ki je za ta čas v katerem živimo življenjsko pomembno. 

Devon se prehranjuje izključno z Dihom in nekaj tekočine. Dih je najbolj regenerativna sila, kar jih obstaja, le uporabiti jo je treba znati. Devon je razvil posebno tehniko, ki dih alkimizira tako, da se naš organizem začne čudežno obnavljati. Naše celice začnejo vibriratati v najvišji frekvenci, v kateri magnetiziramo in kreiramo svoje sanjsko življenje.

Angel Evans pa je z ekipo znanstvenikov pomagala razstrupiti in regenerirati stanja, ki so veljala za nemogoča in brezupna - tako na fizičnem, kot mentalnem nivoju.

Z nami bosta vsak v tem letu kar 10x in prvič bosta delila svoje skrivnosti na tak način.

A pojdiva najprej po vrsti, k razlogu zakaj je nastala Sočna Detox Kraljica.

Nastala je, da bo pomagala rešiti velikanski problem, v katerem smo.

PROBLEM

Zadnji dve leti sta bili polni stresa in strupov.

Zelo verjetno daleč najbolj v našem življenju.

 • Stres in stresni hormon kortizol sta ropala iz nas našo vitalnost,  sušila sočnost naših hormonov dobrega počutja, ter nam pregrevala živčni sistem.
 • Strah je ugašal našo luč, kradel našo radost, črpal naše ledvice in nas staral.
 • Strupi so slabili naše organe in možgane.

To je vodilo v:

 • Šibko zdravje
 • Nezmožnost čutenja užitka
 • Suhost, nizko intimnost in libido
 • Nizek magnetizem v odnosih in življenju
 • Pogosta vnetja
 • Izgorelost in otopelost
 • Depresijo in brezup
 • Nihanja telesne teže in hormonov
 • Čustvene turbulence
 • Sprejemanje slabih odločitev
 • Zamrznjenost v strahu, samosabotaži in/ali nedelovanju
 • Toksične odnose
 • Pomanjkanje jasnosti in vizije
 • Pomanjkanje poguma in namena

Nujno bi zdaj vsi potrebovali absoluten mir in globoko obnovo, ne pa turbulenc v letu 2022.

A ... žal bo še stresno zunaj nas. Kako navkljub turbulencam zunaj ostati mirna znotraj, napolniti zaloge svojih hormonskih voda in postati bolj sočna in sijoča, kot kadarkoli?

Skupaj nama bo to uspelo! 

REŠITEV

Povrni si nazaj, ustvari in zavaruj Življenje, ki ti pripada! Sočna Detox Kraljica te bo absolutno podprla na vseh nivojih tvojega popolnega razstrupljanja in regeneracije.

 • Napolni rezerve sočnih hormonov ter nevrotransmiterjev - ki so ključni za zdravje, sijaj, emocionalno in fizično moč.
 • Temeljito in globoko razstrupi svoje notranje organe, celice, žleze in možgane.
 • Ustavi in popravi vnetne procese v tvojem telesu in možganih.
 • V kali zatri nenehne stresne napade kortizola in prepreči kortizolne poškodbe.
 • Pozdravi travme in rane iz preteklosti.
 • Transformiraj svoje odnose: poslovi se iz toksičnih, poglobi tiste, ki so pravi. Odpri se za in/ali manifestiraj globoko intimno partnerstvo.
 • Oživi svoje telo, duha, svoje srce in Dušo.

REZULTAT

Postani SOČNA DETOX KRALJICA … 

 • Sijoča, pomlajena in polna vitalne energije
 • Bolj sočna, kot si bila kadarkoli v življenju
 • Imuna za dramo zunanjega sveta
 • Svobodna toksičnih odnosov
 • Zaščitena in varna pred zunanjimi vplivi
 • Ljubeča, ljubljena in izpopolnjena
 • Globoko intimna in strastna
 • Osvobojena travm preteklosti
 • Polna poguma in jasnosti
 • Samozadostna in svobodna na vseh nivojih
 • Izžarevaj neskončno notranjo moč
 • Magnetično manifestiraj vse, kar si želiš
 • Živi v obilju na vseh področjih
 • Sveti optimizem
 • Utelešaj svoje najvišje poslanstvo

Pridruži se šoli Sočna Detox Kraljica.

Prijave so zaprte!

V zakladnici Sočne Detox Kraljice so:

Tao Yoga Obraza - Večno Sočna Yoga, Trening Prsi, Jajčnikov, Maternice - Alkimijski dih - Najgloblje in sistematično razstrupljanje - Bioritemska ura taoistične medicine - Super Žleze in Sočni Hormoni - popolna regeneracija mikrobioma in živčnega sistema - najpomembnejše formule superživil, dodatkov in prehrane za hormone - magnetične in intimne prakse - 369 manifestacije - Juicy Hacking

Leto 2022 je po taoistični BaZi astrologiji leto Vodnega Tigra.

V tem letu prevladujeta dve sili:

1) VODA

2) MOČ

Tako, kot vse, imata ti dve sili svoje pluse … in svoje minuse.

Minus: Voda + Moč = Turbulence, strah, izčrpanost življenjske sile

Plus: Voda + Moč = Globoko čiščenje, detox, regeneracija in Sočnost

Če boš svojo energijo v tem letu pravilno usmerila (voda potrebuje smer in strugo, da ne poplavlja!) in uporabila moč vode za globoko razstrupljanje … potem boš leto 2022 spremenila v svoje najbolj sočno leto v življenju!

Da ti bo to uspelo potrebuješ:

1) SIDRO (Da te ščiti pred turbulencami.)

2) VEŠČINE RAZSTRUPLJANJA (Da postaneš najbolj Sočna v življenju.)

Sočnost je največje zdravilo in pomlajevalec za naš organizem. Ko prižgemo svoje sočne hormone užitka in regeneracije, se začnejo ustavljati vnetja in popravljati vsa škoda, ki nam jo je naredil kortizol, ter zaradi stresa pregreto živčevje.

Dolga leta sem se sama borila s paničnimi napadi, ki so me tako krčili, da sem se težko sprostila v nekih normalnih vsakdanjih situacijah. V svoje življenje sem v najstniških in v dobi odraščanja ves čas privlačila moške, ob katerih sem se počutila nesrečno, obupano. Sama sem si izbirala vse to, bila tudi ves čas v moški energiji, jezna, obenem bi lahko kričala tako zelo sem potrebovala pozornost, nekoga ki mi bo lahko pokazal, da sem ljubljena. Da mogoče ne potrebujem dela na sebi, samo nekdo mora priti v moje življenje. Po tem sem hrepenela do trenutka, ko sem se odločila, da je dovolj. Dovolj iskanja izgovorov in prenašanje odgovornosti za moje počutje na nekoga drugega. S to odločitvijo sem se popolnoma odprla in tako leta 2018 našla Savino. Ko sem postala radovedna in bolj pozorna kaj se dogaja v meni, vse okoli mene je postalo tako zanimivo. Nikoli nisem razumela svojega cikla, nobena ženska ni delila tega z mano, ves čas sem dobivala občutek da je biti ženska nekaj sramotnega, neprijetnega. V tej šoli sem se začela povezovati z izjemnimi ženskami, se toliko naučila o sebi… Ljudje okoli mene opažajo, da sem postala popolnoma drugačna, moj obraz žari. Predvsem je pa to zaradi tega, ker se sama pri sebi tako dobro počutim. Razumem se kako delujem. To je nekaj kar bi morala vsaka punčka naučiti in šele takrat početi kaj drugega, ker drugače svojo pozornost preusmerja na nekaj kar ni sploh pomembno. Kar so mogočr samo neki pripomočki za njeno udobnejše življenje. Potrebujemo biti prižgane, sočne, upočasnjene, nežne same s seboj. Tiho in si samo masirati prsi…

Laura Lukić

Savina in ekipa so preprosto - fantastični! Glede na to, da sem bila v njejni online šoli že eno sezono pred Večno Sočno Mojstrico, je že tam bila izjemna kakovost, fenomenalne vsebine - raznolike, globoke IN praktične! Tako da si niti nisem predstavljala, da je možno to še nadgraditi. Pa se je zgodilo točno to - in nadgradnja je bila - TOOOOP!!! Tematike, pogovori, avtorsko znanje Savine in njene ekipe, dabest gostje - očarana in nadhvaležna. Super, super, res! In divje se veselim prihodnjih potovanj po sobanah znanja in prakse. Brez te šole si dejansko ne predstavljam več svoje prakse, tako duhovne kot glede vadbe in telesa nasploh. HVALA, Savina, HVALA ekipa - fantastični ste!

Lia Janželj

Kaj mi je dala Šola?

Lahko naštejem 100 stvari, ki mi jih je dala šola. Ampak ključna je ena stvar in to je NOTRANJA MOČ.

Ko sem doživljala najtežje trenutke v svojem življenju sem ugotovila, čemu so služila vsa ta leta nabiranja znanja in prakse. Temu, da sem preživela in da sem znala in zmogla obnoviti svoje zdravje, počutje in dvignila svoje življenje na višji nivo.

Ko imaš znanje, imaš svobodo in notranjo moč, da greš lažje čez težke trenutke v svojem življenju.

Lucija Zupančič

Šola mi je dala ogromno. Imam razultate na področju joge obraza. Najprej sem bila res v odporu, komaj sem sedela na miru, zato mi je zelo pomagalo, ko smo skupaj vadile. Sedaj sem jo začela redno izvajati, jajčka uporabljati. Prav dobro se počutim, ko se mi žleze prižgejo.Srečala sem se z dihom, zlato plazmo in vse to še danes uporabljam. Spoznala sem veliko tehnik pomlajevanja, ki obstajajo v svetu, samo joga obraza ti pa da piko na i, in nisem še našla tehnike, ki bi se lahko s tem primerjala. Da po naravni poti lahko dvigneš obraz. Pa tehnika s trakovi. Vsak teden uporabljam. Savina, tvoje znanje glede tega je fenomenalno in sem res hvaležna, da sem se in se lahko učim od tebe. Ponosna sem, da sem lahko del tvoje skupnosti. Kako nesebično deliš vso svoje znanje in nam daješ bombone. Kar se naučiš nam daš naprej. Tudi goste, ki jih pripelješ, ko vidiš kaj vse še obstaja in vsaka lahko najde nekaj zase in se še bolj nadgradi. Šola je vredna res veliko več, kolikor smo plačale. Hvala tudi letos za dostopno ceno. To, da smo skupaj, da vadimo skupaj je res ogromen doprinos. Taka lepa skupnost se je oblikovala, da sem hvaležna, da lahko nadaljujemo naprej. Kaj vse je še mogoče. Ne rabim lepotnih tretmajev, ker imam Tao face jogo!

Helena Založnik

ZAKAJ POTREBUJEŠ TO ŠOLO?

Pridruži se šoli Sočna Detox Kraljica.

Prijave so zaprte!

To šolsko leto sem poimenovala “Sočna Detox Kraljica” ker se v teh treh besedah skriva vsa energija, ki jo letos potrebujemo, da turbulentno usodnost spremenimo v sočno ugodnost na vseh področjih svojega življenja.

Jaz, moja ekipa in izjemni predavatelji smo tukaj, da te absolutno podpremo pri tvojem lastnem sočnem opolnomočenju. Predali ti bomo zlate skrivnosti iz zakladnice starodavnega in naprednega znanja, da se boš mirno zasidrala navkljub razburkani vodi. V praksi ti bomo pokazali najbolj učinkovite veščine razstrupljanja, ki ti bodo pomagale iz tvojih celic, organov in življenja očistiti vse, kar te zaustavlja, izčrpava in otežuje.

 

Znanje, ki ga boš tukaj dobila ni na tak način dostopno nikjer drugje na svetu. Gostje ki bodo prišli, pa bodo prvič tako natančno in globoko predali svoje zaklade.

 

Sočna Detox Kraljica vse zunanje izzive ter vplive alkimizira in jih pretopi v svoje zdravje, obilje, sijaj, varnost in moč. Je lahkotna, magnetična kreatorka svoje usode.

 

Sočna Detox Kraljica bo kar 12 mesecev tvoja oaza.

KAJ ZAJEMA ONLINE ŠOLA?

V Sočni detox Kraljici te pa čakajo tudi

3 izjemni NOVI BONUSI: Trije Intimni, Magnetični Retreati

(Katerih cena je enaka ceni šole, Ti pa jih dobiš zraven, kot bonus, s šolo)

 

Vsak retreat bo trajal kar 12 dni. (Ker imamo v telesu 12 posebnih pomlajevalnih kanalov.) Potekal bo od ponedeljka do druge nedelje, vmes bodo vadbe, kot na urniku, v torek. Torej skupaj bomo 14 dni v izjemni pomlajevalni rutini.

Glavna skrivnost Tao Mojstric pomlajevanja Belih Tigric je bila ravno ta, da so se redno umikale, včasih kar za 100 dni naenkrat, ter delale vaje in se regeneriale. Retreate bova vodili izključno Darja Pristovnik in jaz, gostje bodo ob drugih terminih. Zato, da bomo res delale naše vaje in jih poglabljale.

Kdaj bodo retreati?

Avgusta, Novembra in Februarja. To so trije energetsko najtežji meseci v letu, ko se dogajajo spremembe letnih časov in energija v našem telesu potuje iz enega organa v drugega, istočasno pa to premikanje bremeni našo vranico, ker je njena naloga, da pomaga pri teh premikih. V teh treh mesecih je tako zelo pomembno, da gremo z nego sebe v višjo prestavo - in točno to bomo naredile me!Ko to naredimo, zavarujemo svoje zdravje, hormone in sijaj.

Veliko darilo za tiste, ki se vpišete v celo šolo:

CELOTEN TEČAJ TAO YOGE OBRAZA

v vrednosti 369 eurov

Tečaj bo poln dragocenosti in nadgradnje tudi za tiste, ki vaje že znate. V tečaju bo vsebina knjige Tao Yoga Obraza, ki jo z Mantakom pripravljava. Podrobno se boš naučila vseh 28 vaj Tao Yoge Obraza - Juicy Face Liftinga, ki sva jih skupaj z največjim svetovnim mojstrom Taoizma  Mantakom Chio sestavila tako, da res maksimalno aktivirajo tvoje hormone, pomlajevanje, dvignejo vsak delček tvojega obraza, notranje in reproduktivne organe.
 
Tao Yoga Obraza je esenca mojega dela, zame osebno najbolj pomembna vadba na svetu - ker trenira in aktivira zlato sredico v glavi, epifizo, hipofizo in hipotalamus. Prav te žleze so ključne za VSE procese v tvojem organizmu, za proizvodnjo vseh hormonov, za tvoje fizično, emocionalno in mentalno zdravje, ter moč. Zame je Tao Yoga obraza vadba, ki mi največ da. Temelj za vse. Podpora za vse. In pomnoži vse ostalo, kar delam zase. 

Pridruži se šoli Sočna Detox Kraljica.

Prijave so zaprte!

V SOČNI DETOX KRALJICI BOŠ DOBILA:

 Preproste in praktične, a zelo učinkovite vadbe za obraz, telo, tvoje notranje organe in hormone. Pa rituale in meditacije … vse za prenovitev in aktivacijo sočnosti v tebi.

🌺

Pomembno znanje o tem kako pripraviti tvoj organizem na razstrupljanje, tako na fizičnem, kot čustvenem nivoju.

🌺

Natančne protokole za razstrupljanje različnih oblik toksinov in onesnaževalcev: v obliki kemikalij, pesticidov, aditivov, sevanja, toksičnih emocij in odnosov, stresa, travm … Zate, za tvojega partnerja in družino.

🌺

Najbolj učinkovite načine sistematičnega razstrupljanja skladnega z vsakim letnim časom, za varne in optimalne rezultate. Vsako obdobje v letu ima namreč določene zakonitosti, v vsakem letnem času je najbolj dejaven določen organ - in temu je potrebno prilagoditi vse od vadbe, do prehrane, če se želimo maksimalno prenoviti.

🌺

Specializirane treninge, ki ti bodo pomagali alkimizirati stres v sočnost …te zaščititi pred vsem, kar se dogaja okoli tebe in istočasno vse uporabiti za tvoj še večji sijaj.

🌺

Redno rutino, ki ti bo pomagala, da dosledno skrbiš zase in ostajaš fokusirana, ter disciplinirana. V letu Vodenega Tigra je disciplina tista, ki nas reši iz primeža samosabotaže in razpršenosti.

🌺

10x gostovanje Devon-a The BlackAirBenderja, ki se prehranjuje z dihom in izključno tekočino. Devon je razvil posebno tehniko Alchemy Breathwork, ki jo uporabljajo številni vrhunski športniki in high-preformance ljudje, za doseganje vrhunskih rezultatov. Devon je tudi moj osebni trener dihanja, njegovo znanje je nekaj čisto posebnega in temelji na aktivaciji parasipatičnega živčnega sistema, ki je ključno za regeneracijo in razstrupljanje, ter obnovo DNK-ja. Devon nas bo med drugim naučil kako postati samozadosten in se prehraniti z dihom.

🌺

10x gostovanje Angel Evans, specialistke za mikrobiom in neurobiokemijo, obnovo možganov in neurotransmiterjev, ustavitev degenerativnih bolezni, celično razstrupljanje, dvig zavesti, kreativnosti in ‘cutting-edge’ pomlajevanja.

🌺

Redne vadbe z Darjo Pristovnik, ki je po hudi prometni nesreči in številnih operacijah hrbtenice čudežno rehabilitirala svoje telo, ter osupnila zdravnike, ko je pri 40ih proti vsem možnostim ne samo zanosila, ampak tudi rodila zdravo deklico.

🌺

Številne vrhunske predavatelje, terapevte in bralce energij/zvezd/akashe, ki ti bodo pomagali usodnost preobraziti v ugodnost: Sasha Cobra, Baba Dare, Baba Femi, Bella La Vey, Alila Grace, Lien Simcic, Neža Slak, Primož Kozole

🌺

Z nami bo tudi moj mož Garrett Maxwell, ki je po težkih zdravstvenih preizkušnjah sistematično in poglobljeno razstrupil svoje telo in ima zdaj, pri 52-ih testosteron 20-letnika. Istočasno pa že več kot 25 let pomaga svetovnim bestselling avtorjem z milijonskimi nakladami iz področja zdravja, odnosov in rasti … pri prenašanju njihovega sporočila v svet; tako da je tako zasebno in poklicno ves čas na tekočem z najbolj vrhunskim znanjem, ki nam ga bo z veseljem predal. Garrett je pomagal pri prodaji več sto milijonov knjig.

🌺

Izjemno skupnost Sočnih Žensk, ki se vse spopadamo s podobnimi izzivi in imamo enake želje: živeti mirno, zdravo, sočno, in sijoče življenje.

🌺

Varno oazo, ki te bo vedno podprla in ti pomagala, da se vedno premikaš naprej, ter se iz vsakega izziva dvigneš še močnejša in sočnejša, kot prej.

KAKO BO POTEKAL NAŠ URNIK?

1x na teden, vsak torek (2h), PRAKTIČNA VADBA za tvojo Večno Sočnost:

15 min: Vodilo tedna, Bioritemska Ura Taoistične medicine*

30 min: intenzivna Tao Joga Obraza

30 min: Večno Sočna Joga Telo+Obraz

30 min: prsi+maternica, kristalni jajček+meditacija

(Vadba izmenično Savina Atai in Darja Pristovnik)

1x na mesec: VIKEND RETREAT online v živo (sobota, nedelja, ponedeljek):

Vsakič predavanje: Savina Atai, Devon the Black Airbender, Angel Evans in gostje, prevod in povezovanje Savina Atai

Vsak dan približno dve uri, ob 20ih, s prevodom kadar so tuji gostje, po predavanju pa dobiš tudi ZAPISKE.

1x na mesec: MINI RITUAL & JUICY HACKING meseca:

Mini ritual meseca za vsak dan z vajo Tao Joge Obraza, diha in telesa (Darja Pristovnik)

Juicyhacking meseca: izbor naj prehrane, dodatkov, superživil, nege in delovanja za tekoči mesec po Bioritemski uri Taoistične medicine (Savina Atai)

1x na mesec: INTIMNI POGOVOR

1x na mesec: INTIMNI POGOVOR, Osho tarot in odgovori na vprašanja (Savina Atai)

3x bonus INTIMNI MAGNETIČNI RETREATI

12-dnevni magnetični retreati bodo avgusta, novembra in februarja. Vsak bonus retreat bo potekal bo od ponedeljka do druge nedelje, vmes bodo vadbe, kot na urniku, v torek. Torej skupaj bomo 14 dni v izjemni pomlajevalni rutini. Retreate bova vodili izključno Darja Pristovnik in jaz, gostje bodo ob drugih terminih. Zato, da bomo res delale naše vaje in jih poglabljale.

V online šoli Sočna Detox Kraljica imaš na voljo 4 paketke:
 1. CELO ŠOLO vadbe + vikend predavanja z retreati + Juicyhacking mini videe
 2. Vadbe + Juicyhacking
 3. Vikend predavanja in retreate + Juicyhacking
 4. Mini paket: Juicyhacking videi
Bonus treh retreatov je za PRVE TRI paketke. Tiste z mini paketkom pa dobite bonus: en retreat, avgustovski. Tiste, ki ste vzele celo šolo v enem obroku, pa imate tudi poseben bonus in sicer vikend Tečaj Diagnostike Obraza in Tao Face Taping, kinesologije obraza. Ti trije retreati bodo na voljo tudi posebej - a je njihova cena enaka ceni šole. Ti pa jih dobiš kot bonus, ob vpisu.
 

Vadbe in retreati bodo izmenično podprti z aparatom frekvenčne medicine Eductor in Scalar, za še potencirano pomoč pri regeneraciji in razstrupljanju.

Vsaka vadba, predavanje iz retreata, intimni pogovori in video vsebine te bodo vedno čakale v učilnici, da jih lahko kasneje ali znova narediš in poslušaš. Vsi tuji predavatelji bodo prevedeni, dobiš pa tudi zapiske.

Večina srečanj v živo bo potekala preko Zooma - ker ni omejitev glede vsebin, kot so npr. na Facebooku (kot npr. nega prsi, vadba z jajčkom, znanje superživil). Če slučajno še nikdar nisi uporabljala Zooma, boš dobila vsa navodila, čisto preprosto je. Imeli bomo tudi svojo spletno učilnico, do katere boš imela dostop. Pa Facebook in Telegram skupino. (Ki nista pogoj za spremljanje vsebine.) Vse prijave v Zoom, Facebook, Telegram so vedno lahko anonimne, sporočiš nam svoj vzdevek. Dostopi so pa skrbno zavarovani, naš program bo spremljal in zabeležil, če več oseb uporablja en dostop.

Pridruži se šoli Sočna Detox Kraljica.

Prijave so zaprte!

SLAVNOSTNA OTVORITEV ŠOLE: 24.4.2022

Prijave se zaprejo kmalu!

Vadile bomo po Bioritemski uri Taoistične medicine (ki je bila nagrajena z Nobelovo nagrado). V našem telesu in v naravi je dejavna posebna ura: ob določenem času v dnevu in letu so določeni organi dejavni - takrat jih lahko najbolj okrepimo in vse, kar v tistem času naredimo zanje se nam izjemno pomnoži. Me bomo uporabile pomoč narave za maksimalno obnovo in razstrupljanje.

5 žensk v tebi

Po Bioritemski uri Taoistične medicine je tako v tebi, kot v naravi prisotnih pet elementov kreacije. Element vode, ognja, zemlje, lesa in kovine. Če so vsi ti elementi aktivirani in v ravnovesju, vlada harmonija in zdravje.

V Tebi živi 5 elementov, 5 oblik Ženske energije.

VIZIONARKA, MAGNETIČNA, ČAROBNICA, ZDRAVILKA IN KRALJICA.

Vsaka je povezana z določenim notranjim organom in žlezo, pa tudi s specifičnimi vrlinami, čustvi in notranjimi močmi. Ko je vsaka od njih prebujena in prehranjena, zasiješ v vseh svojih potencialih, zaživiš, kar si: ZLATA ŽENSKA.

Bolj neguješ in prehranjuješ vseh 5 Žensk v sebi, več obilja imaš v vseh aspektih v svojem življenju.

V tebi je VODA. Njen glavni organ so ledvice. To je ČAROBNICA v tebi.

Sestavljena si iz ZEMLJE, ki se materializira v vranici. To je tvoja ZDRAVILKA.

Ti si LES. Vodijo ga jetra. To je VIZIONARKA v tebi.

Tvoj OGENJ – vlada mu srce. To je MAGNETIČNA Ženska v tebi.

Pa KOVINA. Glavni organ so pljuča. To je tvoja KRALJICA.

Vseh pet elementov, pet žensk mora biti prižganih in enakomerno aktivnih: to ti zagotavlja zdravje telesa, čustev in vrlin. Če ti en element manjka, potem tvoje življenje ni stabilno. Če en prevladuje, potem nastane kaos, ker se drugi izčrpujejo

Povezava / stikala v in na telesu: vranica, trebušna slinavka, zgornja veka, spodnji del ličnic, zgornja ustnica, želodec, mišice.

Prinaša ti: prijateljstvo s svojim telesom, idealno telesno težo, zmožnost, da polna energije uspešno žongliraš med vsemi svojimi življenjskimi vlogami.

Pogoj za to, da je ZDRAVILKA PRIŽGANA: prehranjena vranica, razbremenjena žleza slinavka – brez poskakovanja krvnega sladkorja, pravilno razmerje med kislinami in bazami, pravo razmerje med mišicami in maščobo v telesu, obrazne mišice v formi, cirkulacija limfe, prepuščanje, da drugi skrbijo zate, da si privoščiš počitek.

Povezava / stikala v in na telesu: ledvica, jajčniki, nadledvična žleza, epifiza, hipofiza, maternica, spodnja veka, področje brade, sluh, kosti, možgani, nevrotransmiterji, spomin, sklepi, hormonski sistem.

Prinaša ti: neomajno vero vase, izvorno življenjsko energijo, intuicijo, otroško nedolžnost in čistost, duhovno zavest, magnetično spolno energijo, erotičnost, orgazme, senzualnost, zavedanje sebe, občutek varnosti, zmožnost direktnega »downloadanja« kreativnih idej, informacij in znanja.

Pogoj za to, da je ČAROBNICA PRIŽGANA: spočita nadledvična žleza, napolnjeni spolni organi, povezava med levo in desno možgansko polovico, ohlajeno simpatično živčevje, spuščena kortizol in adrenalin, oživljenja križnica, prebujeni jajčniki, prehranjene kosti in sklepi, oživljene in močne krožne mišice.

Povezava / stikala v in na telesu: srce, žleza timus (žleza imunskega sistema), krvožilni sistem, prsi, hormon ljubezni in orgazma – oksitocinom, serotoninom – hormonom sreče, celotnim endokrinim sistemom, sijajem tvojega obraza, feromoni, žarom tvojega bitja.

Prinaša ti: intimno partnerstvo, radost, smeh, ljubezen, spoštovanje in samospoštovanje, privlačnost, zmožnost dajanja, komunikacijo, sposobnost uživanja sedanjosti, hvaležnost, čutnost, odprtost, kemijo, javno nastopanje, dober vtis, simpatičnost, dobrovoljnost.

Pogoj za to, da je MAGNETIČNA PRIŽGANA: svobodno srce, odprt timus (žleza imunskega sistema), stik s prsmi in prsnimi bradavičkami, napolnjene zaloge hormona oksitocina, spolna energija zlita z energijo ljubezni odprtost in zaupanje v ljubezen, kisik v ožilju.

Povezava / stikala v in na telesu: pljuča, ščitnica, nazolabialni del obraza, ličnice, koža, črevesje, imunski sistem.Prinaša ti: denar/blaginjo, zdravo postavljanje mej, odpuščanje, svobodo, pretočnost čustev, razbremenjenost preteklosti in travm, uspešno filtriranje pravih in napačnih ljudi na tvojem »dvoru«, red v odnosih, red v življenju, prevzemanje odgovornosti za svoje življenje, jasnost v izražanju, avtentičnost, osebno integriteto.


Pogoj za to, da je KRALJICA PRIŽGANA: pretočnost diha, pljuč, čustev in črevesja, idealna črevesna flora, optimalno delovanje ščitnice, funkcionalen imunski sistem, prekrvavljena koža, pretočnost v vezivnem tkivu in meridianih, spuščanje in odpuščanje ljudi in situacij iz življenja.

Povezava / stikala v in na telesu: jetra, hipotalamus, živčni sistem, oči/vid, področje med obrvmi, ličnice, hormon dopamin in melatonin (najmočnejši antioksidant), žolčnik.

Prinaša ti: fokus, vizijo, inspiracijo, rezultate, dokončanje začetega, materializiranje idej, inovacijo, produktivnost, večno mladostnost, najstniško energijo, gibčnost telesa in duha, regeneracijo, razstrupljanje, igrivost, humor, domišljijo, živahnost, potrpežljivost.

Pogoj za to, da je VIZIONARKA PRIŽGANA: močna, čista jetra, aktiviran hipotalamus, sproščen živčni sistem, pravilna uporaba jeze, pravo razmerje med aktivnostjo in počitkom, spanje, fleksibilne kite, gibljiva hrbtenica, redno gibanje, razstrupljeni notranji organi, dovolj klorofila v prehrani, potrpežljivost in toleranca.

 

Vadba bo prilagojena tako, da bomo sistematično negovale vseh 5 Žensk v Tebi in vse, kar je povezno z njimi, skladno z letnimi časi.

Če smo PRESKRBLJENE in PRIPRAVLJENE, se lahko SPROSTIMO in UŽIVAMO v letu 2022!

Če ne bomo uživale, se nam bo zmešalo, naši hormoni pa se bodo do konca izsušili - in ko se izsušijo hormoni, se izsuši naša življenjska sila.

Pridruži se šoli Sočna Detox Kraljica.

Prijave so zaprte!

12 MESECEV SOČNOSTI

1

APRIL: LEPOTA

VIZIONARKA, ELEMENT LESA

Les, zemlja, ogenj. Jetra, vranica, srce, krvne žile, kapilare, hipotalamus. Čelo, sence, področje okoli oči, temporalna mišica. Kondicija, topljenje maščob. Prožnost /moč. DETOX JETER

2

MAJ: POMLAJEVANJE

MAGNETIČNA, ELEMENT OGNJA

Srce, jezik, teme, osrčnik, timus. Kostna masa obraza, lobanjske mišice, mišični stiki. Ritem trening. Lepotne maske za obraz, lase, smoothiji. 6.5. začetek poletja po TKM. DETOX ODNOSOV

3

JUNIJ: VAROVANJE SRCA

MAGNETIČNA, ELEMENT OGNJA

Srce, tanko črevo, trodelni grelec, osrčnik, timus. Moč rok je moč srca. Povezava maternica-srce. Krožni gibi, trebušni plesi. DETOX KOŽE + BIO HACKING

4

JULIJ: PRISOTNOST TUKAJ IN ZDAJ

MAGNETIČNA, ELEMENT OGNJA

Tehnike za ustavljanje misli. Meditacije. Trening miselne naravnanosti. DETOX MISLI (kako postati gospodar svojih misli, kako ne dovoliti, da bi mimoidoče misli prevladale tebe, trening koncentracije)

5

AVGUST: HARMONIJA 5-IH ELEMENTOV

ZDRAVILKA, ELEMENT ZEMLJE

Vzpostavljanje in ohranjanje čustvene stabilnosti. Qi Nei Tsang - masaža trebuha. 5 oblačkov + masaža prsi. Meditacija zlate nitke. Ravnotežnostni položaji. DETOX VPLIVOV OKOLICE IN NJENIH PROJEKCIJ V TELESU (kako očuvati in ohranjati svojo miselno naravnanost, svoj film, svoje čustveno ravnotežje, kako ostati v svojem balončku)

6

SEPTEMBER: OZAVEŠČANJE ŽIVLJENJSKEGA PROSTORA 

KRALJICA, ELEMENT KOVINE

Pljuča, debelo črevo, koža, sinusi, ščitnica, obščitnične žleze. Zadihaj predihaj. Točka kril. Nasolabialni predel, ličnice, obnosne mišice. Roke, ramena, prsni koš, trebuh. 23.9. jesensko enakonočje. DETOX OD POŽIVIL (KOFEIN, NIKOTIN…)

7

OKTOBER: KREPITEV, ODPORNOST

KRALJICA, ELEMENT KOVINE

Izdih, izločanje, odslavljanje, poslavljanje, hvaležnost, pogum, odločnost. Debelo črevo, odpornost. Postavljanje mej, poravnava svoje krone, vračanje v svoj dvor. Imunski sistem, nos, vonj, disciplina. DETOX ČUSTEV

8

NOVEMBER: HORMONI, ANTI-STRES

ČAROBNICA, ELEMENT VODE

Ledvice, mehur, kosti, lasje, zobje, hormoni, možgani, sluh, reproduktivni organi, področje pod popkom. Spodnja veka, ustni kotički, brada, ušesa. Zadnjica, stegna. 7.11. začetek zime po kitajski medicini. DETOX TEŽKIH KOVIN, RADIACIJE (BIORESONANCA, ZAPPER, SCIO…)

9

DECEMBER: GLOBINSKA OBNOVA, SPANJE 

ČAROBNICA, ELEMENT VODE

7 centrov žlez, 3 tan tieni, presredek. 57 mišic obraza, vrat, lobanjske mišice. Trebušne mišice medeničnega dna. 21.12. zimski sončni obrat. DETOX ŽLEZ.

10

JANUAR: ČUSTVA 

ČAROBNICA, ELEMENT VODE

Zadihaj, predihaj. Meridiani, mikrokozmična orbita, križnica – poganjalka ljubezni. Strah/stres, žalost/krivda, skrb/vznemirjenost, jeza/zamera, nestrpnost/sovraštvo. Krožne mišice obraza. DETOX PREPRIČANJ, MOČ MISLI, KAKO OGRETI TELO

11

FEBRUAR: DETOX 

ZDRAVILKA, ELEMENT ZEMLJE

Vranica, želodec, mišice, pankreas, sončni pletež, prsi, imunski sistem. Spodnji del ličnic, zgornja veka, zgornja ustnica. Stabilnost, mišični tonus in preoblikovanje. 4.2. začetek pomladi po TKM. DETOX OD SLADKORJA

12

MAREC: HUJŠANJE IN UČVRSTITEV

VIZIONARKA, ELEMENT LESA

Jetra, žolčnik, živčevje, oči. Področje med obrvmi, čeljustni sklep, vrata življenja. Dinamične asane, topljenje celulita. Zasuki. Limfa, kri, točka kril. Lifting obraza, cirkulacija, obnova kože. Roke, trebuh, stegna, zadnjica. 20.3. spomladansko enakonočje. DETOX ČREVESJA

Skozi različna obdobja svojega življenja sem rada nabirala različna znanja, se izobraževala in delala na sebi. Tako sem prišla v stik tudi s Savinino šolo. Pričakovala sem, da bomo izvedeli veliko, delali na sebi, osebno rasli, spoznali kakšno koristno vajo, vendar se je zgodilo mnogo več. Spoznala sem neverjetno močno skupnost, ki se podpira, sodeluje, skupaj raste in se razvija. Z nekaterimi sem spletla prav posebna prijateljstva podobno mislečih žensk, za katere bom večno hvaležna. Imela sem možnost spoznati pogum, ranljivost, iskrenost, sočutje, srčnost, odgovornost, zgled, neverjetno širino znanja in mnogo več naše Savine in njene nepogrešljive ekipe. Znanje, ki sem ga dobila v tej šoli se mi zdi neverjetno praktično, koristno in aktualno. Zajema zelo široka področja povezana z zdravjem, osebno rastjo, medsebojnimi odnosi in še čem. Spletna učilnica, pomembna znanja domačih/ tujih predavateljev, opora in oaza v tako pomembnem času svetovnih ter osebnih preizkušenj, je le nekaj, za kar bom večno hvaležna. Savina in celotna ekipa, želim vam vse dobro, veliko sočnosti in povezanosti na tako pomembni a lepi poti. Objem,

Urška Glen

Sem že od začetka del te izjemne šole in res si ne predstavljam življenja brez naših srečanj in druženj. Šola mi je pomagala iti skozi različne težke življenjske situacije. Je moj sveti tempelj, kamor se pridem spočit in napolnit, regenerirat in dvignit vibracijo. Tukaj sem prvič v življenju začutila del sebe, za katerega nisem niti vedela, da obstaja. Zbudil se je del mene, ki sem ga iskala že od nekdaj in sem se povezala z globino svoje duše in svoje sočne ljubezni do sebe. Začutila sem kdo sem, kaj je moja prava resnica, kakšna ženska sem, kakšno življenje mi pripada in kdo so moji ljudje. Ta Nova Ženska v meni je našla pogum in za vedno končala s toksičnim odnosom, poglobila se je vase, delala naše retreate in vaje iz šole in ponovno našla moč v sebi, našla svojo vizijo. Želela bi, da bi se vse ženske tako počutile in vedele kaj imajo v sebi! Včasih je samo ena vaja dovolj, da takoj greš v svojo sočnost, v svojo mehkobo, v svojo pravo energijo, v svoje resnično zavedanje sebe. Ta šola je zakladnica znanja!

Hvala ti, Savina, izjemna učiteljica si! Vedno daš več kot pričakujemo, narediš tisto, kar obljubiš in si ves čas ALL IN, tudi, ko imaš svoje izzive, deliš z nami in si z nami. Držiš varen prostor za vse nas, se počutim sprejeto, slišano, varno. Rada te imam. HVALA!

Mia

Pisalo se je leto 2018, ko sem slišala za skupno popotovanje z Zlatimi tigricami. Želela sva si otroka. Kljub vsem odličnim kliničnim rezultatom, nisem zanosila. Odločila sem se, da odidem na pot spoznavanja sebe, lastnega telesa, cikličnosti, sočnosti. Še danes se spominjam, kako sem si za geslo izbrala Mojeleto2019.Takšne podpore še nisem čutila nikoli v življenju: po vseh vrtincih, viharjih, deročih in stoječih rekah smo potovale skupaj z vseobsegajočim znanjem, ki nam ga je tako srčno, iskreno, brezkompromisno predajala Savina z ekipo. Vse, resnično vse je bilo ob pravem času. Spoznala sem čudovite ljudi, pridobila znanje in spoznala Sebe, svoje lastno telo, svoje odnose. S pomočjo vseh čarobnih vaj (za obraz in telo) sem donosila zdravega fantka. Prišel je kar naenkrat, čeravno že veliko let tako zaželen. Kot je prišla ta šola, v vsem svojem sijaju. Sr(e)čno, drage popotnice, spet skupaj jadrajmo na krilih svobode, prelite s sočnostjo in samospoznavanjem.

Maruša Kos

Vrsto let sem čutila odtujenost od moje "ženskosti". Hiter ritem življenja, skrb za študij, delo, preživetje...me je vse bolj oddaljevalo od čutenja same sebe, zavedanja telesa in svoje cikličnosti, kar se je vedno bolj kazalo tudi na področju zdravja. Želela sem si na čimbolj naraven in samostojen način ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu in ravno v tistem času se je odprla priložnost za prijavo v Savinino šolo - "TO je TO!" sem si rekla. 
Na nežen, ljubeč in ženstven način predano vse potrebno znanje za samopomoč in rast.  Hvaležna sem za vse neprecenljivo znanje, ki sem ga v zadnjih dveh letih prejela skozi predavanja in vaje Savine, Darje ter gostujočih predavateljev iz Slovenije in celega sveta. Tehnike, ki sem jih v šoli spoznala so mi pomagale narediti preboj na različnih področjih življenja. 
Češnjico na vrhu torte je zame vsekakor predstavlja ta "skupnost"  vseh čudovitih sošolk, ki se je v tem času oblikovala - lepo je bilo videti kako smo se med seboj podpirale, si bile v težkih trenutkih druga drugi v oporo, se veselile vsakih uspehov in skupaj soustvarjale to varno oazo v kateri smo se vse počutile dobro in sprejeto.
 
Anja Sedevčič

V tem kaotičnem svetu je tako dragoceno biti del skupnosti, v kateri se lahko z užitkom in opolnomočeno razvijaš v najboljšo različico same sebe. Globoko sem hvaležna, da sem del Savinine družine. Obožujem iskrena in strokovno podkovana predavanja, širino tem, ki jih naslavljamo, našo učilnico, ki je pravcata zakladnica znanja in mi omogoča, da brez stresa sledim dogajanju v lastnem tempu in dejstvo, da nas Savina vedno znova preseneča z dodelanimi materiali, s pomočjo katerih je še lažje ujeti ritem skupine. Čeprav ji sledim že nekaj let, sem vsakič znova nadušena, ko enake teme spoznavam z vedno novih zornih kotov in v vedno večje globine. V naši skupnosti ni razredčenih odmerkov povprečja, samo avtentično raziskovanje povezanosti vsega. Ko ne morem več, ko se mi zdi vse brez veze, ko tonem pod bremeni stresa ... me ta skupnost osveži, napolni z energijo, podpre in mi da orodja, s katerimi prebrodim krizo. Kaj bi si lahko še boljšega želela?. 

Tanja Sodja

Hvala draga Savina in vsa ekipa!

Hvaležna sem, da mi je bila dana priložnost udeležiti se take neverjetne šole, edinstvene na svetu, kjer sem z vašo pomočjo naredila veliko prebojev v življenju in postala boljša oseba sama sebi. Hvaležna sem za skupnost, ki se je ob tem ustvarila in ta domačnost, ki je nastala v toliko letih skupnega preživljanja časa. Hvala draga Savina za vse tvoje znanje in entuziazem, ki ga vlagaš v svoje življenjsko delo. Vidi, čuti se, da živiš za to, kar delaš, da ti je mar in vidijo se enormni rezultati na vseh nas. Zaradi tebe si upam več, kot bi si in imam ključe, kako se povezati s sabo, ni važno, kje sem, kaj se mi dogaja. Vedno imam sebe. S svojim neverjetnim življenjem in sanjskim partnerstvom si velik vzgled in sem ponosna, da sem se lahko učila od tebe. 

Petra

SAVINA ATAI Je otroška in najstniška leta preživela ob stopalih številnih svetovnih mojstrov duhovnosti in regeneracije, ter se najbolj od blizu učila starodavnih skrivnosti obnove. Kot deklica je bila 6x krščena, prejela je več kot 100 posvetitev. Še preden je začela hoditi v osnovno šolo jo je Maharishi Mahesh Yogi, oče transcedentalne meditacije, naučil posebne tehnike jogijskega lebdenja. Pila je urin z avatarji in jedla prano z velikimi guruji.

Ekstremno otroštvo, ki je bilo poleg izjemnega znanja polno globokih travm in zlorabe, ter nevarnih prehrambenih režimov, je na njenem zdravju pustilo hude posledice. Pri 25 letih je imela hormone 80-letnice, ter resno obliko avtoimune bolezni Mast Cell Activation Syndrome. Fizično in psihično je bila popolnoma izsušena.

Takrat se je zakopala v vso znanje, ki ga je kot deklica začela dobivati, začela ločevati zrno od plev, ter raziskovati najnaprednejša dognjana over-the-edge medicine. Ugotovila je, da je glavna skrivnost obnove telesa v aktivaciji t.i. ‘Zlatih hormonov’, ki se nahajajo v glavnih stikalih v našem telesu, v žlezah v glavi. Te so ključne za naše zdravje, fokus, energijo in pomlajevanje. Skupaj s strokovnjaki je razvila edinstven sistem vadbe ‘Tao Face Yoga’, ki preko posebnega treninga obraznih mišic aktivira celotni endokrini sistem. Za celovito regeneracijo in pomlajevanje, čustveno moč, kreativnost in aktivacijo naših potencialov.

Zdaj, pri skoraj 42-ih letih ima hormone 25-letnice, travme pa je preoblikovala v svoja krila.

Z vsem srcem deli svoje praktično znanje: več tisočim ljudem je pomagala, da so se dvignili iz izgorelosti in zasijali.

V Savinini akciji ‘Juicy & Strong’ se je priključilo več kot 40.000 ljudi iz celega sveta, ter gostje kot so Mantak Chia, Wim Hof, Dave Asprey …

Lani je sodelovala na Flow Summitu, v izjemni družbi Joe-a Dispenze, Gregga Bradna, Byron Katie, Dalai Lame … Tudi letos bo del tega Summita, po celem svetu, spet v krasni družbi dragocenih predavateljev.

Je avtorica knjižnih uspešnic, gostja TV oddaj, predavateljica - ki je svojo tehniko predstavila med drugim v Santa Barbara Cancer Centru. Stalna avtorica v sloviti Yoga Magazine. In skupaj z največjo svetovno avtoriteto taoističnega znanja in bestelling avtorjem Mantakom Chio pripravlja knjigo o Tao Face Yogi in Juicy Hackingu - sistemu, ki popolnoma obnovi hormone, čustva in moč

Pridruži se šoli Sočna Detox Kraljica.

Prijave so zaprte!

IZJEMNI GOSTJE S SOČNIM ZNANJEM

Darja pristovnik

Diamant na kroni znanja o Tao Face Yogi, dihanju, globoki regeneraciji in čudežni rehabilitaciji. Darja je dokaz, da je nemogoče mogoče. Njena zgodba ponovnega vstajenja po hudi prometni nesreči, številnih težkih operacijah, zanositvi in donositi proti vsem verjetnostim - pa je inspiracija za vse nas.

Angel Evans

Raziskovalka mikrobioma, nevrotransmitorjev, imunskega sistema in obnove telesa na celični ravni. Skupaj s svojo ekipo znanstvenikov pomaga pri pomlajevanju telesa in vzpostavljanju zdrave biokemije v možganih, kar je ključno za naše mentalno zdravje in čustvovanje.

Devon

Devon, The BlackAirBender, se prehranjuje z dihom in izključno tekočino. Razvil posebno tehniko Alchemy Breathwork, ki jo uporabljajo številni vrhunski športniki in high-preformance ljudje, za doseganje vrhunskih rezultatov

Devon je tudi moj osebni trener dihanja, njegovo znanje je nekaj čisto posebnega in temelji na aktivaciji parasipatičnega živčnega sistema, ki je ključno za regeneracijo in razstrupljanje, ter obnovo DNK-ja. Devon nas bo med drugim naučil kako postati samozadosten in se prehraniti z dihom.

ANGEL NAS BO NAUČILA KAKO RAZSTRUPITI TELO

Devon bo naš trener dihanja

darja nam bo predala praktična znanja

Bella La Vey

Uradno posvečena izvorna Bela Tigrica, holistična spolna terapevtka, mojstrica tantre, certificirana Wudang Chi Gong mojstrica in pisateljica, nam bo predala največje skrivnosti starodavnih mojstric pomlajevanja, zapeljevanja, spolnosti in nesmrtnosti.

Preden je začela raziskovati umetnost ljubljenja Belih Tigricm je bila Bella ena najbolj iskanih in slavnih domin na svetu - kar ji je omogočilo, da resnično spozna celoten spekter spolne energije, ter vzvode, ki so vzrok za blokade, travme, sram in krivdo na tem področju. Z Bello bomo delale ogromno praktičnih vaj izvornih Belih Tigric; naučila nas bo vse od Chi Gonga Belih Tigric, do mojstrstva slavljenja moškega uda; istočasno pa se bomo lahko dotaknile največjih ran in tabujev iz tega področja (pri ženskah in moških), jih zacelile, razumela in se naučile svete spolnosti.

Znanje, ki nam ga bo Bella predala ni v taki obliki dostopno nikjer na svetu.

Alila Rose Grace

Strokovnjakinja za alkimijo menstruacije, yoni spaje, naravno regeneracijo maternice, čas po porodu in prehod v menopavzo, ki predava širom po svetu.

Sasha Cobra

Svetovna avtoriteta za intimnost, orgazmičnost in stik s svojo esenco, specializirana za sproščanje blokad in travm spolne energije. Netflix je posnel dokumentarec o Sashinem delu, ki je dosegel več kot 150 milijonov ljudi. 

Garrett Maxwell

v zadnjih petindvajsetih letih je številnim svetovnim bestselling avtorjem pomagal do prodora njihovih knjig in znanja; predvsem iz področja zdravja, pomlajevanja in kvalitete življenja. 

Istočasno pa sam raziskuje in živi te teme, ter trenutno piše knjigo iz tega področja. Po tistem, ko so mu izmerili najvišje vrednosti težkih kovin v telesu, se je leta nazaj podal na pot sistematičnega in globokega razstrupljanja in obnove hormonov, ter ima zdaj pri petdesetih letih testosteron višji, kot dvajsetletniki. Glede na to, da je Garrett moj dream come true mož, pa lahko potrdim, da je res pravi vir, da moške uči kako in zakaj zadrževati ejakulacijo, popolnoma resetirati svoje hormone in vstopiti v svojo Moško Moč - in s to energijo so-kreirati globok, sočen intimni odnos.

BABA FEMI

Vrhovni svečenik IFA-e, predava, uči in iniciira po celem svetu - Mojster branja energij, vpogleda v prihodnost in zaščitnih obredov.

LIEN SIMčIč

Mednarodna holistična svetovalka in energetska zdravilka za utelešenje duše in našega poslanstva.

Neža Newton

Tantrična Mojstrica, ki živi in uteleša sveto intimnost, iniciatorka Orgazmične Moči in ljubečega dotika.

BABA dare

Baba Aksanmon Sangodare Ifagbemi (na kratko Baba Dare) pomeni ‘Tisti, ki raziskuje Nebo in Znanost Narave’.

Odračal je v rezervatu Navajo Idijancev v Arizoni, potem pa doštudiral matematiko in računalništvo, kasneje je delal za NASO, na njihovem space shuttle programu.

Skoraj 30 let nazaj je začel raziskovati sveto geometrijo, ter se popolnoma posvetil svoji duhovni poti, ter IFA svečeništvu, kjer je bil iniciiran kot duhovnik IFE, Egungun, Egbe, Sango, Obatala in Oshun.

Predaval je v več kot 60 državah, ter 8 let učil Egiptologijo in Matematiko v Kairu, Egiptu.

PRIMOŽ KOZOLE

Mojster BaZi Taoistične astrologije, Feng Shuei-ja, taoizma in borilnih veščin.  

Njegove letne BaZi napovedi so neprecenljive, pa tudi presenetljivo natančne - polne praktičnih nasvetov kako lahko vedno, vsako usodnost, spremenimo v ugodnost. Kako se zaščitimo, kateri prostori v stanovanju nas glede na ‘leteče zvezde’ v določenem letu najbolj podprejo in kako dano leto lahko uporabimo v svoj prid, ne glede na zunanje okoliščine. Ko razumemo energijo leta - potem se lahko nanjo pripravimo, ter jo uporabimo, sodelujemo z njo.

Nataša Forstner Holešek

Nutricionistka, strokovnjakinja za brezutensko prehrano, ki s svojo zgobo inspirira in pomaga pri razumevanju kako pozdraviti vnetne procese v organizmu in zaživeti svoj poln sijaj.
Verjamem, da se vsakdo lahko dobro počuti v svojem telesu. Da lahki ima veliko energije in počne stvari ki ga veselijo, ne glede na postavljene diagnoze.
 
Zakaj se želim dobro počutiti v svojem telesu? Ker je ples moja največja strast in lahko plešem. Ker lahko vadim jogo. Pa tudi zato, ker obožujem smučanje in v zimskem času lahko smučam. Takrat se počutim odlično. In da vse to lahko počnem, potrebujem telo, ki me pri tem podpira in mi to omogoča.
In moje telo je danes v odlični formi in me pri vseh aktivnostih odlično podpira.
 
Ampak ni bilo vedno tako. Pred dvanajstimi leti se nisem dobro počutila v svojem telesu. Nenehno sem bila utrujena in zaspana. Nisem imela energije, da bi naredila karkoli. Moje telo je bilo ves čas izčrpano in na telesu nisem imela nobenih mišic. Tudi izgledala nisem dobro. Zmanjkovalo mi je energije, da bi opravila tudi samo tiste nujne vsakodnevne stvari, kaj šele da bi počela nekaj kar me veseli, ali pa da bi skrbela zase in za svojo družino.
Bolj kot vse na svetu sem si želela zdravo telo. Brez bolečin v hrbtenici, da me ne bi boleli sklepi, da ne bi bila napihnjena. Pa da me ne bi bolel trebušček ko kaj pojem in tudi vmes. Da ne bi imela refluksa po vsaki jedi in da ne bi ostala vedno ko kaj pojem popolnoma brez energije. Zame je bil to res velik boj. Da sem svoje telo popolnoma prenovila in se sedaj počutim odlično sem potrebovala kar nekaj časa. Kljub univerzitetni diplomi iz živilske tehnologije in prehrane, sem se poglobila v študij fiziologije prehrane, anatomije človeškega telesa in pričela z delom na lastnem telesu. Naštudirala sem ga res podrobno in danes se počutim boljše kot kadarkoli. 
 
Za moje slabo počutje je bil največji krivec gluten. Morda je to rešitev tudi za vaše dobro počutje? Se tudi vi slabo počutite in ste brez energije? Vas muči refluks po jedi? Vas morda napihuje in ne veste kaj je temu vzrok? Vas bolijo sklepi in jemljete dodatke, pa vseeno ni tako kot je bilo včasih, ko vam o tem ni bilo treba razmišljati in je bilo dobro počutje vsak dan povsem samoumevno?
 
S Savino bova razkrili kako se lahko tudi vi počutite boljše. Povedali bova kako se prehranjevati in na kaj moramo biti pozorni pri prehrani brez glutena in vas povabili, da sami poskusite. Naše dobro počutje je največ vredno. Takrat ko se počutimo dobro, lahko uživamo življenje. Če ne skrbimo dobro za naše telo, kje bomo pa potem živeli?

DAVID FAVOR

Izjemno uspešen programer za največja Ameriška podjetja, je nekaj let nazaj začel izgubljati svojo največjo moč: svoje možgane, fokus in spomin. 

Najprej se je sprijaznil z demenco, konec koncev je bil že dedek. Potem pa se je podal na pot temeljitega razstrupljanja in jo naštudiral tako do potankosti, kot natančno programira. Iz pozabiljivega, šibkega dedka se je prelevil v fokusranega, zdravega in produktivnega Moškega, ki ima zdaj boljši spomin, koncentracijo, hormone in poslovne rezultate, kot kdajkoli. David je dokaz, da je regenaracija možna v vseh letih našega življenja in da nikoli ni prepozno za nov začetek.

JURE BORNŠEK

Fizioterapevt, mio refleks terapevt in vodja fizioterapevtov Slovenske reprezentance na Olimpijskih igrah nam bo pomagal razumeti povezanost med vezivnim tkivom, psoas mišico, živčnim sistemom in sposobnostjo našega organizma za razstrupljanje.

KATARINA IN JEROME

Katarina Marinč je učiteljica kundalini joge, univerzalnih zakonov in portalov, svete geometrije, multiterapevtka in mednarodna predavateljica. Jerome Boujon je  znanstvenik, izumitelj, ekspert svete geometrije, kreator izuma Diamantna Zemlja, multiterapevt, mednarodni predavatelj, učitelj kundalini joge in pevec manter.

Katarina je učiteljica s srcem in dušo že 29 let. Zadnjih šest let živi v Franciji skupaj s svojim možem Jérômom Boujonom. Oba skupaj predavata, vodita delavnice in retreate, v mnogih deželah sveta. Jerome zase pravi, da je budilec zavesti. Njegova odkritja v sveti geometriji je sprejela tudi francoska akademija znanosti. Z nami bosta delila strukture svete geometrije s pomočjo katerih lahko na enostavne in učinkovite načine prečistimo, uravnovesimo in opolnomočimo vse elemente znotraj sebe (zemljo, vodo, ogenj, zrak in eter). Še posebno je pomembno poznati in se reprogramirati v pravilni  strukturi vode (ikozaeder) in etra (dodekaeder), ki sta v sveti geometriji netočno zrisana že 2500 let: to pomeni, da smo kot posameznik in kot človeštvo v nezavednem sprogamirani v netočno strukturo vode, ki predstavlja naše čutenje, obilje in odnose in v netočno strukturo etra, ki je naša sposobnost zmanifestirati potrebno in željeno v to realnost.

KAKŠNE SO BILE PRETEKLE IZKUŠNJE S SAVININO ŠOLO

Bolj, kot mi žarimo in utelešamo sočnost, bolj s svojo prisotnostjo zdravimo druge.

vrednost, ki jo boš dobila

Večno Sočne Vadbe: 540€

Retreati z gosti: 828€

Tečaj Tao Joge Obraza: 369€

SKUPAJ: 1737€

+

intimni klepeti, mini mesečni rituali, mesečni Juicy Hacking videi, skupnost Sočnih Žensk:

NEPRECENLJIVO

Namesto 1737 eur … je šola TVOJA za 396 eur!

Cena šole je 1€ na dan!

 

Želim si, da najbolj dragoceno znanje na tem svetu dobiš in utelesiš v praksi, da ti je dostopno, da smo v teh časih polnih izzivov SKUPAJ! Zato je cena sestavljena tako, da se pokrijejo predavatelji, tehnični support in ekipa.

Sama vsako leto v svoja izobraževanja in osebna mentorstva vložim več kot 150.000 € … že leta. (V 2019 je bila ta številka še mnogo višja!) Vso znanje - ki ga sama kreiram in ki ga sestavljam, nadgrajujem in povezujem, ti bom predala. Določena znanja, ki jih boš dobila v šoli ni mogoče dobiti nikjer drugje, deljena bodo izključno z nami, za nas.

Redna cena vadb za en mesec je 45€, redna cena enega 3-dnevnega retreata je 69€. Paket vadb in retreata za en mesec bi te v redni ceni skupno stal 99€. Če pa kupiš celo šolo v enem znesku (396€), dobiš najugodnejšo ponudbo - to je 33€ na mesec za vse vadbe, retreate in bonuse. 

 

PLAČILO CELE 12-mesečne ŠOLE (vadbe, retreati, rituali, tečaj Tao Joge Obraza) LAHKO IZVEDEŠ V:

 • 1 OBROKU: Plačilo v enkratnem znesku pri vpisu: 396€ (namesto 1737€) + BONUS za vse, ki boste plačilo izvedle v enem obroku: vikend tečaj diagnostike obraza in ‘Tao face taping’ - kinesologije obraza
 • 3 OBROKIH: Plačilo v 3 obrokih po 149€ (1. obrok pri vpisu, 2. obrok: julij 2022 in 3. obrok: november 2022). Cena šolnine: 447€
 • 12 OBROKIH: Prvi obrok pri vpisu v znesku 39€ in 11 obrokov mesečno v znesku 39€. Cena šolnine: 468€

ČE ŽELIŠ KUPITI SAMO VADBE (12 mesecev vadb), LAHKO PLAČILO IZVEDEŠ V:

 • 1 OBROKU: Plačilo v enkratnem znesku pri vpisu: 269€ (namesto 540€)
 • 3 OBROKIH: Plačilo v 3 obrokih po 98€ (1. obrok pri vpisu, 2. obrok: julij 2022 in 3. obrok: november 2022). Cena šolnine: 294€
 • 12 OBROKIH: Prvi obrok pri vpisu v znesku 27€ in 11 obrokov mesečno v znesku 27€. Cena šolnine: 324€

ČE ŽELIŠ KUPITI SAMO RETREATE (12 retreatov), LAHKO PLAČILO IZVEDEŠ V:

 • 1 OBROKU: Plačilo v enkratnem znesku pri vpisu: 289€ (namesto 828€)
 • 3 OBROKIH: Plačilo v 3 obrokih po 109€ (1. obrok pri vpisu, 2. obrok: julij 2022 in 3. obrok: november 2022). Cena šolnine: 327€
 • 12 OBROKIH: Prvi obrok pri vpisu v znesku 29€ in 11 obrokov mesečno v znesku 29€. Cena šolnine: 348€

ČE ŽELIŠ KUPITI PAKET MINI SOČNA DETOX KRALJICA (Juicy Hacking meseca, Tao Yoga Obraza vaja meseca, Mini Ritual meseca), LAHKO PLAČILO IZVEDEŠ V:

 • 1 OBROKU: Plačilo v enkratnem znesku pri vpisu: 99€ (namesto 396€)
 • 3 OBROKIH: Plačilo v 3 obrokih po 37€ (1. obrok pri vpisu, 2. obrok: julij 2022 in 3. obrok: november 2022). Cena šolnine: 111€
 • 12 OBROKIH: Prvi obrok pri vpisu v znesku 11€ in 11 obrokov mesečno v znesku 11€. Cena šolnine: 132€
paket Samo sočni retreati z zlatimi gosti
289€
namesto 828€
Vikend retreati 1x mesečno
3-dnevne poglobljene delavnice (sobota, nedelja, ponedeljek)
paket 12 retreatov
BONUS: 3 magnetični (12-dnevni) retreati: avgust, november, februar
SKUPNOST: Facebook in Telegram skupina
Plačilo v 1 obroku: 289€
Plačilo v 3 obrokih: 3x 109€
Plačilo v 12 obrokih: 12x 29€
paket samo TEDENSKE VADBE ZA TVOJO VEČNO SOČNOST
269€
Namesto 540€
Sočna Detox Kraljica vadba 1x na teden (12 mesecev)
Tao Joga obraza, Večno Sočna joga, trening prsi, maternice, jajčnikov in manifestacijske meditacije
BONUS: 3 magnetični (12-dnevni) retreati: avgust, november, februar
SKUPNOST: Facebook in Telegram skupina
Plačilo v 1 obroku: 269€
Plačilo v 3 obrokih: 3x 98€
Plačilo v 12 obrokih: 12x 27€
paket MINI SOČNA DETOX KRALJICA
99€
namesto 396€
Juicy Hacking video meseca
Tao Yoga Obraza vaja meseca
Mini Ritual meseca
BONUS: 1 magnetični retreat (avgust)
SKUPNOST: Facebook in Telegram skupina
Plačilo v 1 obroku: 99€
Plačilo v 3 obrokih: 3x 37€
Plačilo v 12 obrokih: 12x 11€
Moja izkušnja s šolo je enkratna. V dveh letih sem se naučila kako se postaviti zase in kako se postaviti na prvo mesto, še posebno v partnerskem odnosu. Po veliko letih nesamozavesti sem dojela, da moram nekaj spremeniti in s pomočjo Savine, Darje ter ostalih učiteljic in učiteljev mi je to uspelo. Začela sem se imeti rada, zelo rada in ne primerjam se več z drugimi ženskami. Kadarkoli potrebujem moč, tolažbo, družbo ali brco v rit, se zatečem v to šolo. Ne bo ti žal, če se tudi ti vpišeš vanjo, saj je glede na to kaj vse dobiš, cena zelo zelo ugodna. Nikjer na svetu še ni takšnega znanja na enem mestu. Hvala.
 
Valenntina Viddrih 

Pravijo, da nam življenje včasih zapre vrata in odpre okna. Vrata so se pri meni zaprla v trenutku, ko sem doživela par hudih paničnih napadov, ki so bili tako neznosni, da so me položili v posteljo. V tem času nisem mogla delati ničesar kot brskati po internetu za rešitvami. To me je pripeljalo v prvo Savinino šolo, katera mi je pomagala, da sem svoje telo pozdravila v celoti na najbolj naraven in najboljši možen način. Pri svojih 36 letih sem prvič spoznala kako deluje naša cikličnost, kako začutiti svoje prsi, kako se prehranjevati glede na izboljšanje hormonskega stanja, kako pomembne so žleze v glavi in kaj vse nam lahko da obrazna joga. Pot me je popeljala naprej, tako, da sem danes ponosna učiteljica Tao obrazne joge, s katero pomagam ženskam po celem svetu in delim Savinino dragoceno znanje naprej. Ker smo kakor odprta knjiga znanja, ki se piše skozi celo življenje, si ne morem predstavljati dneva brez Tao znanja zato se neizmerno veselim novih kamenčkov v tem čudovitem mozaiku. 

Savinino šolo priporočam iz vsega srca, saj je v teh časih še kako pomembno, da povežemo srce, um, telo, obraz, hormone in sočnost ter se zapeljemo s svojo barko v miren pristan kjer lahko zopet začutimo kdo smo, kaj si želimo in po kateri poti moramo iti naprej."

Tanja Rihtaršič 

Šola je moja zelena oaza. Je prostor, kjer sem našla podporo, razumevanje in sestrstvo.

Različno znanje mi daje nove uvide in možnost, da izboljšujem tako kvaliteto svojega življenja, kot življenja mojih strank. Res sem hvaležna za to skupnost. V teh zanimivih časih še toliko bolj, ker mi pomaga ohranjati tisto, kar je pomembno.'

Sandra Zadravec

Po prometni nesreči sem izgubila del zdravja in tudi sebe kot osebo, izgubila sem se. V teh letih šole Savine Atai sem okrevala in obenem našla sebe, svojo energijo, ljubezen do življenja in svoje poslanstvo. Obenem pa sem postala del ženske skupnosti, v kateri se podpiramo in verjamemo ena v drugo ne glede na vse razlike med nami. Hvaležna za vso predano znanje, podporo, razumevanje in sočutje ne glede na vse razlike med nami.

Vesna Kropf

Ko se je šola začela, sem se brez vsakega obotavljanja vpisala, saj sem glede na pretekla leta vedela, da bo ta šola nekaj, kar lahko podarim sama sebi in svoji ženski duši. Sploh pa v časih, ki so od nas zahtevali veliko. 
Ti dve leti, sta bili res naporni, in če ne bi imela neke rednosti, če ne bi imela nikogar ob sebi, bi verjetno danes bila na raznih pomirjevalih, ali pa v popolnoma drugačnem življenju, kot ga živim danes. Tudi ko se mi ni dalo delati nič, sem si odprla posnetek, in že energija samega govora me je postavila nazaja v svoj center, in avtomatsko sem potem tudi naredila kakšno vajo, ponavadi pa cel sklop. In ta energija me je držala še cel teden ali dlje. Občutek, ko veš, da je na svetu še tisoč drugih ženk, kamor se lahko zatečeš po mnenje, po nasvet, po energio, je neprecenljiv. 
 
Na prvo mesto postavljam vaje za dvig energije, ženskih hormonov in zdravja, ker se po njih res počutim občutno bolje, seveda pa so mi bila v ogromno pomoč tudi druga predavanja, sploh nasveti o dodatkih, in pa druženja in predavanja vseh povabljenih gostov. In znova in znova se bom vračala v to oazo dobrega počutja, zdravja in dviga energije. Res hvala za toliko znanja, nasvetov in vadb <3 
 
Natalija Pogorelc

pogosta vprašanja

Juicy Hacking je revolucionarni sistem, ki ti bo pomagal uporabiti tvoji pet hormonskih tokov za optimalno energijo, sočnost, zdravje, fokus, rezultate in magnetičnost; v vseh tvoji življenjskih obdobjih.

V svetu je zdaj izjemno popularno gibanje ‘bio hacking’ - ki dekodira in vpliva na biokemijo našega telesa za podaljšanje življenja in povečanje vitalnosti. Wim Hof, Dave Asprey, Dr. Mercola … ki so bili del akcije Juicy & Strong so specialisti biohackinga.

Juicy Hacking pa je specializiran za žensko telo. Za Ženske hormone in cikličnost.

Moški imajo skozi cel mesec enako hormonsko sliko. Na njih vpliva ‘le’ dnevna bioritemska ura in letni časi. 

Medtem, ko imamo me ženske še mesečno sliko hormonov - ki se skozi cel mesec spreminja. (Tudi, ko smo v menopavzi; a ker je manj hormonov, manj.)

Dokler ne razumemo svoje hormonske slike in delujemo na način, ki je prilagojen moškim hormonom (cel svet jim je prilagojen) je to tako, kot da bi plavale proti petim rečnim tokovom. Ni čudno, da se izčrpamo! Ko pa dekodiramo (‘shekamo’) svojo hormonsko sliko, je pa to enako, kot da plavamo S POMOČJO kar petih tokov! Si predstavljaš to dodatno moč, ki bo prišla v tvoje življenje?!

Juicy Hacking te bo naučil kdaj imaš na voljo določene supermoči, kako jih uporabljati, kako skrbeti zase skozi dan, mesec in leto - v vseh tvojih življenjskih obdobjih. Vse od delovanja, prehrane, dodatkov, vadb … na vseh področjih. Kariere, intimnosti, nege sebe, družine, kreativnosti …

Kako ohranjati svoje hormone sočne, preprečiti sušenje in staranje. Kako postati in ostati SOČNA na vseh področjih svojega življenja!

To, da znamo v hurikanu pritiskov ostanemo sočne, je ključnega pomena.

Zakaj?

Sočnost je naša največja zaščita.

Bolj, kot mi žarimo in utelešamo sočnost, bolj s svojo prisotnostjo zdravimo druge.

Sočnost je največje zdravilo in pomlajevalec za naš organizem. Ko prižgemo svoje sočne hormone užitka in regeneracije, se začnejo ustavljati vnetja in popravljati vsa škoda, ki nam jo je naredil kortizol, ter zaradi stresa pregreto živčevje.

To, da smo sočne, ne pomeni, da ne čutimo. Globoko, globoko čutimo. Vsa čustva. Tudi žalost.

Lahko je biti sočna, ko je samo sonce v našem življenju. Umetnost je ostati in postati sočna sredi nevihte.

A sočnost nam pomaga, da kljub stresu, kljub žalosti - vedno najdemo pravo rešitev in smo znotraj mirne, ne glede na to, kako razburkano je zunaj. Le tako lahko potem sprejemamo prave odločitve, zavarujemo svoje zdravje, delujemo - namesto da zmrznemo … in smo v oporo vsem okoli sebe.

Sočnost je naš kompas.

Dviguje vse okoli nas.

Sočnost prepreči, da bi se izpraznile.

Odločitve sprejete iz notranje izčrpanosti nas vodijo v še večjo izgorelost.

Bolj smo izgorele, bolj nas ‘privlačijo’ toksično odnosi in nimamo moči, da bi šle iz njih. Bolj smo izgorele, bolj se samo sabotiramo. In bolj sabotiramo čudovite stvari in bližino čudovitih ljudi v našem živjenju.

Bolj smo sočne, več poguma imamo, da živimo svoje poslanstvo. Zunanji glasovi tistih, ki se dvigujejo tako, da druge zmanjšujejo -  pa nikdar ne zamajejo naše notranjosti, niti nas ne ustavijo na naši poti. 

Eno izmed bolečih opažanj, ko sem po dveh letih prišla nazaj v svojo domovino je to, kako zelo sta nas pretekli dve leti izčrpali. Najlepše je biti v Sloveniji. Istočasno pa opazujem kako nepotrpežljivi so določeni ljudje, žaljivi do drugih, nekateri so tako zelo utrujeni in vsem nam je skupno, da nas skrbi, kako bo. Upravičeno.

Šolo Sočna Detox Kraljica sem naredila zato, da bomo skupaj negovale in povečevale sočnost, ne glede na to, kaj bo zunaj. Da bomo me izbirale svoje delovanje, vedno našle rešitve in bile zaščitene pred vsemi zunanjimi vplivi. In da bomo prižigale hormone svoje sočnosti, kar nam bo dvigovalo vibracijo, povečevalo življenjsko silo, ljubezen in moč. 

Ne moremo se zavarovati pred tem, da stresa ni zunaj nas - lahko se pa naučimo, kako nas stres ne uniči, niti ne izsuši.

Ker če smo izsušene, se ta izsušenost prenese na vse.

Na naše odnose.

Intimnost.

Delo.

Poslanstvo.

Stik s Sabo.

Zato se jaz vpisujem v šolo Sočna Detox Kraljica … najbolj se vselim redne prakse. Ker svojo sočnost je treba redno prižgati in negovati. Nahaja se v žlezah v glavi (epifiza, hipofiza, hipotalamus), v timusu, v jajčnikih, naši maternici … in v naših notranjih organih. 

Letos bom tako zelo pridna učenka in redno vadila - ker vem, da bo v naslednjih mesecih bolj, kot kadarkoli potrebno poskrbeti, da smo sočne in s to svojo energijo dvigujemo vse okoli sebe.

Največja skrivnost večne mladosti in sočnosti Belih Tigric je bila v tem, da so razumele kako deluje narava v povezavi z ženskim ciklom in da takrat, ko za ženske nastopi menopavza, nastopi obdobje izsušitve. Če se narave ne ‘prelisiči’ - ‘shacka’. Napredna hormonska medicina se strinja.

Bele Tigrice so se odločile, da zanje menopavza ne bo sušenje - ampak druga pomlad. Nova sočnost. Odločile so se, da se bodo ne samo obnašale, kot da niso v menopavzi - ampak bodo redno aktivirale svoje telo, ter prinašale kri, cirkulacijo in kisik vse do organov, ki bi se sicer izsušili. Da bodo redno stimulirale jajčnike, maternico, prsi. Odločile so se, da bodo še vedno sledile ciklični naravi ženske - še bolj. Zato jim je menopavza prinesla totalen razcvet. Niso več izgubljale energije v obliki mesečne krvavitve, istočasno so pa ves čas svojemu telesu dajale signale, da še vedno ovulira, da je še vedno sočno.

Juicy Hacking je zate, če si v obdobju menopavze še bolj pomemben, kot kadarkoli! Nimaš več hormonskega kredita, zdaj je na tebi, da redno stimuliraš svoje žleze in skrbiš zanje. Bolj boš to počela, bolj sočna boš, tvoja druga pomlad pa bo še mnogo, mnogo bolj sijoča, kot je bila prva!

Absolutno si lahko zraven v šoli Sočna Detox Kraljica. Vedno bo povedano, kaj lahko delate in kako si prilagodite posamezno vajo. Z obrazom boste lahko delale vse. Kadar bodo npr. napredni treningi z jajčkom - boste noseče imele jajček ob sebi, morda boste sedela na njem, ga dale na področje timusa … Šola Sočna Detox Kraljica, ti bo pomagala pri največji regeneraciji po porodu in te podprla pri sijoči nosečnosti!

Nikoli ni prepozno in nikoli ni prezgodaj, da začnemo negovati, ohranjati in ali pa na novo napolniti svojo sočnost. V naši šoli so mamice, hčerke, babice, tudi prababice - čisto vse potrebujemo to znanje in za vse je znanje dostavljeno tako, da se ga lahko prilagodi svojim hormonskim potrebam.

BREZ CENZURE BOMO!

Šola bo potekala v zaprti FB skupini in preko Zooma, kjer boš lahko vedno v živo z nami. Istočasno pa se bodo VSI posnetki shranili - ker bodo dostopni v učilnici. Tudi tisti iz Zooma.  Lahko si jih boš pogledala kadarkoli. Ostanejo tvoji. 

Licence Juicy Face Liftinga in Juicy Woman so že potekale preko Zooma in moram priznati, da mi je kljub prvotnim zadržkom (sama sem taka, da ko se na nekaj navadim, se zelo upiram spremembam, sploh če gre za tehnologijo) - to še mnogo bolj všeč, kot preko Facebooka! Če boš želela, se bomo lahko videle, če ne boš - ne boš prižgala kamere in boš samo anonimno gledala, ter po želji pisala komentarje. ampak a veš kako je izjemno, da se lahko vidimo, če želimo! Da lahko kdaj izberem kakšno izmed vas - in ti popravim npr. določeno vajo obraza itd. Da si lahko pomahamo na koncu predavanj in vadb …

Enako je, kot na Facebooku, samo še boljše! Poleg tega pa nimamo NOBENE cenzure. Lahko delamo najbolj sočne vaje, masiramo prsi, VSE! To je takšna svoboda! Boš videla kakšna sočnost nas čaka. Tudi tehnično je Zoom tako lahko uporabljati. Dobila boš link. Kliknila gor. In bila z nami. Zate, ki gledaš je Zoom brezplačen. In dobila boš vsa navodila, kako dostopati.

Lahko pa ostaneš popolnoma nevidna, anonimna, pod skritim imenom.

Tudi to je popolnoma okej!

Preko Zooma bomo vadile … Še vedno pa bomo imele svojo FB skupino, za našo povezanost in določene teme, bomo imele preko nje.

Zoom je fenomenalen, sploh v kombinaciji z zaprto skupino in učilnico.

Vsi prevodi bodo. Že tekom predavanj. Potem pa še zapiski in za določene vadbe podnapisi kasneje. (Za kakšno pomembno delavnico.) Jaz bom vedno zraven na Zoomu, ko bodo angleško govoreči predavatelji; ne samo da prevajam, ampak da tudi povezujem z našim znanjem.

Vedno boš dobila tudi zapiske!

Sočna Detox Kraljica je zastavljena točno tako, da boste vse Sočne Mojstrice še nadgradile svoje znanje in se v časih v katerih smo, naučile maksimalno zavarovati zdravje sebe in svojih ljubih. Lani sta bili z nami 10x Alila in Bella La vey, letos pa bosta Devon in Angel Evans - kar nam bo prineslo čisto novo dimenzijo povezave z dihom in znanja o razstrupljanju, ter globinski obnovi. Istočasno pa boste dobile to, kar smo si vse najbolj želele: redno, tedensko Sočno prakso - s celotno enciklopedijo bioritemske ure taoistične medicine, ki bo potem tvoja za vedno. Pa seveda obilje zelo intimnih pogovorov in Osho tarota. Tako kot bodo imele vse Nove Sočne Kraljice uvajanje v znanje, boste ve, iz preteklih let imele kdaj kakšno predavanje, namenjeno samo vam - a vse boste lahko prisotne na vsem. Novo šolsko leto bo idealno zlitje nove energije in domače oaze. V mojih predavanjih pa se bomo dotaknile tem, ki nas tako zelo zamimajo in jih popolnoma poglobile, ter podprle s prakso: diagnostike obraza, žlez, emocionalne medicine …

Absolutno! Prvič po treh letih odpiram šolo za nove - toliko vas je pisalo, da komaj čakate, da se to zgodi … pa tudi nekatere, ki ste že bile z nami, a ne lani, se veselite, da boste nazaj. Vse iz srca vabljene.

Letos so prijave odprte za VSE, ki si želijo povečati sočnost, se razstrupiti, regenerirati in okrepiti telo skozi vadbe. Ker vse tako zelo, zelo potrebujemo to znanje.

Za vse začetnice bomo imeli posebno uvajanje - predavanje o Juicy Hackingu, o osnovah 5 žensk, o mišicah obraza,  o uporabi jajčka ... Zato, da gremo lahko potem direktno globlje naprej na sočne teme in vadbe. Ves čas bom skrbela, da boste vse nove lahko sledile - istočasno pa bo poskrbljeno, da vse, ki so že leta z mano, dobijo nove, še globlje zaklade.

Naši Kralji tudi tako zelo, zelo potrebujejo razstrupljanje in pa dvig testosterona - ki ga stresni hormon kortizol dobesedno ubija in s tem šibi moško moč ter libido. Ne samo libido v smislu spolnosti - ampak libido do življenja, da poslanstva. Stres tudi uničuje zmožnost intimnosti. Poleg tega pa imajo Moški ogromno receptorjev za testosteron ravno okoli srca in pomanjkanje testosterona šibi srčno mišico. Absolutno bodo tudi predavanja, kamor bodo povabljeni Moški, ter predavanja posebej zanje. Od najbolj intimnih tem, do protokola dodatkov in superživil, pa vadbe Tao Yoge Obraza za Moške, za možgane, spomin, fokus, dvig testosterona, zdravo prostato in moč na vseh nivojih.

Vedno, ko bo govora o superživilih, prehrani in dodatkih - bodo naslovljeni tudi otroci in najstniki … prav tako, kadar bodo predavanja o razstrupljanju, kaj je primerno zanje, kaj ne. Zadnji dve leti sta pustili izjemne posledice na otrocih in najstnikih - zato je absolutno prav, da tudi njim pripravimo vaje. Za čiščenje stresa iz organizma, za pomoč pri učenju, za boljšo koncentracijo in predvsem, da se naučijo pravilno dihati, kar je ključnega pomena za zdravje in zaščito.

Potem bo letošnje leto veliko bolj zate!

1x na teden se bomo dobivale zato, da bomo imele redno prakso, da delamo intenzivno z obrazom in telesom. Ne bomo hitele iz ene teme na drugo, ampak šle v globino, ponavljanje, prakso, gradile bomo opeko za opeko; vse se bo sistematično sestavljalo v celoto, ki bo večno tvoja.

Delavnice z gosti, naši sočni retreati, pa bodo dodatne poslastice. Tudi, če boš samo 1x na mesec lahko z nami; bo to velikanski doprinos k tvoji sočnosti in zaščiti energije.

Bo pa zelo lahko slediti vsemu.

Predavanja bodo jasna in strukturirana. Naš ‘čas za klepet’ bo ločen. Ogromno bo prakse, ko bomo šle direktno v vaje in sočne aktivacije.

Priključite se lahko vse, ki želite globlje v sočnost brez predhodnega znanja. Če si želiš biti zraven, boš dobila mesto. Letošnje leto je dostopno vsem ženskam, ki si želijo redno prakso globokega razstrupljanja, samozdravilnih veščin, alkemijskega dihanja in neprebojne zaščite.

Naša šola ne ločuje, ampak povezuje. Spoštuje intimno odločitev vsakega posameznika glede zdravja in ti bo, ne glede na to kako si se sama odločila, dala najbolj dragoceno znanje, kako okrepiti svoj imunski sistem in se sistematično razstrupiti. Vsi potrebujemo to znanje, ne glede na to, kaj smo izbrali. Vse kar se dogaja vpliva na nas vse in tako zelo pomembno je, da zavarujemo svoje zdravje tudi za naprej.

Ja, tudi jaz sem se vpisala v Sočno Detox Kraljico. Kljub temu, da bom učiteljica, bom tudi učenka.

Tiste, ki ste bile z mano že prejšnja leta veste, da vedno rečem, da je to ‘zadnje šolsko leto’ v taki obliki. Ne zato, ker ne bi imela neskončno rada šole, vseh vas in svojega dela - ampak ker je kar eno leto (prejšnje 15 mesecev) ves čas učiti v živo in biti na ‘ON’, brez premora, velika odgovornost in pa tudi obveza. Mnogo prijateljev, svetovno znanih učiteljev, mi velikokrat reče, da se bi mi mnogo, mnogo bolj ‘splačalo’ delati krajše šole, z v naprej posnetimi video vsebinami. Splačalo časovno, finančno, energijsko. A potem, ko mnogi pridejo v goste, se ne morejo načuditi, kako izjema energija je, koliko znanja imamo in kakšen prostor smo ustvarile.

Ravno to, da je šola kar eno leto, je največji blagoslov.

Ker je ves čas v vzdrževanju sočne energije in rednemu vračanju vanjo.

Sama sem se v zadnjih mesecih kar nekajkrat preselila in sem bolj, kot kadarkoli prej ugotovila, kako pomembno je imeti DOM. Široko razprta svobodna krila, da lahko letiš, kamor želiš - in istočasno tudi varno, domačo oazo. To je, med drugim, zame ta šola. In čeprav sem v njej učiteljica in čeprav sama znam na tisoče vaj, meditacij, čudežnih tehnik in imam celotno zakladnico znanja … je POPOLNOMA drugače, ko vadimo skupaj, ko ena drugo inspiriramo, ko ena drugo opominjamo, kako pomembno se je znova in znova vračati v sočno energijo. 

Zato vsakič, ko končamo s šolo … začnem pogrešati to našo skupnost. 

Ta naš prostor, kjer prav zaradi skupne energije, dobimo toliko novega znanja, uvidov in pa podpore Univezuma. V šoli se dogajajo čarobnosti. Res se. Tak blagoslov je biti del nje. Najbolj je vredno biti del nje. Sveta mi je. 

In kljub vsemu znanju tudi sama vidim, kako težko se je v teh časih vračati v svoje telo, skrbeti zase, vaditi, se negovati. Vse zunaj nas, nas kliče v stres in razpršenost. V odlašanje, v samosabotažo. Zato bom letos najbolj pridna učenka. Najbolj se veselim skupnih vadb. Z največjo navdušenostjo se vpisujem v to šolo. In se zavedam, da se nobena ladja ne potopi ker so valovi zunaj premoči … ladja se vedno potopi, ko zunanja voda vstopi vanjo. Meni ta šola tako zelo pomaga, da zunanje okoliščine ne vstopijo vame in da plujem ne glede na to, kako zunaj valovi. 

Ta šola mi je pomagala, da sem šla skozi največje življenjske transformacije, da sem si upala spustiti, da sem si upala odpreti Ljubezni in vem, da bi bo pomagala v teh turbulentnih časih ostati mirna, sočna, pretočna in vedno najti pravo delovanje, pravo rešitev.

Neskončno sem hvaležna, da sem lahko del te skupnosti. In nikoli je ne jemljem za samoumevno. Velik privilegij je, da sem z Vami in vsako leto se imamo še boljše, gremo še globlje in postajamo še bolj sočne.

Sočna Detox Kraljica vse zunanje izzive ter vplive alkimizira in jih pretopi v svoje zdravje, obilje, sijaj, varnost in moč. Je lahkotna, magnetična kreatorka svoje usode.

Pridruži se šoli Sočna Detox Kraljica.

Prijave so zaprte!

Pridržujem si pravico po lastni presoji zamenjati predavatelje ali urnik med samim izvajanjem šole. Vse informacije na spletnih straneh in podane tekom šole so le informativnega značaja in nikakor niso namenjene kot nadomestilo za nasvete vašega zdravnika ali zdravstvenega osebja, prav tako niso in ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč. Odločitev za udeležbo na šoli vsaka posameznica sprejema na lastno odgovornost. Pridržujemo si pravico do spremembe cen v primeru rasti indeksa cen življenjskih potrebščin. Reklamacija storitev je mogoča v okviru vsakokratnega veljavnega zakona o varstvu potrošnikov. Predavanja in vadbe bodo tekom šolskega leta shranjena v učilnici, ter po preteku leta na serverju dostopna še 6 mesecev. Vsa vsebina je zavarovana z avtorskimi pravicami in je dovoljena izključno za osebno uporabo. Kakršno koli razmnoževanje ali predavanjanje je prepovedano. Vse delitve v privatni Facebook skupini so zasebne, kakršno koli predajanje podatkov ali zapisanega izven skupine je prepovedano -  intimnost vsake udeleženke je skrbno zavarovana. Komuniciranje v skupini je spoštljivo, tolerantno in vrlinsko - namen skupine je podpora in pomoč, spodbujanje in varna oaza.