Zdravo Tereza & Super Savina sladice ♡

Ljuba moja Sladkosneda.

Danes sem 100% prepričana, da te bom razveselila.

Zakaj?
Ker bom s tabo delila vse najbolj top zdrave recepte, ki jih je za nas pripravila Tereza Poljanič.

S Terezo sva se že dolgo časa dogovorjali, kako morava skupaj kaj ušpičiti in zakuhati nekaj, kar bo razveselilo veliko trebuščkov in hkrati pocrkljalo hormone.

Pretekli ponedeljek pa sva končno uspeli. Tokrat sva imeli ekskluzivno oddajo v naši Facebook skupinici Lifting Zlate Ženske, vendar zagotovo se kdaj javiva tudi ostalim.

Tereza je pripravila 8 sladkih receptov povsem brez glutena in  belega sladkorja, jaz pa sem dodala še svojo rubriko “superživila”, s katerimi boš sladice spremenila v potencirano super hrano.

Vseh 8 receptkov sva združili v krasno e-knjigico, ki si jo lahko brezplačno preneseš preko spodnjega obrazca (na dnu strani ga najdeš.:))

Ti recepti so ti lahko navdih in razlog, da iz svoje kuhinje za vedno vržeš bel sladkor in gluten (strup za tvoje hormone, organe in energijo).
Seveda pa moraš za to prejeti nekaj v zameno in občutiti, da zdravo življenje še zdaleč ni stradanje in odrekanje. ☺

Z zdravimi sestavinami lahko pripraviš sladice, ki so še bolj okusne in še zdrave za povrhu.

Moj absolutni zmagovalec je Jabolčni in hruškov hrustek, ki ga lahko pripravite kot prigrizek ali kot veliko boljši nadomestek kosmičev. Serviran s kokosovim jogurtom (recept prav tako v e-knjigici) bo krasen zajtrk, ki ga bodo veseli tudi otroci.

S Terezo naju zanima, kateri bo tvoj absolutni zmagovalec.
Ko boš pripravila sladico po svojem izboru, jo deli še s svojimi prijatelji na Facebooku in Instagramu.

Označi naju na slikici na Facebooku in na Instagramu uporabi #zdravotereza #supersavina.