Pridruži se nam na začetnih tečajih joge obraza po Sloveniji

Aktiviraj žleze v glavi in uravnovesi hormone

Žleze v glavi so direktorice celotnega hormonskega sistema in dirigirajo vsem ostalim žlezam in funkcijam organizma.Prav tu se tudi proizvajajo najpomembnejši hormoni za tvojo obnovo in polnjenje baterij. Ko so zlate žleze prekrvavljene se zgodi regeneracija celotnega hormonskega sistema, pomlajevanje tako obraza kot tudi telesa pa je potencirano.

Učvrsti in oblikuj mišično formo obraza

Trening 57 mišic tvojega obraza bo poskrbel, da boš lahko redno skrbela za sijaj svojega obraza, polna lička, dvignjene ustne kotičke, napeto kožo, zglajeno področje med obrvmi, ... Tako boš zgladila gube, se znebila podbradka, podočnjakov, ...

Treniraj vseh 5 notranjih organov

Vsak organ ima svojo stičiščno točko na obrazu. Preko njega lahko treniraš, krepiš, neguješ vse pomembne predele, s posebnimi dihalnimi tehnikami in akopresurnimi točkami dosegaš najglobje brazgotine in poskrbiš za fizično in emocionalno čiščenje.

Izbiraj med 5-tedenskimi in vikend osnovnimi tečaji

Osnovni vikend tečaj

Si polno zaposlena in ne najdeš časa, da bi 5 tednov obiskovala tečaj? Nič hudega, pripravile smo ti ekspresno ampak še vedno globoko intenzivno vikend izobraževanje.

Preberi več

Osnovni 5-tedenski tečaj

5 srečanj, v katerih boš imela možnost spremljati in videti svoj napredek. Vse vaje, ki se jih bomo naučile, bodo pustile pečat na tvojem obrazu, počutju in zdravju.

Preberi več

Napredni individualni tečaj joge obraza

Z vključenim individualnim
8-tedenskim treningom za tvoj obraz.

Preberi več
Ljubljana

Darja Pristovnik

Savinina največja inspiracija pri jogi obraza in dokaz, da čudeži obstajajo.Ena prvih tečajnic joge obraza in svetovno največja mojstrica v terapevtskem delu joge obraza.

Preberi več

Z jogo obraza sem se srečala, ker nisem bila zadovoljna z svojim stanjem telesa. Po dveh porodih in nenehnih vstajanjih ponoči, sem se počutila utrujeno. Bila sem brez energije in to mi ni bilo všeč, saj sem vedno bila v dobri kondiciji, ker sem se ukvarjala z športom. Želela sem si tudi sprememb v svoji karieri, ker sem si vedno želela, da bi lahko učila in predajala znanje drugim na področju zdravja in dobrega počutja. Moja želja je bila, da bi učila nekaj drugačnega, kot počnejo drugi ljudje. Zato sem se vpisala v začetni tečaj joge obraza pri Savini in že takoj po prvem srečanju sem opazila spremembo v telesu. Po enem tednu sem opazila spremembo tudi na obrazu in manjše podočnjake. Obraz je zasijal in je deloval bolj spočit.

- Tina Orel

Stara sem 35 let in sem ozdravljena debeluška. Vas zanima zakaj debeluška in kaj ima to veze z jogo obraza? Po dveh porodih sem počasi vzhajala iz udobnih 58 kilogramov na precej manj udobnih 84 kilogramov. »Čas zase« je pri dveh radoživih fantih postal znanstvena fantastika. Stres, sedeče delo, nezdrava hrana, pomanjkanje spanja in premalo gibanja pa so me transformirali v nezadovoljno, pretežko, nesamozavestno in vedno manj zdravo »samo mamo«. Preprosto, počasi, z užitkom, brez posebnega odrekanja in brez dodatnega miganja sem v dveh letih s sebe odlepila 24 kilogramov in kup neučinkovitih prepričanj. Ponosna nase, sem si za darilo privoščila začetni tečaj joge obraza, zgolj z namenom, da se znebim še zadnjih dokazov o svoji preveliki teži in presrečna, ker obstaja popolna vadba zame (treniram lahko celo sede ali v leže). Potem pa sem presenečeno ugotovila, da name vpliva precej globlje, kot bi si upala sanjati. Joga obraza ni zgolj zabrisala mojih gub in podbradka, ponovno je prebudila tudi mojo najbolj ženstveno plat – iz arhetipa matere se počasi razvijam v nove dimenzije sebe. In v meni vztrajno narašča pogum in počasi izrisuje drzen zemljevid za nove podvige. Joga obraza je nadvse priročen trening obraznih mišic in hkrati izredno učinkovit fitnes za žleze glavi. Njena pravilo pa je, da je potrebno delati vaje, sicer nima učinka.

-Tanja Sodja