Iza in fotokopiranje

Ljuba Osvetljevalka,

Spomladi sem bila na strokovnem šolanju v Leedsu; vse se je vrtelo okoli regeneracije možganov in neurotransmitorjev.

Tam sem dobila še znanstveno potrditev za to, kar govorijo vsi strokovnjaki energijske medicine.

Otroci dobesedno prefotokopirajo živčni in možganski sistem svojih staršev. Prefotokipirajo, ne podedujejo! 
V prisotnosti svojih staršev (torej, ko so v njihovi auri, v energijskem polju) se neutrotransmitorske poti dobesedno preslikujejo. In oblikujejo novo bitje.

Krasno bi bilo, če bi se vsi starši zavedali te odgovornosti.

Otrok se ne vzgaja ‘samo’ z vzgledom in besedami, dobesedno otroka najbolj vzgoji energetsko polje starša. 
Zato je pa tako ključno, da starš skrbi za svojo čustveno pretočnost in (po)zdravi svoje travme.

PODEDUJEMO STRAHOVE SVOJIH STARŠEV

Zato tudi jaz še nimam otroka. (To je eden izmed razlogov.) Določeni deli mene so še vedno v procesu zdravljenja.

Do tega, da sprejmem otročka v svojo maternico in imam privilegij, da to bitje spremljam v odraščanju - do tega čutim največjo odgovornost.

Ne perfekcinizem; odgovornost. Velika razlika.
Ne samo, da sta bila moje otroštvo in mladost polna traumatičnih trenutkov; goro strahov in krčev sem energetsko podedovala tudi od svoje mame.
Vsem nam se je to zgodilo, če jih je naša mama imela.

LUČ OSVETLI TEMO IN MOŽGANE

To ‘energetsko fotokopiranje’ pa se ne dogaja samo iz starša do otroka.
Mogoče je že prav izmeriti, da ko si v prisotnosti nekoga, z izjemno energijo, z odprtim srcem, oziroma nekoga z visokim valovanjem možganov - se tvoja frekvenca avtomatično dviguje, tvoje fizično telo pa zdravi.

Zato pa je toliko čustvenih in fizičnih ozdravitev (celjenj ran) v prisotnosti določenih resničnih mojstrov, gurujev, zdravilcev …

Dr. Aleksander Popp, ki je bil nominiran za Nobelovo nagrado, je dokazal, da je okoli vsake naše celice biofotonsko polje svetlobe.

Iz tega dokaza se je razvila biofotonska medicina; istočasno pa se je potrdilo, da nekaterim ljudem celice/organi/aura bolj žarijo, kot drugim. In ko temnejše pride v prisotnost svetlejšega, se luč prižge tudi v temi, se prekopira v temo, tema izgine. 

To se zdaj že ve, kakšno ‘električno polje’ proizvaja energija odprtega srca. Kar na nekaj moji prijateljev in/ali učiteljih, so se izvajale tovrstne meritve.

Mantak Chia nam je npr. lani na delavnicah kazal rezultate priznane ameriške univerze, ki je merila njegove možgane med meditacijo in dvigovanjem spolne energije; bili so nadstandardni. Super možgani. Nadstandardno prižgani.
Tudi moja ljuba Iza Login, je šla izmeriti, kako hitro njeni možgani, ‘na ukaz’ skočijo v tetha stanje zavesti. Ekspresno.

TUKAJ SMO, DA FOTOKOPIRAMO

O njej bom danes začela pisala. O Izi.
Zadnjič, v pismu ‘Kaj sproži ekspresen preskok v tebi?’, sem ti naštela mojih 5 Bitij, katerih prisotnost mi je pomagala, da sem naredila ‘ekspresne preskoke’. Ena izmed njih je Iza.

Da ne bi bilo slučajno kakšnega nesporazuma. Niti enega izmed teh petih Bitij, ne poveličujem, niti nadzemeljsko idealiziram. S tem bi škodila njim in sebi. Obožujem njihovo zemeljskost, zelo so prizemljeni. Še manj pomanjšujem sebe (ali kogarkoli drugega), napram njim. S tem bil delala krivico njim in sebi. Niti slučajno ne mislim, da so popolni.

Kakšno breme bi s tem oprtala sebi in njim in nas prikrajšala za bližino- ko pa popolnosti itak ni, oziroma je popolnost samo v tem, da sprejmemo vse, tudi to, kar ni popolno. To je prava intimnost. S sabo in z drugimi. Sprejemanje.

Trdno sem pa prepričana, da smo čisto vsi, ki smo tukaj na zemlji, tukaj z namenom. In da je eden izmed namenov tudi ta, da si pomagamo. Da pomagamo eden drugemu prefotokopirati luč. Ne vzeti. Niti biti odvisen od luči drugega!

Ko prefotokopiraš luč, ‘original’ ničesar ne izgubi. Fotokopirana luč pa se individualizira v luč tistega, ki je fotokopiral. Ok, upam da se ne sliši preveč zakomlicirano, ker niti slučajno ni.

KAJ V BISTVU POMENI ‘PREFOTOKOPIRATI’?

Ko prideš v prisotnost nekoga, ki ima prižgane tiste dele/lastnosti/vrline, ki so pri tebi ugasnjeni (ali manj prižgani!) - se samo zaradi te prisotnosti, ugasnjen del tebe (lahko) prižge.
‘Lahko’ sem napisala zato, ker sta pogoja, da se to lahko zgodi:
odprtost in sprejemanje odgovornosti za svoje življenje.

Ta princip deluje tudi v obe smeri, ne samo v eno.
Jaz imam prižgano nekaj. Ti nekaj drugega. Jaz prižgem ugasnjen del v tebi. Ti v meni.
Jaz imam nečesa več, pomagam tebe še bolj prižgati. Ti si nekje bolj osvetljen/a, pomagaš meni.

Seveda se lahko prižigamo tudi sami. Sami sebe. Itak. Prižigamo se skozi izkušnje. Skozi trening zavesti in telesa. Skozi prehrano. Preizkušnje. Skozi soočenje s (svojo) temo, se naša luč prižge.
Krasno je, da imamo eden drugega za ‘pomočnika pri prižiganju’. Včasih prav paše, da nam pa res ni treba čisto vsega izkusiti in se lahko učimo tudi od vzgleda, prisotnosti in izkušenj drugih. Oziroma, da nam lahko nekdo pokaže/ozavesti, kateri del nas potrebuje prižig.

Zato so pa določene knjige/besede npr. tako zdravilne. Nekdo, ki je šel skozi izkušnjo preobrazbe in se skozi njo prižgal, z deljenjem te izkušnje, prižiga luč v bralcu/poslušalcu. Zato tudi jaz delim svoje intimne izkušnje. V namen zdravljenja in prižiganja vseh nas.

Vse to ti želim čim bolj preprosto, a hkrati natančno razložiti: naši možgani morajo določene zadeve razumeti, da dovolijo srcu, da se odpre.

Ok, rekli sva, da fotokopiramo luč od nekoga, ki je prižgan. Da lahko to fotokopiranje teče naenkrat v dve smeri. Potem je pa še možnost, ko imata obe osebi določen del/lastnost/energijo prižgano. Takrat se njuna lastna luč potencira. Saj ena drugi še bolj prižigata tisto, kar je že prižgano.

En namen vsega tega, kar ti pišem je tudi ta, da boš še bolj izbirčna pri tem s kom se družiš, s kom deliš svoj prostor in svojo prisotnost.

Enkrat ti prav moram razložiti tudi to, kako to prižiganje deluje med dvema intimnima partnerja in kaj točno se dogaja med spolnim odnosom. Fascinantno. Še prideva do tega, v prihodnje.

PRIŽGANOST SE SEŠTEVA IN POTENCIRA

No, ti kar dam primer, kaj se zgodi, ko imata dve, oziroma ko imajo tri osebe prižgane enake dele/lastnosti/energijo.
Primer mene in moje ljube, ljube, ljube prijateljice Helene De Nobrega. V svoji BaZi karti imava obe prižgano enako zvezdo, ki je odgovorna za izjemno intuicijo, ‘downloadanje’, ter sestavljanje znanja in informacij. Kadar se midve skupaj odločiva nekaj razvozlati, izvedeti, sestaviti ali ustvariti, je ta energija še potencirana. To zdaj prav skupaj opazujeva. In začenjava uporabljati.

Zaradi te najine energije, sem recimo lahko dobila dostop do določenih informacij (do katerih sicer ne bi), ki so mi pomagale sestaviti sliko in najti (navidez) popolnoma nemogoč izstop iz moje prejšnje poslovne poti.
Par tednov nazaj, sva pa s Heleno prišli do dna velikega problema ene njene stranke; preko Osho kart sva ugotovili, kaj se za njegovim hrbtom dogaja v njegovi firmi - čisto vse se je potem potrdilo. Tako, do zadnjega detajla. Bilo je pa tako ne očitno in subtilno, da ne bi niti pomislil na to možnost, ki se je zdela najprej znanstvena fantastika, a se je izkazala za resnično.

S Heleno sva recimo tudi, prvi na svetu, povezali neko zalo posebno in učinkovito zadevo iz kitajske metafizike. To znanje je zdaj v postopku patentiranja, tako inovativno je. Take kreacije so spontane, ko sta skupaj dve osebi s prižganimi enakimi deli/lastnostmi/energijo.

Istočasno pa imam jaz, Helena in zdravilka Mateja Vavtar, prižgano npr. to, da smo lahko velika energetska podpora pri vseh, ki potrebujejo pomoč. Tako smo deset dni nazaj vse tri ‘energetsko sodelovale’ pri porodu; neverjetno, mistično je bilo - kako so naši posamezni čuti potencirano delovali, ko smo bile skupaj.

Naša intuicija je bila še povečana, moč podpore totalno potencirana … Držale smo energetski prostor, bile smo pa tako natančne, da smo npr. v naprej ugotovile celo točno uro poroda. Ta izkušnja je bila zame nekaj najbolj čarobnega, kar se mi je karkoli zgodilo.
No, zdaj pa k Izi.

KAJ V MENI, JE POMAGALA PRIŽGATI IZINA PRISOTNOST?

(Vse to se je prižgalo; zdaj pa je na meni, da to luč negujem, povečujem, varujem, ozaveščam, ter sem v stiku z njo.)

1.    POGUM: da si upam biti Mojstrica svoje Energije in jo uporabljati.
2.    ZAUPANJE: vase in v Univerzum.
3.    VREDNOST: da cenim svojo energijo v vseh oblikah (tudi v obliki denarja!) in je ne razpršujem. Big, big, big one - zame!!!
4.    VARNOST V INTIMNEM ODNOSU: da si upam spustiti svojega Moškega k sebi, mu dati prostor, ter izraziti svoje potrebe.
5.    ODLOČNOST: da vem, kaj želim in da vem, da mi to pripada. Da sebe postavim v center - zaradi česar se vse okoli mene postavlja.
6.    SPROŠČENOST: da naredim svoje delo, ostalo pa sproščeno prepustim Univerzumu, da tudi naredi svoje in me crklja. Brez sproščenosti ne morem sprejeti, to kar želim ustvariti.

KAKO SE JE TO ZGODILO?

Tako, da sem z njo. 🙂
Fotokopiranje. Pa to ni tako, načrtno. Ni preračunano. To se zgodi samo od sebe. Gre v obe smeri.
Pa, da me je ona nekajkrat pomagala dvigniti v tetha stanje, da me je trenirala in mojemu umu pomagala, da se je sprostil v stanju višjega možganskega delovanja - ki je prostor, ker se dogajajo največja zdravljenja, manifestacije, kreacije in uvidi.

Da mi je pomagala najti blokade, ki so bile ovira, da si nisem upala biti, to, kar sem. To, kar si tudi ti. Večdimenzionalno Bitje, veličastno Bitje, ki je tukaj zato, da utelesi in živi svojo luč. Iz nje kreira, podpira vse okoli sebe in pomaga, da vsi postajamo bolj in bolj prižgani.

Dobila sem praktično izkušnjo, kako je biti v teh delih prižgan, dobila sem vzgled nekoga, ki ima te dele prižgane - in zdaj točno vem, kako se počutiš, ko si v teh delih prižgan.
In ker poznam občutek, ga lahko negujem, povečujem in se vračam k njemu, kadar zgubim stik z njim.

To je normalno, da se kdaj zgubi ta stik. Sploh na začetku. Te zadeve je treba natrenirati, kot mišice.
Istočasno so pa njej moji novo prižganih deli/lastnosti/energije tako logični in tako samoumevni, tako jih uteleša in v praksi živi - da tudi meni postanejo zamisljivi in otipljivi.

NIKOLI TESLI JE BILO VSE JASNO

Vse skupaj je v bistvu ena velika, preprosta matematika. Ki jo je tako lepo razložil že Nikola Tesla:

“Če želiš spoznati skrivnost Univerzuma razmišljaj o energiji, ferkvencah in vibracijah.

Mi smo iz vsega tega in del vsega tega; nismo samo fizično telo.

Vsako živo bitje je kot motor, priklopljen na univerzum. Čeprav se nam zdi, da na nas vpliva samo naše fizično okolje - na nas vpliva vse, do neskončno oddaljene sfere.

Inteligentni ljudje imajo manj prijateljev. Bolj si pameten, bolj si selektiven pri izbiri.”

V enem izmed naslednjih pisem, ti bom natančno izpisala mojo izkušnjo, kako točno so se mi zgoraj naštete ‘zadeve’ prižgale, vseh šest. In kakšne blokade so se skrivale za njimi - zakaj so bile ugasnjene.

KAJ PA TI?

Danes pa lahko nameniš nekaj časa temu, da začutiš, kateri tvoji deli/lastnosti/energije so tako močno prižgani - da je tvoje poslanstvo, da jih pomagaš prižgati drugim.
Nato skušaj ozavestiti kateri deli/lastnosti/energija se skrivajo v temi in čakajo, da nanje posveti luč.
Premisli, kdo bi ti lahko pomagal pri ‘fotokopiranju’, kdo ima to res prižgano.
Istočasno pa ugotovi, kako modra si pri selekciji ljudi, ki jih spuščaš v svojo največjo bližino. Si obdana s tistimi, ki te res iskreno podpirajo, da vsak dan bolj svetiš?