Kako uporabljati žadasta jajčka

Ljuba Žadasta Princesa,

Pa sva spet pri žadastih jajčkih. Končno spet. :-).

Od zdaj naprej, se bova tega tako zelo pomembnega, pomlajevalnega in zdravilnega treninga za nas Ženske, sistematično lotevali. Želim, da čim prej postaneš Žadasta Mojstrica in res osvojiš, razumeš in uporabljaš čudežni kristal, ki vrača moč, dviguje tvoje notranje organe in sijaj.
Zdaj pa res še malo in ti povem vse, o novi akciji

Lifting Zlate Ženske, kjer bom kar 5 mesecev tvoja mentorica in vodnica, skozi zemljevid Ženskih zakladov, ki je - seveda v tebi, kje pa drugje.

Zelo alkimijski in zelo praktičen je.
Darja Pristovnik pa bo imela tudi delavnico, na kateri te bo vodila skozi uporabo žadastih jajčk, ter ti razložila vse od A-Ž v zvezi z njimi.

Kar lepo število vas je prosilo za tovrstno delavnico; in seveda jo dobite. :-).

Če slučajno/verjetno še čakaš na svoje naročilo, prosim potrpi še čisto malo. Vsa naša jajčka so narejena ročno, v rudniku velikega mojstra Mantaka Chie - kemijsko NISO obdelana, ampak so naravno brušena. To je takooooo zeloooo zeloooo ključno; kakšnega izvora so. Sicer si lahko narediš več škode, kot koristi.

Malo smo jih presenetile s številom naročil, pa Tajci so malenkost bolj počasni od nas, a od zdaj naprej, bo to veliko bolj gladko teklo. Torej, če ga slučajno še nimaš, KMALU KAMALU pride!!!
Za vse v zvezi z jajčki piši na [email protected].

Skupaj z Darjo sva ti za začetek pripravili navodila za uporabo, ter nekaj zelo učinkovitih vaj, ki bodo oživele tvoje reproduktivne organe in hormonski sistem. Istočasno pa bodo pomladile tvoj obraz.
Tako da imaš izbiro, na kakšen način želiš vaditi.

Naj se ti ne mudi. Lepo počasi, a redno.
Ti si Mojstrica svoje energije, jajček pa ti bo pomagal to začutiti!

ŽAD

Kamen sreče in dolgega življenja 

Žad je že tisočletja znan kot kamen sreče in dolgega življenja.

Na različnih krajih sveta so mu pripisovali različne lastnosti: za priklic ljubezni v življenje, umirjanje srca in pljuč, krepitev glasu, dajanje leska lasem, spodbujanje plodnosti, pa tudi poslovne uspešnosti.

Odločitve pretopi v akcijo. Zaradi zelene barve deluje pomirjevalno na srčno čakro in velja za kamen ljubezni ter istočasno prinaša zaščito pred boleznimi in nesrečami.

Telo opere občutkov krivde in zamer in podpre čiščenje odnosov.

Podari moč, da se poslovimo od ljudi, ki na nas ne delujejo spodbudno.

ŽADasti jajček

Jajček očiščenja in potenciranja moči 

Jajček iz žada ima že sam po sebi zdravilno funkcijo. Kot vaginalna utež pa je njegova moč še potencirana, saj vagino očisti, okrepi mišice medeničnega dna, vrne življenje v rodila, jih prekrvavi in segreje.

To pa prinaša notranjo moč in lepoto celemu telesu, saj pozitivno stimulira živčni sistem, pomiri nadledvično žlezo, okrepi vranico ter obraz napolni s sijajem in milino.

Uporaba žadastega jajčka pomaga pri preprečevanju uhajanja urina, dvigu in polnjenju prsi, maternice in  mišic obraza, podpira spolno moč, odpravlja bolečine v hrbtenici, polepša spolno življenje, pomaga pri obnovi rodil po porodu in vlaži nožnico.

PRIPRAVA

Vzemi nitko in jo napelji skozi luknjico in jo na koncu dobro zaveži v vozelj. Nitka je lahko iz laksa, lahko je zobna nitka brez dodatnih hladilnih in aromatičnih snovi, dolžina nitke pa naj bo takšna, da jo boš lahko dosegla, ko boš jajček povlekla nazaj iz vagine. Štrikec v jajčku deluje po istem principu  kot tampon, tako da ni bojazni, da ga ne bi mogla izvlečt.

Pred uporabo lahko jajček premažeš s kokosovim oljem, da ga lažje vstaviš. Če pa ni težav z vlažnostjo, poleg tega pa želi vaje z jajčkom delati v stoječem položaju in obstaja možnost, da jajček zdrkne ven, pa olje raje opusti. Zvečer, ko ležiš, pa ja.

UPORABA

Položi dlani na srce in izdihni zvok HAAA

Položi dlani pod popek in še enkrat izdihni HAAA

Začuti veselje, toplino in ljubezen, ki potuje od srca v maternico. Začuti, da si varna.

Vprašaj maternico za dovoljenje, če lahko pričneš z vadbo

Če je odgovor 'Ne', naredi to kasneje

Če je odgovor 'Ja', jajček mehko vstavi v nožnico. Ne pregloboko. Najbolje bo, da ga nežno vstaviš in nato posrkaš s krčenjem mišic medeničnega dna.

ČIŠČENJE

Po vsaki uporabi odstrani nitko in jo zavrzi, jajček pa umij pod tekočo vodo. Ob polni luni pa ga okopaj v lunini svetlobi.