Dobrodošla na našo stran IZZIVA 33-dnevni ZLATI DETOKS. Spodaj najdeš več informacij in navodila za sledenje izzivu.

Dobrodošla na zlato potovanje v 33-dnevni Zlati Detoks. Vsak dan boš na svoje email prejela IZZIV v obliki emaila, celoten arhiv pa boš našla tudi na tej strani (spodaj). Poleg tega si preberi, katerim 4-im ZLATIM PRAVILOM bova sledili v teh 33-dnevih, kakšno prehrano bova imeli in katera superživila nama bodo pomagala pomnožiti rezultate najine preobrazbe.

POMEMBNE SMERNICE PREHRANE

Tukaj boš našla recepte za napitke in pa tudi več možnosti izbire načinov prehrane.
Zakaj imaš toliko možnosti izbire?

Zato, ker ne smeš biti v stresu in ker ti odločaš. S tem boš v centru svoje moči in to te bo inspiriralo, da boš Zlati detox res končala, ter imela z njim prave rezultate.
Samo sproščena TI se lahko razstrupljaš!
Kadar je organizem v stresu, ni detoxa - četudi si na razstrupljevalni kuri.

več o prehrani

ZLATI VLAKCI

Ta posebni obred bova izvedli 1X v tekom 33-dnevnega detoksa.
Ne glede na kateri notranji organ želiš delovati in ga okrepiti – vedno je potrebno začeti pri črevesju. Če tukaj ni pretočnosti, ter čistosti - ki omogoča optimalno absorpcijo; je celotno telo blokirano in ovirano.
Kar 80% tvojega imunskega sistema je v črevesju; 90% bolezni pa izvira iz zastojev na tem delu. Brez zdravega črevesja, ni mladih možganov in bistrega uma; niti mladostnega in sijočega videza; organizem se ne more razstrupiti.
Vsak centimeter črevesja je z živčevjem povezan z vsemi deli tvojega telesa. In tudi najbolj kakovostna hrana ne pomaga, če so organi izločanja zmašeni.

VEČ O ZLATIH VLAKCIH

superživila

Spoznaj 2 zlati pravili za jemanje superživil. Katera superživila se podpirajo v delovanju in katera rušijo. Vsa našteta superživila so le dodatna pomoč tvojemu razstrupljanju. Izberi tista, za katere začutiš, da jih potrebuješ in jih potem sistematično uporabljaj skozi vseh 33 dni. Niti eno pa ni obvezno - tudi brez njih boš dosegla krasen detox rezultat!
Seveda ti bom pa jaz pomagala, da se boš odločila najbolje zase.

več o superživilih

33 dni brez sladkorja in glutena

Zelo pomemben del 33-dnevnega Zlatega Detoksa je prehrana.

Zelo pomembno je, da si z zlatimi črkami zapišeš, da teh 33-dni ne poješ NITI PIKICE SLADKORJA IN GLUTENA. Obljubim ti, da se ti bo izplačalo in boš res, res bogato nagrajena.

Zakaj?

Zlati Detoks načrt prehranjevanja je zasnovan tako, da ti ustavi vnetja v telesu (vnetja v črevesju, organih, vključno z možgani!).

Vsako vnetje v tvojem telesu v tvojem telesu pa povzroča staranje - tako kot se kaže to na zunaj, na našem obrazu, koži (ki je povešena, zgubana), isto se dogaja z našimi notranjimi organi. Organi, žleze in tkivo med njimi se guba, postanejo ohlapne in izsušene ter vse mišice v telesu atrofirajo.

Karadarkoli poješ gluten ali sladkor se v tvojem organizu se prične vnetje.
To povzroči, da se celotno telo skoncentrira na gašenje vnetja in ne more delati obnove.

presni dan

Del Zlatega Detoxa je tudi to, da imaš 1x na teden ‘presni dan’. Kaj pa to pomeni? Da je bodisi 100% bodisi 80% (spet ti izbiraš, pilotka zlata) tvoje prehrane ta dan surove. A to ne pomeni, da ješ samo zelenjavo. Ali samo sadje. Tudi maščobe in beljakovine so obvezne.

Lahko imaš tudi ‘tekoči dan’, ko prevladujejo zelenjavni smoothiji in smoothiji s presnimi beljakovinami. (Sama uporabljam Sunwarrior proteine.) Tudi avokado gre lahko v smoothie, skupaj s presno čokolado, pa s kokosovo vodo. Spirulina predstavlja najboljši vir presnih beljakovin.

Surova hrana vsebuje ogromno encimov, pa vitaminov, mineralov in življenjske sile - vse skupaj pomlajuje in razstruplja.

Bodi čim bolj kreativna. Pripravi si solate z zelenjavo vseh barv, bučkine špagete, juho iz paradižnikov in kajenskega popra z bučkini semeni, sladoled iz avokada in banane …Ogromno beljakovin ima tudi spirulina! Na presni dan lahko piješ kefir, ješ sir iz surovega mleka …

Kombucha in fermentirana zelenjava so dovoljeni in zaželeni tukaj in vse ostale dni!

Če pa si se odločila za 80% presno; pa je preostalih 20% recimo lahko kuhano jajce v solati, košček lososa …

Če želiš lepo shujšati pa na presni dan, po 15 uri pij samo MASTER CLEANSE napitek.

Torej do 15ih ješ surovo hrano; potem pa samo piješ. Vodo in master cleanse napitek …

prekinitveni post

2-3X na teden boš 8 ur v dnevu jedla, 16 ur pa se boš postila (v teh 16 ur spada tudi spanje:)).

Torej, če od 9.00 do 17.00 ure ješ, potem od 17.00 ure do 9.00 ure vmes ne ješ.

Ko tvoje telo za nekaj časa “ugasne” prebavo in presnovo, vsa ta energija preide v mehanizme za obnovo.

Kadar organizem ne prebavlja - se obnavlja. No, najprej se razstruplja, nato obnavlja. Post je pomlajevanje.

Zanimivo je to, da je post v vsaki religiji, v vsaki duhovnosti, svetem spisu predstavljen kot poseben ritual, ki ti omogoča komunikacijo s tvojo dušo, istočasno pa je najboljše zdravilo za tvoje telo (pri pametni uporabi!).

V 8-ih urah boš pojedla vse kalorije, vsa hranila, vitamine, ki jih za tisti dan potrebuješ. Idealno je, da v tem časovnem oknu poješ čimveč zdravih maščob in ogromno, ogromno zelenjave. V tem času se izogibaj preveliki količini ogljikovih hidratov in tudi preveč beljakovinam.

21-dnevni BREZPLAČNI IZZIV ZA POMLAJEVANJE, OBNOVO TVOJIH CELIC Z NOBELOVO NAGRADO NAGRAJENO AUTOFAGIJO

Ta izziv ti bo prinesel več jasnosti, energije, zdravja, sijaja in lepote tudi na zuanaj in navznoter. Tvoja koža bo zasijala, blazno se ti bo popravil spomin, fokus, sposobnost jasnega mišljenja.

V tvojih celicah bo zasijalo sonce.

Ta 21-dnevni izziv ti bo pomagal, da boš prišla do svoje prave cvetoče TEBE.

zlati detoks napitki

Takoj zjutraj

Zjutraj spij 3dcl mlačne vode z žličko jabolčnega kisa.

Kadarkoli čez dan

Kadarkoli v dnevu lahko spiješ 2 dcl čaja (ali kopriva, ali regrat, ali cimet).

Zvečer pred spanjem

Spiješ glino, ki si si jo že zjutraj pripravila.

Ob presnih dnevih ob 15.00 uri

Ko boš sledila programu in naletela na presni dan, je na vrsti "Master Cleanse" napitek.

nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
nadaljuj
prihaja kmalu
prihaja kmalu
prihaja kmalu
prihaja kmalu
prihaja kmalu
prihaja kmalu
prihaja kmalu
prihaja kmalu
prihaja kmalu

Ljuba moja,

tvoje sodelovanje in preobrazbo, ki jo boš znotraj 33-dnevnega izziva Zlati Detoks občutila bogato nagradim. Na koncu izziva bom podarila 10 rokovnikov "5 ŽENSK V TEBI", ki bo tvoj pomočnik, zaveznik in navigator za zlato življenje. 

Kako sodeluješ?

Na email: [email protected] pošlji svojo slikico z osebnim mnenjem o 33-dnevnem detoksu, hkrati pa napiši, kakšne RAZLIKE VIDIŠ v počutju, videzu, občutkih...

Na koncu izziva bom 10 najbolj osupljivih sodelujočih nagradila in vam brezplačno poslala rokovnik "5 ŽENSK V TEBI".

Svoje zlato potovanje v 33-dneh lahko še dodatno pospešiš z vadbenimi obredi, meditacijami in čustvenimi rituali. Za samo 27,90€ lahko nadgradiš svojo članstvo v PREMIUM RAZLIČICO.

No images found.