Domača naloga ZATE in FB LIVE v nedeljo!

Ljuba Svetlinica,
 
Kako si želiš živeti? Kako se želiš počutiti?
 
A veš, da je tvoje življenje točno takšno, kakršna je tvoja luč?
 
Ne tvoje misli, ne tvoja dejanja, ne tvoje želje … NIČ od tega ne kreira. Tvoja Luč določa in odloča kje si, kako si, kaj si, s kom si.
 
Misli, besede, želje, dejanja, dogodki, realnost, sedanjost … pa ‘samo’ sledijo tej Luči. ????????????
 
V tem videu te čaka posebna domača naloga, ki ti bo pomagala ugotoviti, kaj te izčrpuje in ustavlja, kaj megli tvojo luč. Istočasno pa ti bo pomagala izostriti, da ZAČUTIŠ kako si želiš živeti.

 
???? Želim si, da jo narediš pred nedeljo … ker … PRESENEČENJE, to nedeljo, 9.4. ob 21ih, se vidimo na Facebook LIVE srečanju, in sicer na mojem javnem Savina Atai profilu.
 
Komaj čakam, da bomo spet skupaj. Tako druženja vedno izostrijo našo luč in inspirirajo.
 
Kaj ti želim podariti na FB LIVE druženju?
 
???? Želim te naučiti posebne detoks in polnilne preproste meditacije, ki jo boš lahko izvajala čisto vsak večer, do dogodka GALA ZLATA ŽENSKA 23.4..
 
Tudi če ne prideš na dogodek (si pa seveda želim, da te tam v živo objamem in da ti podarimo zavedanje, kako mogočno čudovita si ter skupaj odpremo srce), bo ta meditacija ZA VEDNO TVOJA.
 
???? Ta meditacija te bo pripravila in odprla, da boš potem na našem gala dnevu res res še bolj bolj, posrkala vse, kar smo zate pripravili.
 
Jaz zase točno vem, kateri dogodki, katera srečanja, katere besede, so povzdignili moje življenje. Kateri so naredili spremembo in od mene odlepili težo utesnjenosti. Kateri so me prižgali.
 
???? Obljubljam ti, da boš na dnevu Gala Zlata Ženska doživela to. Da se boš razbremenila in še bolj povečala v zavedanju, kdo si.
 
1000% sem v to prepričana.
 
Samo zato, izključno zato, pripravljamo to posebno, posebno druženje.
 
Da se vsi še bolj zavedno spomnimo, kdo smo in to živimo.
 
Rada, rada te imam,
 
Savina