Pogovor z Mantak Chio v ŽIVO

Darilo imam zate! Dragoceno darilo. Danes, v nedeljo, ob 17.30, si srčno vabljena na moj Savina Atai Facebook javni profil - kjer te bova v živo pričakala z Mantakom Chio, največjim živečim mojstrom pomlajevanja in samozdravljenja, ter avtorjem 35ih svetovnih uspešnic!

Če to pismo bereš kasneje, ali se pogovora v živo ne boš uspela udeležiti, ne skrbi. Posnetek si lahko kadarkoli pogledaš na mojem javnem Facebook profilu.

Tako ZELO, ZELO, ZELO sem vesela!

Mantak je sicer sredi naporne evropske turneje, mi imamo cele dneve, čisto polno delavnice - ampak povedala sem mu, kako zelo mi je pomembno, da imate ČISTO VSE priložnost dobiti njegovo neprecenljivo znanje o tem, kako prižgati svoje zdravilne in pomlajevalne mehanizme, ter kako polniti svoje Ženske baterije.

In je privolil. Ve, kako zelo vas imam rada in kako zelo odprte, ter pridne v skrbi zase smo Slovenke.

Upam, upam, da prideš v živo, danes ob 17.30, na naš skupni pogovor o ŽENSKI ZAKLADNICI, ki jo imamo vse v sebi.

A kako jo prižgati?

Kako se potopiti vanjo?

Kako skrbeti zase, da ne pregorimo in nam stres ne požre vseh hormonov, ter hranil?!

Posnetek si boš seveda lahko ogledala tudi kasneje, a najlepše, najbolj energetsko močno in pretočno, je pa v živo.

To je veliko darilo. Upam, da ga sprejmeš. Da bo tvoje življenje lažje. In bolj zadovoljno. Ravno to mi je najbolj všeč pri Mantaku. Njegovo znanje je IZJEMNO. Ne poznam osebe z večjim znanjem. Med drugim ima tudi izobrazbo klasične medicine in sodeluje, ter piše knjige s številnimi zdravniki, ter uglednimi medicinskimi ustanovami. Ampak. Pri njemu je na prvem mestu vedno: PRAKTIČNOST. Še najboljše znanje nima učinka, če v praksi ne deluje in ga ne izvajamo. On nas usmeri v naše telo. Da v njem najdemo zdravilne mehanizme, svojo samostojnost, svojo oazo regeneracije in čustvenega ravnovesja.

Zato se bomo danes pogovarjali o praktičnih Ženskih temah. Tudi o negi prsi, maternice. O čustvih. Pomlajevanju petih glavnih organov O tem kako na najbolj preprost način, dobiti največ energije. O tem, kar DELUJE. Kar že 4000 let uči daositična/kitajska medicina, pa zdaj moderna znanost na novo odkriva inšele zdaj potrjuje.

Z Mantakom bova navdušena, če nama boš poslala kakšno vprašanje, če boš sodelovala v pogovoru, nama poslala kakšnega srčka (teh sem jaz najbolj vesela :-)) … Tako potem energija res teče v obe smeri in lahko tudi ti največ dobiš. Sicer pa lahko samo poslušaš.

Komaj čakava! Se vidimo!

Lupčke in srčke.