37 ugotovitev za 37 rojstni dan

Ljuba Praznična,

Danes je moj 37. rojstni dan. Neskončno sem hvaležna za vse dobro in slabo, kar se mi je zgodilo v življenju. Vse, kar se mi je zgodilo, me je pripeljalo do sem. In točno tukaj si želim biti. ♡

S tabo delim 37 UGOTOVITEV, KI MI JIH JE V 37-ih LETIH PODARILO ŽIVLJENJE’. (In ne veljajo samo zame.) 

Hvala tudi tebi, da si! Da lahko en drugega spremljamo (bolj blizu, ali malo bolj daleč), se podpiramo, inspiriramo in se učimo drug do drugega.

1.

Tvoja energija je tvoja največja dragocenost, ne razpršuj je tja, kjer se ne pomnožuje in kjer ni spoštovana. Čuvaj jo, sveta je.

2.

Karkoli se ti je v življenju hudega zgodilo, vključno z zlorabami - v resnici nihče ni mogel poškodovati tvojega bistva. Cela si. Čista si.

3.

Opazi in proslavljaj svoje dosežke, uresničitve želja in manifestacije. Tudi navidez najmanjše.

4.

Če si ti prazna in izčrpana, nimaš kaj dati in tvoja dejanja nimajo pravega učinka/dometa. Tvoja najpomembnejša naloga je, da skrbiš za svojo polnost in se neguješ na vseh nivojih. Skrb zase je prioriteta.

5.

Vse, kar čutiš, JE PRAV. Nikoli ne dvomi v svoje občutke! Ko čutiš “NE!”, to pomeni NE! Nikdar ne pojdi, čez svoj NE. Ko izrečeš “NE!”, to pomeni “NE!”. Kdor ne spoštuje tvojega “NE”, te ne spoštuje. Spoštuj se in svoj “NE!”

6.

Treniraj ljubezen do sebe. Ljubezen do sebe, je sprejemanje sebe. Kot mišica je. Vsak dan, velika doza ljubezni do sebe. Tudi če na začetku ni sledu, da mišica obstaja, se bo izoblikovala!

7.

Počivaj, ko si utrujena. Počivanje je sveto početje. Pusti se razvajati. Ja, razvajati. Vredna si.

8.

Prvi dan menstruacije je tvoj dan. Cel svet te bo počakal, crkljaj se in upočasni se. Zaslužiš si ta dan mirovanja, pripada ti.

9.

Povej svojim ljudem, kako jih imaš rada. Vedno. Večkrat. Pokaži in izpovej ljubezen. Deli ljubezen. Tvoje bistvo je ljubezen in bistvo vsega je ljubezen.

10.

Prevzemi odgovornost za VSE v svojem življenju. To te vrne v tvojo moč in ti pomaga izbrati pravilne odločitve in najti prave rešitve.

11.

Opraviči se, kadar narediš napako in koga prizadeneš.

12.

Kadar imaš možnost izbire med tem, da imaš prav, ali da si ljubezen - izberi to, da si ljubezen.

13.

Nikdar ne pojdi čez sebe. Bodi brezkompromisno iskrena do sebe. Sebi odgovarjaš. Zvestoba sebi je največ.

14.

Cel Univerzum te varuje. Cel Univerzum je tukaj zate.Uporabi to moč in zaščito. Nisi sama. Vedno imaš podporo.Večkrat, ko greš v samoto in tišino, bolj čutiš podporo celotnega Univerzuma.

15.

Vsa čustva, ki jih čutiš, so zaželena. Nobeno ni slabo. Namen vseh je, da se začutijo, premaknejo in stečejo - postanejo pretočna.

16.

Strah ni nič groznega. Ne se ga ustrašiti. Dovoli si ga začutiti, objemi ga, sprejmi ga, pa bo krč spustil - ti pa boš prišla do sproščene zaloge nove energije. Jeza je kvalitetno čustvo. Šele, ko jo potlačiš, ali se v njej zatakneš, postane škodljiva. Sicer je pa čustvo premika in sprememb.

17.

Nič hudega, če danes umreš. Ker ni konec. Je pa res krasno živeti. Če se ne bojiš smrti, še toliko bolj lahko praznuješ življenje.

18. 

To, kar ješ je zelo, zelo pomembno. Je gorivo za tvojo energijo in tvojo pretočnost. A ne delaj panike, drame ali religije iz tega. Je pomembno, ni najpomembnejše.

19.

Ko ti uživaš, cel Univerzum uživa. Vsaka tvoja celica, pa dobi najboljšo možno infuzijo zdravja in sijaja. Užitek je zdravilo. Užitek je vodilo.

20. 

Uživaj v trenutku. A ne zamenjuj kratkotrajne, prazne užitke; za prave užitke. Vedno glej širšo sliko.

21.

Izrazi svoje potrebe v odnosu. Enako pomembno, kot to, da daješ - je da znaš sprejemati. In povedati, kaj potrebuješ.

22. 

Kadar redno masiraš svoje prsi, si veliko bolj srečna, mirna, žariš in si magnetična.

23. 

Tvoje telo je tvoj tempelj. Obožuje pretočnost. Vse ti sporoča. Poslušaj ga. Gibaj ga. Ne izčrpuj ga. Razvajaj ga z gibanjem.

24. 

Ženska si. Dosegaj svoje cilje na Ženski način. Z Žensko energijo. Ni ti treba biti bojevnica, niti hiteti, da bi dosegla rezultate.

25. 

Ne primerjaj se z nikomer. Samo ena ti obstajaš. Svetu bi manjkalo nekaj tako zelo pomembnega in unikatnega, če te ne bi bilo.

26.

Obstajajo čudoviti in varni Moški.

27. 

To, kako preživiš prvih 21 minut in zadnjih 21 minut v dnevu, je ključno za tvojo energijo in zdravje skozi cel dan in noč. To so tvoje zlate minute, samo zate.

28.

Vse zunanje okoliščine odsevajo tvojo notranjost, vse so priložnost za moje zdravljenje in rast.

29.

Nikdar ni konec rasti in povečevanja; to je najlepše darilo življenja. Nenehna priložnost za širjenje. Nikdar ne zatri svojih želja in ciljev; so glas tvoje duše. Nikdar niso preveliki. Ti si velika.

30.

Vse, kar se ti je kadarkoli zgodilo, je darilo. Vse. Mogoče ni vse dobro, niti vse prav - je pa vse darilo.

31. 

Zavestno rešuj konflikte z drugimi; vedno obstajata dve zgodbi. Dopusti drugi strani, da ima svojo zgodbo, svoje doživljanje, svoj zorni kot. Poglej na celo situacijo tudi iz druge strani. Nato skupaj najdita rešitev, iz spoštovanja in razumevanja. Če tega ni na drugi strani, se poslovi. Tako boš naredila prostor za prave, zdrave odnose.

32.

Moški govorijo drug jezik, kot Ženske. In so ‘iz drugega planeta’. To je dobro. V tem je njihova veličastnost. To različnost je treba spoštovati in negovati - je ključ do polarnosti. Brez polarnosti ni privlačnosti, ni pravega sodelovanja med spoloma.

33. 

V tvojem srcu prebiva majhna punčka, tvoj notranji otrok. Daj ji varnost in glas. Dovoli ji, da se izrazi. Da se igra. Sodeluj z njo.

34.

Ženske rabimo skupnost in podporo drugih Žensk.

35.

Ko imaš čisto, odprto, otroško srce, polno zaupanja, si vedno varna in je poskrbljeno zate. Ja, kdaj te bo kdo prizadel. Celo izkoristil mogoče. A v resnici in dolgoročno, bo prizadel in izkoristil samo sebe. Življenje ti bo pomnoženo vrnilo z dobrim. Vedno.

36.

Lahko si istočasno brezpogojna ljubezen in odločno postavljaš zdrave meje, ki te varujejo. To gre skupaj. Lahko ljubiš, lahko odpustiš. Lahko razumeš. Lahko sočustvuješ. Celo s tistim, ki te je zlorabil. A istočasno ti in samo ti določaš razdaljo (ki je lahko absolutna), koga spustiš blizu, kdo pa nima vstopa na tvoj dvor.

37.

Lahko si istočasno čarobnica, ki meditira in manifestira v tetha stanju; ter prizemljena Ženska z zemeljskimi uspehi. Lahko imaš istočasno zbirko kristalov, ter Victoria Secret perila. Lahko živiš, izražaš in uporabljaš vse dele sebe. To je namen vsega. Zato si tukaj.