Kakšne elektrarne smo + 3M

Ljuba moja Elektrarna,

Ko ti zdaj pišem, je minilo že 22 ur od našega četrtkovega druženja v živo, pa še kar vsa vibriram od čiste, ljubeče, naj močne in naj naj lepe energije, ki smo jo proizvedle SKUPAJ.

Do sedaj je bilo že 30.000 ogledov videa (še vedno te čaka, na moji Savina Atai public person Facebook strani, kadarkoli ga lahko spet/prvič pogledaš), več kot 77.900 ljudi je bilo doseženih do tega trenutka in kar 1700 vas je bilo v živo, z Zvezdano in z mano.

Zakaj pišem te številke? Izključno zato, ker si s številkami veliko lažje predstavljamo, kakšno ogromno srčno skupnost tvorimo! Kakšne ČAROBNICE smo. Skupaj smo dosegle rekord. Rekordno število Žensk se nas je naenkrat podprlo, objelo, čutilo. Kakšna moč je to! Kakšno zdravilo! Kako se je to čutilo in se še čuti! To je za vedno ostalo v meni. V nas.

V (samo navidezno) tako majhni sLOVEniji, se nas je naenkrat zbralo in povezalo več, kot ob najbolj slovečih svetovnih imenih. Pa spet ne gre za primerjavo ali tekmovanje. Sploh ne. Ampak za to, da vsrkamo, da dojamemo, kaj delamo SKUPAJ. Kako pomembne smo. In kako pomembno je to, da tako držimo skupaj. Ko nam je najbolj težko. In ko nam je najbolj lepo. Da smo ena za drugo VEDNO TUKAJ.

Nama z Zvezdano je bilo čarobno z vami. Čarobno. Moj najlepši večer v življenju. Prisežem. Takoj po koncu, je prišel še Giorgos. Pustil je čisto polno restavracijo, se pripeljal k nama na farmo, ter naju presenetil s šampanjcem. (Pred tem, pa nama je priskrbel vse, kar sva rabili za improvizirani studio.) Ker je želel tudi on, še tako pokazati, kako zelo podpira našo Žensko skupnost. Kako zelo moški potrebujejo Ženske, ki se zavedamo kakšne elektrarne smo in da s svojo lučjo prižigamo vse. Tudi in predvsem naše moške.

Naši moški si želijo, da svetimo. Potrebujejo to.

In potem nam lahko dajo tudi to, kar me potrebujemo od njih. V obe smeri gre. V tem je čar.

Z Zvezdano sva vam, obe evforični, obljubili, da tik preden gre iz Krete, ponovimo in nadgradimo naše druženje. Da gremo še globlje.

In obljube se z največjim navdušenjem drživa. (Ker potem do novembra ne bo priložnosti, da bova obe naenkrat skupaj, na tak način.)

Spet se vidimo v torek! Ta torek. 23.8., ob 21ih. Na Savina Atai javnem Facebook profilu.

Tema bo: 3xM

Prvi del bo namenjen pogovoru o MENSTRUACIJI IN MENOPAVZI.

2x M torej.

Drugi del pa bo o … MOŠKIH!

Ne samo to. Imeli bova tudi posebnega gosta. Pridružil se nam bo moj kralj - Giorgos!

Če boš video v živo zamudila, oziroma bereš to pismo zapoznelo, naj te pomirim. Vedno si ga lahko ogledaš tudi kasneje na mojem javnem FB profilu.

Malo mu je nerodno, še nikdar ni takole govoril … Ampak, ko je včeraj gledal najino energijo, najino navdušenje, najino ganjenost, ko je videl vašo podporo, ko je videl kako žariva in kakšno elektriko smo proizvedle vse skupaj, da smo dobesedno razsvetlile noč, je rekel, da z NAJVEČJIM veseljem pride povedati svoje moško mnenje in uvide o temah, ki so nam ženskam tako pomembne.

V torek bo torej še bolj polno. Pestro. In zanimivo.

Savina, Zvezdana, Giorgos.

Menstruacija, Menopavza, Moški.

Vsi trije upamo, upamo, da se nam pridružiš tudi TI! Nenadomestljiva si.

Prosim rezerviraj se za naše druženje, po želji povabi zraven prijateljice in imejmo čaroben večer.

Najlepše na svetu je pa potem mahati, ko nam ve vse pošiljate komentarje, srčke, nasmehe … Čarobno je. Energija teče v obe smeri in se tako pomnoži. Pa spet teče. Pa se spet pomnoži.

Midve sva potem do štirih zjutraj, znova in znova brali vse vaše komentarje.

Vem, da je bil danes napovedan drugi del pisma o naši cikličnosti. Pride naslednjo nedeljo. Ker raje se bomo te teme dotaknile najprej v torek, v živo.  Tako bo še bolje! Potem pa ti vse lepo in sistematično opišem.

Joj kako sem vesela!

Joj kako te imam rada!

ZELO, ZELO!

Objem, v torek te pa objamem v živo!

Savina