Pomagaj mi izbrati naslovnico knjige

Ljuba moja Lotos;

Naše nedelje so moj sveti prostor. Prostor zaupanja in odprtosti. Zato s tabo prva delim to, kar sem s tako ljubeznijo in ranljivostjo ustvarjala.

Ni bilo lahko! Uf, ti moram enkrat prav napisati nedeljsko pismo, kako nas hkrati razpara in istočasno povzdigne, ko se umaknemo v popolno tišino in v čutenje vsakega kotička sebe.

Tako zelo bom vesela tvoje pomoči in mnenja. Potrebujem te, da mi pomagaš izbrati naslovnico moje prihajajoče knjige - ki zame ni samo knjiga. Je moje srce.

70 DNI SAMOTE

Že več kot 70 dni sem v kretski izolaciji; skrita med oljkami dokončujem to, s čemer sem 9 let odlašala. Odlašala ne zato, ker si ne bi želela, ali ker nisem bila pripravljena zavihati rokavov.

Odlašala sem zato, ker sem želela svojo intimno zgodbo napisati takrat, ko bom nanjo gledala z očmi neustrašne zmagovalke, ki živi življenje - navkljub vsemu, kar se mi je zgodilo. Istočasno pa pisati brez da se česarkoli sramujem, karkoli skrivam, na kogarkoli pazim, ali redčim kot malinovec sebe.

Ko bom čutila mir z vsem, hvaležnost za vse. Želela sem knjigo, ki te bo inspirirala, pobožala, te objela z ljubeznijo in močjo. In predvsem, ki bo tudi tebi dala varen prostor, da se predihaš svoja čustva in zaceliš svoje bolečine. Ki te bo opogumila in opolnomočila.

Najprej sem morala sem utelesiti in pogumno zaživeti, to kar sem ti želela s knjigo dati.

TE KNJIGE NE BI BILO, ČE NE BI BILO TEBE!

To da se vsako nedeljo v nedeljskih pismih pogovarjam s tabo, je bilo ključno, da sem našla svoj glas.

Te knjige ne bi bilo, če ne bi bilo Zlatih sestric iz moje/naše šole. Podpora, ki smo si jo v prejšnjem šolskem letu dale, skupaj z vsemi praktičnimi vajami, ki smo jih naredile za premik iz svojih nedokončanosti in samosabotaž; ter za potopitev v najbolj mehko žensko energijo - me je pripravila do tega, da sem zdaj tukaj.

Tik pred izidom.

In to ne ene knjige.

Nastale so kar: TRI!

 

Tri knjige, z enim skupnim imenom:

9 LET PO RAZSVETLJENJU

9 let je minilo odkar je izšla moja prva knjiga Zamenjam razsvetljenje. In 9 let sem potrebovala, da sem tukaj. Gola. Iskrena. Odprta. Tukaj zase. Tukaj zate.

1.12. se vidiva na Ljubljanskem gradu; kjer bova praznovali. Ne samo izid knjig – praznovali bova sami sebe! Naju. Nas.

TRETJE NASLOVNICE ŠE NIMAM IZBRANE

Naslovnico za prvi dve knjigi že imam.

Za tretjo se pa ne morem odločiti.

In res bom hvaležna za tvojo pomoč.

Prva knjiga je zgodba lebdeče deklice. Druga je umika vase - potovanje kozmične kurtizane. Tretja pa je: svoboda in golota. Nov list. Novo življenje. Popolna odprtost. Ljubezen. Stik s sabo.

To želim, da odseva naslovnica.

Katero izmed teh dveh ti bolj čutiš? In zakaj?

NAJLEPŠI LOTOS RASTE IZ KANALIZACIJE

Namenoma sem izbrala temno ozadje. Vsi tako zelo bežimo iz svojih temnih delov in bolečin.

Ampak šele ko gremo v svojo največjo temo. V svoje rane. Ranljivost. Ko tam zasvetimo. To je potem pravo novo rojstvo in prava prostost. Da ne zbežimo iz sebe od tam, kjer najbolj boli.

In. Nikoli ne smeva pozabiti. Najlepši Lotos zraste … iz največje kanalizacije.

Vse, kar se je meni in tebi zgodilo v življenju, lahko uporabiva zato, da najbolj zacvetiva in zaživiva sebe.

(To bom znova in znova poudarjala - da to res res res zaživiva v praksi!)

Hvala, hvala, hvala za tvoje mnenje. Čisto vse bom prebrala, res mi je dragocena vsaka tvoja beseda in vsa tvoja pomoč.

Istočasno se mi zdi pa tako zelo prav in tako zelo lepo, da si del tega procesa izbiranja. Ker si. Ta knjiga (no: te tri knjige hihi) so tudi tvoje!

Zelo te imam rada,

Savina

PS

Danes ob 19ih pa se vidiva V ŽIVO. Vabljena na Savina Atai javna oseba Facebook stran, na UNIVERZO JOGE OBRAZA. Uf, bova trenirali najine obrazke. Prvič ever bom predstavila čisto nov sistem treninga obraznih mišic, ki je prilagojen na 5 ŽENSK V TEBI. Govorila bom tudi o tem, kako pomembna je joga obraza za odklepanje naših moči in potencialov, pa za celjenje uskladiščenih travm – ki nas od vsega najbolj ustavljajo. Čas je, da greva NAPREJ!