Kateri tip klitorisa/ščegetavčka imaš in kaj so lastnosti posameznega izmed njih?

Ljuba Sočna

ali si pripravljena na malce bolj sočno, juicy vsebino? 🍒 

V moji šoli, Lifting Zlate Tigrice smo letos raziskovale prav te sladke, juicy teme ne samo v teoriji, ampak tudi v praksi. Spolna energija je najpomembnejša energija. Je energija življenja! 

In če se ne moreš neposredno soočiti s svojo spolnostjo, ne boš nikoli odkrila svoje resnične duhovnosti.


Zato danes, za uvod v spoznavanje sebe o tem, da obstajajo trije tipi klitorisa. 💓 Saj je to kolikor imamo prekrvavljen klitoris, toliko svetlobe doživljajo naši možgani in toliko smo povezani z našo spolno energijo. In seveda, posledično odprte SEBI, resnični DUHOVNOSTI življenja. 

Trije tipi klitorisa/ščegetavčka/tvojega biserčka in njihove lastnosti

ZAKAJ JE POMEMBNO, DA POZNAŠ SVOJ KLITORIS?

Tvoj klitoris je akupresurna točka užitka in bolj kot je navlažen, sočen, opažen in aktiven, bolj si navlažena in sočna ti. To pa se ne prevaja samo na področje spolnosti, ampak na vsa področja tvojega živjenja. In tam kjer je užitek, tam je rast, svetloba, življenje. In če energijo, ki s eob užitku sproža uspeš preusmerit v srce in delovati od tam, ti zagotavljam, da boš v ravnovesju ti in tvoji hormoni!

Svoj biserček in sramne ustnice lahko stimuliraš z pomlajevalnim intimnim gelom Juicy Care kozmetike (najdeš ga na moji spletni strani). To bo oživelo tvoje področje spolnosti, kreativnosti in ženstvene senzualnosti. To je bil tudi glavni razlog, da sem razvila JUICY CARE kozmetiko, ki se osredotoča na najbolj intimne predele... Dati ženskam sočen pripomoček, ki jo bo vračal vase. Jo opolnomočil, jo dvignil v njeno vrednost in posadil krono na glavo! 

Če te o intimnem gelu in kozmetiki JUCY CARE zanima več, si lahko pogledaš tukaj. >>