Kaj ti narava sporoča ZDAJ in posebni ritual joge obraza

 

Ljuba moja Zdravilka,

Ali čutiš težo februarja? Skupaj jo bova odložili in zavarovali tvoje počutje!

Želiš preprečiti zimsko izgorelost in se ogniti spomladanski utrujenosti? Po bioritemski uri kitajske medicine je februar zelo delikaten mesec.

Kar trije procesi se dogajajo, zato je naravno, da lahko čutiš napor in izčrpanost telesa ter čustev.

Tvoja energija se iz ledvic (ki so kraljevale zimi) premika v jetra. Za ta premik pa je odgovorna vranica, ki bo cel mesec potencirano obremenjena.

3 stvari so najbolj pomembne, da jih narediva v tem času:

1. STVAR: prebujanje tvojih krožnih mišic in sistematični celostni trening

Krožne mišice so kot temelji na katerih gradiš hišo in tudi vranica in trebušna slinavka (predstavnika Rumene Ženske, Zdravilke) sta organa, brez aktivacije katerih ne moreva povrniti fizičnega zdravja in moči celotnemu telesu.

Od stanja moči tvojih krožnih mišic je odvisna tvoja življenjska energija, koliko si zdrava, da si v čustvenem ravnovesju in koliko razpršuješ s svojo življenjsko energijo.

Krožnih mišic je v tvojem telesu 5. Vaginalna, analna, ustna, in 2 očesni.

2. STVAR: Oplemenitiva zaloge oksitocina

Oksitocin je tako zelo pomemben hormon, ki ga kličejo tudi hormon ljubezni, intimnosti.

Pomaga ti povezati se s tvojim telesom. In obratno. Dotik in povezava s telesom tvori oksitocin.

Ta hormon izpira stres, travme.

Oksitocin povečaš z dotikanjem. Sebe, svojega telesa, partnerja, s crkljanjem, ljubčkanjem, razvajanjem.

Vsak dan si vzemi vsaj 10 minutk časa in se preprosto obožuj. Bodi center. Univerzuma in sebe. Božaj se. Po prsih, po Veneri. Privošči si kopel, savno, masažo, naolji si telo in si podari samomasažo.

3. STVAR: Obnova in aktivacija vranice

Trenutno se blato (energija zemlje in vranice) in voda (ledvica) mešata, zato moramo pomagati vranici, da izvede to kalitev semen, ki bodo na plano pokukala spomladi.

Zdravje vranice ti prinaša - prijateljstvo s svojim telesom, idealno telesno težo, zmožnost, sposobnost, da vzdržuješ svojo vibracijo – da te čustvena stanja drugih ne posrkajo vase in utrudijo; negovanje sebe, dobro počutje v svojem telesu, zdravje na vseh nivojih, ravnovesje, materinsko energijo, zdraviteljske sposobnosti;

Vranico boš krepila z vajami, kot je trebušno dihanje in izpihovanje zvoka HUUUUU. Z vizualiziranjem rumene barve boš to še potencirala.

Iz svoje prehrane ta mesec (in za vedno!) črtaj gluten in bel sladkor, ki uničujeta tvojo vranico in vse celice v telesu.

Posebni obred za ZDRAVILKO

Za nego in okrepitev vranice s tabo delim še en poseben obred Face Goddess (ritual joge obraza) za jutranji trening, ki bo potenciral tvoj rezultat, poskrbel za predihano in prekrvavljeno vranico ter tudi vse krožne mišice.

kaj ti bo ritual joge obraza prinesel?

Za začetek boš prekrvavila in odprla tvoje tri glavne ‘elektrarne’: palačo v sredini glave (kjer se nahajajo epifiza, hipofiza in hipotalamus); področje srca, timusa in prsi; maternico, jajčnike, križnico, vaginalne mišice …

Aktivirala boš vseh 57 mišic obraza; ter izvedla močan lifting mišic na obrazu, vratu in na lobanji - s pomočjo moči vaginalne in analne mišice.

Ljuba moja Zdravilka. Ne pozabi ta mesec:

“Uživaj in neguj se, zato, da bo vranica lahko negovala tebe. Crkljaj se, da boš svoje organe in sebe okopala v oksitocinski kopeli. Izogibaj se pretirani skrbi za druge in se ozri vase.

Črtaj rafiniran sladkor (ki ubija vranico) iz svoje prehrane.”

Navodila za uporabo 5 Žensk

Pomagaj svojemu moškemu razumeti tebe in tvoje cikle. 

x