Katera PREHRANA prižiga in katera popolnoma ugaša tvoj IMUNSKI SISTEM?

Ljuba moja,

tudi danes sem zate pripravila VIDEO z nasveti o prehrani in TRIKIH, ki prižigajo in ugašajo tvoj IMUNSKI SISTEM. 

Sedaj, ko življenje od nas zahteva, da smo v najboljši možni formi, kot smo kadarkoli bili, je čas, da za svoje zdravje poskrbimo z največjo mero odgovornosti. S tem ne delamo usluge samo sebi in svojim ljubljenim, ampak vsem, okoli nas. In to je naša ključna naloga.

V VIDEU preveri najboljše možne formule za prehrano in dodatke. 

PREHRANA za krepitev imunskega sistema

GLAVNE TOČKE IZ VIDEA

1. NUJNO ODSTRANI IZ SVOJE PREHRANE BEL SLADKOR! Vsakič, ko ga ješ, se za 24 ur delovanje imunskega sistema popolnoma ustavi.

2. Odstrani  tudi gluten, saj ni zadeva modnih muh! Na tvoje črevesje deluje kot lepilo in onemogoča obsorbcijo hranilnih snovi.  

3. Jej kislo, grenko in slano hrano, sploh v stresnih trenutkih, ko se le to mora boriti proti zunanjim sovražnikom. 

4. Jej čim več beljakovin in zdravih maščob. Sedaj ni čas za ogljikove hidrate, ki imajo visok glikemični indeks!

5. Poleg klasičnih razkuževalcev ti priporočam biološko ORIGANOVO OLJE. Dobro ga razreči nato pa pošpricaj svoje roke in površine v stanovanju. Lahko ga tudi uživaš, vendar bodi previdna z doziranjem.

6. Razkuževanje nos in ust s slano vodo sedaj še posebej priporočam!

7. Kurkuma - odlična protivnetna začimba/superživilo. 

8. Priporočam pitje jabolčnega kisa in ščepec soli zjutraj, razredčeno z vodo. 

9. Kajenski poper - super začimba/superživilo, ki ubija viruse in strupe. Daj si ga v napitke in tvoje najljubše jedi. 

10. Kolagenska/kostna juha je odlična za zdravje črevesja. Saj toliko, kot imamo zdravo črevesje, toliko smo tudi odporni. 

11. MSM je superživilo, ki je v tem času najbolj ključno, saj naravno žveplo najbolj krepi pljuča in dihala. Zmešaj si ga v limonado. 

12. SPANJE najboljše regeneracijsko superživilo! Eno uro pred spanjem popolnoma izklopi vse naprave in naredi vaje trebušnega dihanja, da se tvoje delovanje simpatičnega živčnega sistema preklopi na parasimpatičnega.

13. Priporočam ti uživanje B vitamina in magnezija pred spanjem, ki te bosta sprostila, da se bo lahko telo ponoči globoko generiralo. 

Poleg vseh prehrambenih in ostalih navodil, ki se jih lotevaš, pa ne pozabi na izolacijo od ljudi, ki so zate toksični... Tudi to bo odlična zaščita za okrepitev tvojega imunskega sistema. Tako kot so države zaprle svoje meje, tako je tudi sedaj zate priložnost, da zapreš svoje meje za tisto, kar te ne podpira. Naj ostane zunaj tvojega balončka miru in zdravja.

Znašli smo se v resnično ekstremni situaciji. Naredimo vse, kar je v naši moči, da se z njo soočimo. Držimo skupaj in bodimo tukaj eden za drugega.

Verjamem, da bomo prišli skozi to močnejši kot kadarkoli. 

Rada te imam, 

Savina